- 18 Aralık 2013
- 278
- 52
- 73
- 34
Ne kirmasi cnm yaa msjimi bi daha oku istersen ne yazdigimi gorursun..ayrica herkes gelinligini begenmek zorunda degil sonucta sen giyeceksin banane yanii
Peki sizin dediğiniz gibi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kirmasi cnm yaa msjimi bi daha oku istersen ne yazdigimi gorursun..ayrica herkes gelinligini begenmek zorunda degil sonucta sen giyeceksin banane yanii
aynen katılıyorum hiç olmasa daha iyimiş sanki kumaş kısa kalmış gibi duruyorlar yere kadar olsa daha iyi görünürdü belki işlemeleri ve önden görünüsü süper yalnız arkadansaön kısmı güzel de arkadaki üst üste tüller sonradan ekleme gibi.
canım zevklerrenkler tartışılmaz ben olsam giymem ama senin gönlünü fet etmiş ya o yeter tabi :13: hayrlısı olsun allah hayrlısını nasip etsin
Ben de beğendim gelinliğini mutlulukla giy
Asıl arkası daha çok hoşuma gitti benim gelinliğini farklı yapmış ki
ben herkeste prenses etek ucu dantel straplez gelinlik görmekten bıktım şahsen.
Farklılık tercihimdir..
Ayrıca senin beğenmen önemli beğenen,beğenmeyen olacaktır her gelinlik için değil mi?
aynen katılıyorum hiç olmasa daha iyimiş sanki kumaş kısa kalmış gibi duruyorlar yere kadar olsa daha iyi görünürdü belki işlemeleri ve önden görünüsü süper yalnız arkadansa
iyi hoş gelinlik de straplezle nasıl rahat olacaksın düğünde ya benim de hoşuma gidiyor ama rahat edememdiye düşünüyorum sonuçta o gün sizin gününüz ve hep hareket halinde olacaksınız
Evet straplez olmayacak zaten dantel yapılacak kayık bir şekilde birde ekstradan çağla şikel gelinliği gibi kristal taşlardan 10 sıra yapılacak hangisi hoşumuza giderse onu takacağız :)
Evet straplez olmayacak zaten dantel yapılacak kayık bir şekilde birde ekstradan çağla şikel gelinliği gibi kristal taşlardan 10 sıra yapılacak hangisi hoşumuza giderse onu takacağız :)
gelinliğiniz bence güzel. önünde ki parlak olan kısın ne oluyor kristal mi bende böyle istiyorum ön kısmı da
o zaman güzelmiş şimdiden mutluluklar dilerim
ön kısmı güzel de arkadaki üst üste tüller sonradan ekleme gibi.