Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarzım değil
ben olsam daha güzel bir gelinlik sipariş ederdim ama sen beğendiysen sorun yok tabi
hayırlı olsun
begenmedım
ama keşke bızlerede nasıp olsa gıyebılmek . ınsan özeniyor yıne özendım
evliliğinde gelinliğin kadar güzel olur inşallah çok güzelmiş gerçekten
Rabbim tez zamanda inşallah gönlünüze göre bir kısmet ve kat ve kat daha güzel gelinlik giymeyi nasip eder :)
amın cnm benım. en asagı 1 buçuk yılı var .
Nişanlımısın buarada kısmet bebeğim bu işler bak ben hiç aklıma gelmezdi ne oldu hiç anlamadım bir anda nişanlandık
Hayırlı olsun canım güle güle giy :) ne kadara diktiriyorsun acaba?
yok nısan yok:)) onumde ablam vaaaar:))) bıde daha bızımkı atanacakda neyde
benımde okulun bıtmesıne 1 yıl var 3. yılımdayım henüz
ınsallah bızede senın gıbı burda gelınlıkım nasıl dıye sevınclerımızı paylaşacağımız günler gelır:)) cok heveslendim
mutluluklar..
çok komik bir mesaj olmuş yazdığınızSanırım siz evleneliii 1 yıl olmuşşş çok merak ettim acaba sizin gelinliğiniz nasıldı eklerseniz çok sevinirim hem bizlerede fikir olurr güzel gelinlik seçiminde dikkat edilmesi gereken hususları sizin gelinliğiniz üzerinden hayal edip sipariş ederiz =) Teşekkür ederim
Amin canım moda evi eşimin teyzesine ait sadece kumaş ücreti alındı 1800 tl normal fuar fiyatı 4900 tl
çok komik bir mesaj olmuş yazdığınız
eleştiriye açık değilsiniz anlaşılan
benimkinide siz beğenmezsiniz
gelinliğimi paylaşmayı gereklide görmüyorum ayrıca
çok güzel eminim size çok yakışıcak
düğüne davetli miyiz :)
Ne kirmasi cnm yaa msjimi bi daha oku istersen ne yazdigimi gorursun..ayrica herkes gelinligini begenmek zorunda degil sonucta sen giyeceksin banane yaniiyooo eleştiri almak için ekledim zaten :) neden öyle düşünüyorsunuz eminim bu modelden çok daha güzeldir :) gelinliğimi paylaşmayı gereklide görmüyorum ayrıca derken ? biz burada heyecanımızı paylaşıyoruz gelinlik dert değil ben beğendiysem zaten kimsenin beğenmesinede gerek yoktur. Sonuç olarak benim içime sinmiştir ve benim düğünüme 2 ay kaldı sizde yaşamışsınız az çok bilirsiniz nasıl bir heyecan olduğunu kırmaya ne gerek vardıki :) neyse size mutlu günler...