• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim nasıl kızlar :)

begenmedım
ama keşke bızlerede nasıp olsa gıyebılmek . ınsan özeniyor yıne özendım

tarzım değil
ben olsam daha güzel bir gelinlik sipariş ederdim ama sen beğendiysen sorun yok tabi
hayırlı olsun

Sanırım siz evleneliii 1 yıl olmuşşş çok merak ettim acaba sizin gelinliğiniz nasıldı eklerseniz çok sevinirim hem bizlerede fikir olurr güzel gelinlik seçiminde dikkat edilmesi gereken hususları sizin gelinliğiniz üzerinden hayal edip sipariş ederiz =) Teşekkür ederim :21::16:

begenmedım
ama keşke bızlerede nasıp olsa gıyebılmek . ınsan özeniyor yıne özendım

Rabbim tez zamanda inşallah gönlünüze göre bir kısmet ve kat ve kat daha güzel gelinlik giymeyi nasip eder :) :16:

Nişanlımısın buarada kısmet bebeğim bu işler :34: bak ben hiç aklıma gelmezdi ne oldu hiç anlamadım bir anda nişanlandık

yok nısan yok:)) onumde ablam vaaaar:))) bıde daha bızımkı atanacakda neyde :D
benımde okulun bıtmesıne 1 yıl var 3. yılımdayım henüz
ınsallah bızede senın gıbı burda gelınlıkım nasıl dıye sevınclerımızı paylaşacağımız günler gelır:)) cok heveslendim
mutluluklar..:16:

yok nısan yok:)) onumde ablam vaaaar:))) bıde daha bızımkı atanacakda neyde :D
benımde okulun bıtmesıne 1 yıl var 3. yılımdayım henüz
ınsallah bızede senın gıbı burda gelınlıkım nasıl dıye sevınclerımızı paylaşacağımız günler gelır:)) cok heveslendim
mutluluklar..:16:

Aminnnnnnnnnnnnn biliyormusun benim daha hayatımda kimse yokken bile bu sayfayı hergün ziyaret eder iç çekerdim çok Şükürki Rabbim banada nasip etti :16::nazar:

Sanırım siz evleneliii 1 yıl olmuşşş çok merak ettim acaba sizin gelinliğiniz nasıldı eklerseniz çok sevinirim hem bizlerede fikir olurr güzel gelinlik seçiminde dikkat edilmesi gereken hususları sizin gelinliğiniz üzerinden hayal edip sipariş ederiz =) Teşekkür ederim :21::16:
çok komik bir mesaj olmuş yazdığınız
eleştiriye açık değilsiniz anlaşılan
benimkinide siz beğenmezsiniz
gelinliğimi paylaşmayı gereklide görmüyorum ayrıca:9:

Amin canım moda evi eşimin teyzesine ait sadece kumaş ücreti alındı 1800 tl normal fuar fiyatı 4900 tl

Gelinliğiniz orjinal Fransız danteli değil sanırım. Çünkü bu dantelli gelinlikler en aşağı iki bin liradan başlıyor. Eğer haklıysam bu gelinlik için 4900 aşırı bir rakam mı gider pronovias alırım yerine. Her neyse, mutluluklar dilerim...

Konuyu yanlış anlamışım, özür dilerim. Fuardaki gelinliğin rakamı çok abartılı, diktirmekle iyi yapmışsınız.

çoook güzel görünüyor ben bayıldım hayırlı olsun şimdiden :7:

iyi hoş gelinlik de straplezle nasıl rahat olacaksın düğünde ya benim de hoşuma gidiyor ama rahat edememdiye düşünüyorum sonuçta o gün sizin gününüz ve hep hareket halinde olacaksınız

çok komik bir mesaj olmuş yazdığınız
eleştiriye açık değilsiniz anlaşılan
benimkinide siz beğenmezsiniz
gelinliğimi paylaşmayı gereklide görmüyorum ayrıca:9:

yooo eleştiri almak için ekledim zaten :) neden öyle düşünüyorsunuz eminim bu modelden çok daha güzeldir :) gelinliğimi paylaşmayı gereklide görmüyorum ayrıca derken ? biz burada heyecanımızı paylaşıyoruz gelinlik dert değil ben beğendiysem zaten kimsenin beğenmesinede gerek yoktur. Sonuç olarak benim içime sinmiştir ve benim düğünüme 2 ay kaldı sizde yaşamışsınız az çok bilirsiniz nasıl bir heyecan olduğunu kırmaya ne gerek vardıki :) neyse size mutlu günler...

yooo eleştiri almak için ekledim zaten :) neden öyle düşünüyorsunuz eminim bu modelden çok daha güzeldir :) gelinliğimi paylaşmayı gereklide görmüyorum ayrıca derken ? biz burada heyecanımızı paylaşıyoruz gelinlik dert değil ben beğendiysem zaten kimsenin beğenmesinede gerek yoktur. Sonuç olarak benim içime sinmiştir ve benim düğünüme 2 ay kaldı sizde yaşamışsınız az çok bilirsiniz nasıl bir heyecan olduğunu kırmaya ne gerek vardıki :) neyse size mutlu günler...
Ne kirmasi cnm yaa msjimi bi daha oku istersen ne yazdigimi gorursun..ayrica herkes gelinligini begenmek zorunda degil sonucta sen giyeceksin banane yanii

Back