• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim nasıl kızlar :)

canım zevklerrenkler tartışılmaz :9: ben olsam giymem ama senin gönlünü fet etmiş ya o yeter tabi :13: hayrlısı olsun allah hayrlısını nasip etsin :10::21:

ön kısmı güzel de arkadaki üst üste tüller sonradan ekleme gibi.

Son düzenleme:
aynen katılıyorum hiç olmasa daha iyimiş sanki kumaş kısa kalmış gibi duruyorlar yere kadar olsa daha iyi görünürdü belki işlemeleri ve önden görünüsü süper yalnız arkadansa :50:

Ben de beğendim gelinliğini mutlulukla giy :16:
Asıl arkası daha çok hoşuma gitti benim gelinliğini farklı yapmış ki
ben herkeste prenses etek ucu dantel straplez gelinlik görmekten bıktım şahsen.
Farklılık tercihimdir..

Ayrıca senin beğenmen önemli beğenen,beğenmeyen olacaktır her gelinlik için değil mi?

Ben de beğendim gelinliğini mutlulukla giy :16:
Asıl arkası daha çok hoşuma gitti benim gelinliğini farklı yapmış ki
ben herkeste prenses etek ucu dantel straplez gelinlik görmekten bıktım şahsen.
Farklılık tercihimdir..

Ayrıca senin beğenmen önemli beğenen,beğenmeyen olacaktır her gelinlik için değil mi?

Muhakkak öyle tabikide beğenmeyen olabilir mesela bazısı beğenmedim diyor benim üzüldüğüm konu bazısıda daha güzel bir tercih yapabilirdin diyor sonrada sen beğenmişsin banane yani diyor :)

aynen katılıyorum hiç olmasa daha iyimiş sanki kumaş kısa kalmış gibi duruyorlar yere kadar olsa daha iyi görünürdü belki işlemeleri ve önden görünüsü süper yalnız arkadansa :50:

Bense arka kısmını beğendim aslında dediğiniz doğru en azından bir kat daha yapılabilir en alta ama o şekilde nasıl dururki ben görüşeyim bu konuyu :)

iyi hoş gelinlik de straplezle nasıl rahat olacaksın düğünde ya benim de hoşuma gidiyor ama rahat edememdiye düşünüyorum sonuçta o gün sizin gününüz ve hep hareket halinde olacaksınız

Evet straplez olmayacak zaten dantel yapılacak kayık bir şekilde birde ekstradan çağla şikel gelinliği gibi kristal taşlardan 10 sıra yapılacak hangisi hoşumuza giderse onu takacağız :)

Evet straplez olmayacak zaten dantel yapılacak kayık bir şekilde birde ekstradan çağla şikel gelinliği gibi kristal taşlardan 10 sıra yapılacak hangisi hoşumuza giderse onu takacağız :)

gelinliğiniz bence güzel. önünde ki parlak olan kısın ne oluyor kristal mi bende böyle istiyorum ön kısmı da

ben bu yorumu yaptım ama lütfen kırılmayın.
direkt aklımdan geçeni artniyetsiz söyledim nasıl diye sorunca. yoksa ön tarafı cok hoşuma gitti.
mutlulukla giyin.

Back