Ayyy inşallahYaa var bence.hayırlı olsun. Kanka kesinleştir hemen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallahYaa var bence.hayırlı olsun. Kanka kesinleştir hemen![]()
Tamam canım 1 hafta sonra güzel haberlerini bekliyorumAyyy inşallahönceki gebeliğimden tecrübeliyim o yüzden kan vermicem çünkü eğer düşük değer çıkarsa 2 günde 1 beta testi vermek gerek boşuna stres
o yüzden regl min en az 1 hafta geçmesini bekleyeceğim canım
İnşallah canım haber vereceğimTamam canım 1 hafta sonra güzel haberlerini bekliyorum![]()
Benimkinde bakarmısınızKızlar merhaba innovita gebelik testi yaptım ilk 5 dk da böyle sonuç verdi. Sizce gebelik var mı? Cevaplarsanız sevinirim
Çok net gözüküyor çizgi hayırlı olsunBenimkinde bakarmısınız
Kan verdinizmjAyyy inşallahönceki gebeliğimden tecrübeliyim o yüzden kan vermicem çünkü eğer düşük değer çıkarsa 2 günde 1 beta testi vermek gerek boşuna stres
o yüzden regl min en az 1 hafta geçmesini bekleyeceğim canım
Evet verdim regl günü 404 , 3 gün sonrada 1020 çıktı. Cuma günü muayeneye gidicem. Daha önceden dış gebelik geçmişim var. İlaçsız kendiliğinden düştü. Bakalım ne olacak. Cumaya kadar sabretmek biraz zor olacakKan verdinizmj
Hersey güzel olur inşallah kalbinizi ferah tutunEvet verdim regl günü 404 , 3 gün sonrada 1020 çıktı. Cuma günü muayeneye gidicem. Daha önceden dış gebelik geçmişim var. İlaçsız kendiliğinden düştü. Bakalım ne olacak. Cumaya kadar sabretmek biraz zor olacak
Canım adet olmam gereken günde betam 404 çıktı 3 gün geciktiğinde 1020 5 gün geciktiğinde 2509 en son bir hafta geciktiğinde 5 binlerde kese gözüktü . Allahın izniyle cuma günü kalp atışı için doktora gideceğim. Haber vermek istedimTamam canım 1 hafta sonra güzel haberlerini bekliyorum![]()
Çok sevindim canım. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ben de 12 Mart'a tahlil verdim 348 beta. Bu cuma inşallah keseyi görürüz dedi onu bekliyorumCanım adet olmam gereken günde betam 404 çıktı 3 gün geciktiğinde 1020 5 gün geciktiğinde 2509 en son bir hafta geciktiğinde 5 binlerde kese gözüktü . Allahın izniyle cuma günü kalp atışı için doktora gideceğim. Haber vermek istedim![]()
Amin canım benim.. ayyyy canım ben de çok sevindim umarım keseyi görürsün sen de bana haber ver mutlakaÇok sevindim canım. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ben de 12 Mart'a tahlil verdim 348 beta. Bu cuma inşallah keseyi görürüz dedi onu bekliyorum![]()
Amin canım benim.. ayyyyy çok sevindim canım inşallah keseyi görürsün haber ver mutlakaÇok sevindim canım. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ben de 12 Mart'a tahlil verdim 348 beta. Bu cuma inşallah keseyi görürüz dedi onu bekliyorum![]()
Tamam canımAmin canım benim.. ayyyyy çok sevindim canım inşallah keseyi görürsün haber ver mutlaka![]()
Canım biz keseyi gördük çok şükürAmin canım benim.. ayyyyy çok sevindim canım inşallah keseyi görürsün haber ver mutlaka![]()
Ayyyyyyçok sevindim canım. Önce senin yazmanı bekledim. Evet biz de kalp atışlarını duyduk çok şükürCanım biz keseyi gördük çok şükür. Sen kalp atışlarını duydun mu
nasıl gidiyor
İyi canım bende çok sevindim. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini.Ayyyyyyçok sevindim canım. Önce senin yazmanı bekledim. Evet biz de kalp atışlarını duyduk çok şükür2 hafta sonra tekrar gideceğiz doktora
![]()
İnşallah canım ikimiz de sağlıkla kucağımıza alırız umarımİyi canım bende çok sevindim. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini.Bizde 2hafta sonra gidecez doktora . Kalp atışını duymaya.
![]()
İyi canım bende çok sevindim. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini.Bizde 2hafta sonra gidecez doktora . Kalp atışını