cevap verme girişiminde bile bulunmadım dikkat edersen başka nick mevzusuna,o kadar saçma yani:) tabiki sahip çıkıcam...siz gelinler olarak ittifak oluşturacaksınız...erkeklerin ailelerini hayatlarınızdan çıkarmak için ekstra çaba göstereceksiniz,biz erkeklerin kardeşleri(görümceler)olarak sessiz mi kalcaz:)yok öyle...sevfurkereym senin nişanlıyken de benim gibi olduğunu sanmıyorum,benim tavırlarım gerçek çünkü...mış gibi yapmıyorum,gerçekten saygılı davranıyorum;ki onlar saygıyı hakediyorlar zaten...
benim ailem de saygıyı hakediyor,tekrardan söylüyorum bizim ailede de ,arkadaşın abisinin nişanlısı gibi davranan,annemin karşısında ukala ukala saygısızca konuşan defolur gider;öyle birini kardeşim de istemez zaten.herkese hakettiği gibi davranmak aile geleneğimiz:
siz gelinler olarak ittifak oluşturacaksınız......pardon sen damatmısın ben anlayamadımda
kendini kadından saymıyosun herhalde gelin sınıfına girmiyon ozaman
evet ben nişanlıyken senin gibi değildim
çok şükür istediğimi aldırayım die hiç şirinlik yapmadım.ayrıca benimde 2 erkek kardeşim var ama senin gibi asla düşünmedim hiç düşünmemde.herkesin hayatı kendime.benden sadece onlara abla olur.senin gibi erkek ailesi olmaz çok şükür.
sende düğün zamanı
inş bişe istersinde olmaz denirde hatayla bi laf sölersinde senide defol die gönderirler.yok ya ben senin bu yazdıklarında hiç bi anlam göremedim.valla karikatür gibisin
sen bu kafayla baya yaşarsın.
sen böle düşünmeye devat et
bikaç yıl sonran annesine cümle kurdu die eli gözü mor evli erkek ailesine saygılı evli biri acı ama gerçek sonun böle senin
CAHİL İNSANA LAF ANLATMAK DEVEYE HENDEK ATLATMAKTAN DAHA ZORMUŞ