10 dakika da gördümAslında önemli olan kaç dkkda silikleşti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dakika da gördümAslında önemli olan kaç dkkda silikleşti
İnsallah canım ya kan vermeye korkuyorum negatif diye çok stresle bir durumİlk 10 dk da çıktıysa hamilesindir ama kan verin kesinleşsin. İnşallah herşey gönlünce olur![]()
Benim adetime 4 gün varken test yaptım silik çıktı 10 dk içinde ama güvenmedim değilimdir dedim adetim 1 gün geçilince kaset test yaptım silik çıktı. Ertesi gün kan verdim pozitif bende yeni gebeyim bence strese girme belki mucizenle karşılaşcaksın.İnsallah canım ya kan vermeye korkuyorum negatif diye çok stresle bir durum
İnşallah canım sende belirtiler neydiBenim adetime 4 gün varken test yaptım silik çıktı 10 dk içinde ama güvenmedim değilimdir dedim adetim 1 gün geçilince kaset test yaptım silik çıktı. Ertesi gün kan verdim pozitif bende yeni gebeyim bence strese girme belki mucizenle karşılaşcaksın.
Gebelik gözüküyor canım ister başka markalarla da yenile ister kan ver netlessinKızlar dün test yaptım böyle çıktı sizce hamile miyim adetim 3 gün gecikti
Lekelenme veya bel ağrısı yaşındın mı akıntı vsGöğüs ağrısı vardı
Normalde adet dönemi ağrır ama bu sefer daha şişti ağrılıydı göğüs ucunda koyulaşma
Sabahları uyandığımda ağızda acı tat alıyodum eğilirken kasık batması oluyordu. Birde iştah açılması belirtilerin bunlardı canım
Başka markayla yarın yapıcam canım inşallah vardır yaGebelik gözüküyor canım ister başka markalarla da yenile ister kan ver netlessin
Hadi inşallah bende Pts yi bekliyorum kan vericemBaşka markayla yarın yapıcam canım inşallah vardır ya
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Bende lekelenme yaşadım devamı gelmedi acaba öncesinde test yapıp negatifi gördünüz mü ?Başka yorumlamak isteyen var mı kızlar bu festen 9 gün önce kahverengi lekelenmem oldu
Sagol canım ama daha kan vermedim bilmiyorum hamile miyimMerhaba öncelikle hayırlı olsun. Bende lekelenme yaşadım devamı gelmedi acaba öncesinde test yapıp negatifi gördünüz mü ?
Hm tamam canım çok sağıl cevap verdiğim içinHayır canım lekelenme yaşamadım ama sırt ağrım var akıntım hafif var çok değil
Rica ederim canım herşey gönlünce olur umarım duam seninle güzel sonuçlarını bekliyorumHm tamam canım çok sağıl cevap verdiğim için![]()
Amin inşallah Allah razı olsun birtanemHayır canım lekelenme yaşamadım ama sırt ağrım akıntım hafif var çok değil
Rica ederim canım herşey gönlünce olur umarım duam seninle güzel sonuçlarını bekliyorum![]()