• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinin tutum ve davranışları?

evet konu sahibi nerdeki bir kere cavp yazdı çıktı gitti
sanırım herkesin onu savunucağını düşündü
gelinleri aa ne kadar ayıp dememizi bekledi olmayıncada uçtuu :10:

diğer konularını bilmesem, kız ailesinden etkileniyor diyeceğim... ama sizde de çok hata var canım ya...

sen bir kere bu kadar büyütmemelisin, düşünmemelisin.. ayrıca kız (yani gelin) çoğu konuda haklı..

ben de olsam istemem görmediğim bir koltuk takımını...

ayrıca tabi ki de gelinliği bohçası istediği gibi olacak. sanki büyük bir lütufta bulunmuşsunuz gibi yazmışsın...

Biricik oğullarını veriyorlar canım ya, daha ne lütfundan bahsediyorsun, gelinlik bohça bile fazla yani:37:

Son düzenleme:
boşuna dememişler kadınların en büyük düşmanı yine kadınlardır diye:))))

bi sakin olun kızlar yaaa.... bu ne şiddet bu celal...

şurada tatlı tatlı konuşurken ortam gerilince hoş olmuyor.

bu arada konu sahibi nerede?

[QUOTE

önce kırmızıyla yazdığım yer bak sen kendi ağzınla söylüyosun istediğim alınsın diye şirinlik yapmak senin için saygı diyince aklına gelen bu oluyor.ben senin gibi değilim,onlar aile büyükleri onlara şirinlik yapmam saygı gösteririm,hem de yine sana ilginç gelecek bana istediklerimi alsınlar diye değil,sadece saygıyı hakediyorlar diye saygı gösteriyorum...
maviyle yazdığım yerde yine iyi dileklerin var,şükürler olsun böyle defol dedirtecek raddeye getirmedim kimseyi,getirmem de inşallah:)
yeşille yazdığım yer,ben annesine kötü bişey söylemedim,allah da söyletmez inşallah,ama eskaza olursa öyle birşey benim nişanlıma gelene kadar benim annem ağzımın payını verir,büyüklerle konuşmama dikkat etmek konusunda...
çok komiksiniz ama hakkınızı vermek isterim

sen hala burdamısın git kapıdaki terlikleri falan düzelt kaynanan gelir :9::9::9::9::9::9:tek bi cümlesini bile okumadım artık kaale almıyorum seni çünlkü komiksin:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
ki konu sahibi öbür konusunda diyor ki

alışverişe gitmişler gelin kıza fırsat bırakmamış diyor ki bütün dolapların içine ben bakıyorum imceliyorum magazadakiler beni gelin sandılar diyor

şimdi siz varın düşünün görümce sizden hevesli herşeye atlıyor dalıyor herşeyin içinden bitiyor mağaza çalışanları görümceyi gelin zannedip ürünleri ona göstermeye başlıyorlar şaka gibi yaaa

gelin orada sinirden ağzını açmamış anlayana çok büyük bir cevap aslında da o

sonra konu sahibi diyor ki ne kadar hevessiz kız hiç birşeyi beğenmedi onun yerine ben baktım diyip geline daha doğrusu bir türlü kabullenemediği yengesine kızıyor...

Komedi resmen ya:52: Cidden gelinlerine acıyorum, böyle bir görümceyle işi zor.

Komedi resmen ya:52: Cidden gelinlerine acıyorum, böyle bir görümceyle işi zor.

adımız üstünde gelin anam
konu sahibide bir gün evlenecek elbet ozaman bukadar insanın tecrübesini hiçe sayacak mı
merak ediyorum...ozaman bukdar düşünceli iyi niyetli olacak mıı düşünmeden edemedim gızlarrrr:52::52:

sen hala burdamısın git kapıdaki terlikleri falan düzelt kaynanan gelir :9::9::9::9::9::9:tek bi cümlesini bile okumadım artık kaale almıyorum seni çünlkü komiksin:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

tabi tabi okudun ama cevap vermeye lügat yetmeyince ne yapacaksın? susup dalgaya vuracaksın tabi,emin ol alışığım burda çok var sana benzeyen:) cevap verdiklerini sanıp iki kelimeyi biraraya getiriyorlar,sanora bakıyolar olmuyo gülmelerle,bir sürü hareket imiyle dolu mesajlar:)
gerçekten komiksin...
terlikleri düzelt kaynanan gelir ha?işte seviye bu,işte saygı bu senin için çünkü göstermeliksin...

