• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakınnn

İlk 10 dk da çıktıysa hamilesindir ama kan verin kesinleşsin. İnşallah herşey gönlünce olur 💜

İnsallah canım ya kan vermeye korkuyorum negatif diye çok stresle bir durum
Benim adetime 4 gün varken test yaptım silik çıktı 10 dk içinde ama güvenmedim değilimdir dedim adetim 1 gün geçilince kaset test yaptım silik çıktı. Ertesi gün kan verdim pozitif bende yeni gebeyim bence strese girme belki mucizenle karşılaşcaksın.

Benim adetime 4 gün varken test yaptım silik çıktı 10 dk içinde ama güvenmedim değilimdir dedim adetim 1 gün geçilince kaset test yaptım silik çıktı. Ertesi gün kan verdim pozitif bende yeni gebeyim bence strese girme belki mucizenle karşılaşcaksın.
İnşallah canım sende belirtiler neydi

Göğüs ağrısı vardı
Normalde adet dönemi ağrır ama bu sefer daha şişti ağrılıydı göğüs ucunda koyulaşma
Sabahları uyandığımda ağızda acı tat alıyodum eğilirken kasık batması oluyordu. Birde iştah açılması belirtilerin bunlardı canım

Göğüs ağrısı vardı
Normalde adet dönemi ağrır ama bu sefer daha şişti ağrılıydı göğüs ucunda koyulaşma
Sabahları uyandığımda ağızda acı tat alıyodum eğilirken kasık batması oluyordu. Birde iştah açılması belirtilerin bunlardı canım
Lekelenme veya bel ağrısı yaşındın mı akıntı vs

Hayır canım lekelenme yaşamadım ama sırt ağrım var akıntım hafif var çok değil

IMG_1459.jpeg
bunuda cevaplar mısınız çok bekletmedim kırmızılık neden yayıldı anlamadım teslim 2 gün geçikti

Başka yorumlamak isteyen var mı kızlar bu festen 9 gün önce kahverengi lekelenmem oldu
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Bende lekelenme yaşadım devamı gelmedi acaba öncesinde test yapıp negatifi gördünüz mü ?

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Bende lekelenme yaşadım devamı gelmedi acaba öncesinde test yapıp negatifi gördünüz mü ?
Sagol canım ama daha kan vermedim bilmiyorum hamile miyim 😂 evet öncesinde negatif çıktı adetim geçince pozitif gördüm

Hayır canım lekelenme yaşamadım ama sırt ağrım akıntım hafif var çok değil
Hm tamam canım çok sağıl cevap verdiğim için ❤️☺️
Rica ederim canım herşey gönlünce olur umarım duam seninle güzel sonuçlarını bekliyorum 🌺💗

Back