bu konu kapanır kızlar görümcecik artık sonradan okur yorumları
hadi herkese iyi akşamlar :3:

tabi tabi okudun ama cevap vermeye lügat yetmeyince ne yapacaksın? susup dalgaya vuracaksın tabi,emin ol alışığım burda çok var sana benzeyen:) cevap verdiklerini sanıp iki kelimeyi biraraya getiriyorlar,sanora bakıyolar olmuyo gülmelerle,bir sürü hareket imiyle dolu mesajlar:)
gerçekten komiksin...
terlikleri düzelt kaynanan gelir ha?işte seviye bu,işte saygı bu senin için çünkü göstermeliksin...

sen hala burdamısın git kapıdaki terlikleri falan düzelt kaynanan gelir tek bi cümlesini bile okumadım artık kaale almıyorum seni çünlkü komiksin

Birde kızın kırmızı koltuk takımı almak istediği odaya başka renk koltuk takımı alınmış.Birde lütfeder gibi kızın ütü odası yapmak istediği odaya kırmızı koltuk alınıyor ama onuda yine kız görmemeiş kaynana adayı beğeniyor.Ben ne yapayım öyle süprizi.Asıl odaya zaten başka koltuk takımı almışlar kız iki tane oturma odası ayrı misafir odası ayrı oda yapmak istemiyormuş ki.İkinci alınan kırmızı koltuğu kabul etmemesinin nedeni o odayı ütü odası yapmak istemesi.Ama onu bile yapamıyor .

Son düzenleme:
Kızı ben haklı buluyorum şahsen.Sende birgün evliliği düşündüğünde ev kurmaya gelince sevgili yengeni çok çok iyi anlarsın.Şuan doğal olarak gergin.Evlenmek kolay mı?Sonuçta herkes ister istediği gibi olsun herşey.İnsan en ufak şeyde bile seçici oluyor bu dönemlerde.

adımız üstünde gelin anam
konu sahibide bir gün evlenecek elbet ozaman bukadar insanın tecrübesini hiçe sayacak mı
merak ediyorum...ozaman bukdar düşünceli iyi niyetli olacak mıı düşünmeden edemedim gızlarrrr:52::52:

Neticede "gerçekten saygılı" gelin adaylarımız da var di mi:34: Şekil 1A halen sayfada mevcut. Belki onlardan olur, böyle çekmez.

Bu arada henüz gelin olamadım ben ama bu akşam gelin olmuş kadar oldum:52:

Biricik oğullarını veriyorlar canım ya, daha ne lütfundan bahsediyorsun, gelinlik bohça bile fazla yani:37:

ne güzel demişsin...

bu tamamen yetiştirilme ile alakalı.. hala toplumda erkek üstün sayılıyor, hala kadınlar erkek çocukları olsun istiyor..

bu yüzden de lütufta bulunduklarını sanıyorlar...

ben hamileyken bazı densizler bebeğin kız olacağını söylediğimde "neyse 2.ye erkek olur üzülme" derlerdi.. (bunu diyenlerin hepsi de kadın)
"iyi de biz zaten kız istiyorduk" diyince de bön bön bakarlardı.. ikinci hamileliğimde yine aynı tipteki densizler vah vaaah yine mi kız dediler...

bizim kadınlarımızda ki erkek (çocuk, abi, kardeş vs) düşkünlüğü nedir anlayamıyorum vallahi..

Kızı ben haklı buluyorum şahsen.Sende birgün evliliği düşündüğünde ev kurmaya gelince sevgili yengeni çok çok iyi anlarsın.Şuan doğal olarak gergin.Evlenmek kolay mı?Sonuçta herkes ister istediği gibi olsun herşey.İnsan en ufak şeyde bile seçici oluyor bu dönemlerde.

şekerim sabah beri yazyoz burda konu sahibi ortada yok nöbetçisi var
ama konu sahibi bu yazdıgını duysaaa biz iyi niyetliyiz der çıkar
senn güzel şeyller yazmşsıın ama anlayan yok:52::52:

gerçekten komiksin...

sen hala burdamısın git kapıdaki terlikleri falan düzelt kaynanan gelir .bana benzeyen benim gibi düşünen burda çok varda ama sen sevin senden başka yo olmasında zaten çünkü türürün son örneğisin .valla acıdım senin evlilik yuva anlayışına:37::37:.sen bence bi an önce bi tedavi ol .sen varya bu yazdıklarınla kendini çok güldürdün çok saol sana cevap vermediysen senin gibi cahile örümcek düşüncelerine gerek duymadığım cevabımdandır.yoksa lugatımda sana cevap verecek çok sözüm var ama sana değmez anca gülünür işte.bi bak bakalım herkes ne yazmış ama sen at gözlüklerini takmışsın hala şeyleri yazmışsın.ama devam et böle .sen benim seviyeme erişmek için aşağılardan yukarıya baya merdivenden çıkman lazım.........:36::36::36::36::36:

Back