• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinin tutum ve davranışları?

hhahah allah senii emii
kıısss olurmu hiç toru topu bir tane olacak
amin cnm allah sana da nasip etsin evlende:52::52::52:

ben 10 yıldır evliyim biri 6 yaşında biri 9 aylık 2 tanede oğlum var.:9::9::9::9::9:ayrıcada 2 erkek kardeşten dolayıda görümceyim bi ablam var ondan dolayı baldızım eşimden dolayıda gelinim geliiinnnnn:9::9::9::9:nöbetçi görümceyede başarılar dilerim
not:çok şükür çokta mutluyum saygımdan:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::kkk:

ben 10 yıldır evliyim biri 6 yaşında biri 9 aylık 2 tanede oğlum var.:9::9::9::9::9:ayrıcada 2 erkek kardeşten dolayıda görümceyim bi ablam var ondan dolayı baldızım eşimden dolayıda gelinim geliiinnnnn:9::9::9::9:nöbetçi görümceyede başarılar dilerim
not:çok şükür çokta mutluyum saygımdan:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::kkk:

aynen hem badız hem görümce hem gelinim saygıdan bişi kaybetmedim
dilim pabuç değil en azndan ben nişanlıyken burdaki görümce ve nöbetçisi gibi hiç laf bilmezdim anam
bunlar harman yeri dişlemiş:53::53:

ben 10 yıldır evliyim biri 6 yaşında biri 9 aylık 2 tanede oğlum var.

allah bagışlasın cnm benim mürüvetlerini de gör inşlhh:54:

Siz gelin almıyorsunuz abiniz evleniyor.Gelin alıyorruz biz ne dersek o gibi bir düşünce sezdim..Yani nerede oturacaklarına abiniz ve yengeniz karar verir siz ve anneniz değil.

ben anlamadım acaba parayla mı alınıyor ki bu gelin üstünde bu kadar hak iddia edildiğine göre sanki bir meta bir obje gelin alıyoruz demek ne kadar itici de benım anlamadığım konu sahıbı uzayda mı yaşıyor bir kadın olarak hemcinsine destek olması gerekirkern komplekslerine yeniliyor...:19:

hanımlar konuyu nerelere getirdik ayyy bugün çok güldüm inanıın
ayrıcaa sayfanın maşallahı avr 25 i buldu he bizim sayede konusu da yürüdü maşallahh:52::52::52:

ben anlamadım acaba parayla mı alınıyor ki bu gelin üstünde bu kadar hak iddia edildiğine göre sanki bir meta bir obje gelin alıyoruz demek ne kadar itici de benım anlamadığım konu sahıbı uzayda mı yaşıyor bir kadın olarak hemcinsine destek olması gerekirkern komplekslerine yeniliyor...:19:

ayy cnm yaa gelin değil o gibiler köle alııyor bilmiyinmi
ayrıca k.valide gibi görümce gibi kişilerin gelinlere gelin değilde kızlarıı gözü ile bakmalarıı gerekir
kendi öz kıızları da ellere gelin oluyor düşünseler iyi olur dimi:9::9:

Ayrıca, bu gelinin ütü odasına oda takımı, hem de kırmızı, almak istemeleri de şöyle bir iyi niyetten kaynaklanıyor bence; görümce herşeyi gelinin yerine düşünüp hevesli hevesli satıcıların bile kendinin gelin olduğunu sanmalarına neden olacak şekilde aşkla yapıyorsa demek ki ilerde ütüleri de gelinin yerine kendi yapacak belki.Bu durumda gelinin tabii ki ütü odasına ihtiyacı yok.Olamaz mı :))))))))))))))))

valla ben gece gece çok güldüm,Allah herkesi iyilerle,kendini bilenlerle,kıymet bilenlerle karşılaştırsın.

aynen hem badız hem görümce hem gelinim saygıdan bişi kaybetmedim
dilim pabuç değil en azndan ben nişanlıyken burdaki görümce ve nöbetçisi gibi hiç laf bilmezdim anam
bunlar harman yeri dişlemiş:53::53:

dişlemek ne kelieme yemiş yutmuş.işte böleleri yüzünden bu toplumda saldırgan erkekler var herşeyi ben bilirim dien,yetiştirenlerde sen erkeksin die die yetiştirip topluma salıyorlar.allah ıslah etsin bunları

Bende nefret ediyorum bu laftan.Gelin alıyoruz biz ne dersek o olacak gibi bir düşünce var bide.
Benimde abim var henüz evli değil.Ama evlendiğinde ben onun eşini yani yengemi benden büyük olsun yada küçük olsun kendi öz abimden bile sakınırım.Çünkü ailesinden uzakta oluyor insan evlenince.Görümce yenge ile annesi arasında abisi arasında bir köprü görevi görmeli bence.Benim yengemin bir sorunu olduğunda anneme yada abime söyleyemediği ne olursa önce bana söyleyebilsin isterim çünkü onun sorununu çözmek adına elimden geleni yaparım.

Görümce kaynana hep oğlundan yana oluyor hatta gelinin açığını arıyor oğluna yetiştirmek için sonrada geline sen bizim kızımız gibisin.EE ama siz benim annem gibi değilsiniz:44:

Koltuk takımınımı beğenmemiş .Olabilir bir kere evlenecek tabiki en iyisini isteyecek diye onu abime ve anneme karşı savunurum gerekirse.

Son düzenleme:
dişlemek ne kelieme yemiş yutmuş.işte böleleri yüzünden bu toplumda saldırgan erkekler var herşeyi ben bilirim dien,yetiştirenlerde sen erkeksin die die yetiştirip topluma salıyorlar.allah ıslah etsin bunları

haklısın tatlm bu gibi erkek soyağacn tepesine çıkaran okadar çok kişi var ki
sonuç dayak hakaret küçümseme,biraz silkelensin nöbetçi görümce bence
allah muhafaza ilerdee mor çatya sgınıır mazallahhh:47:

ben de bundan sonra damat alıyoruz diyeceğim...

bakalım tepkiler ne olacak? :)))))

belki ettikleri lafın saçmalığını anlar bir iki kişi...

Yinemi ayni konu? Bunu daha evvel de yazmistiniz, birsürü cevap geldi. Ve siz hala inat ediyorsunuz?
Bozuk Plak gibisiniz masallah. "Gelinize" ailesinden etkileniyor diyorsunuz. Peki siz ve Anneniz sürekli Abinize dir dir etmekle Abiniz etkilenmiyormu? Allahima sükürler olsun ki benim sizin gibi Görümcem yok. Yengeniz iyi kizmis yine, ben olsam coktan size "orda dur" derdim !

Son düzenleme:
Allah nasip eder de bir oğlum olursa, inşallah onu bu çarpık zihniyetten uzak yetiştireceğim.

Bir bayana, nişanlısına, eşine, eşinin ailesine nasıl davranması gerektiğini en doğru şekliyle benden öğrenecek inşallah.:kkk:

Allah nasip eder de bir oğlum olursa, inşallah onu bu çarpık zihniyetten uzak yetiştireceğim.

Bir bayana, nişanlısına, eşine, eşinin ailesine nasıl davranması gerektiğini en doğru şekliyle benden öğrenecek inşallah.:kkk:

inşlhh cnm böyle bilinli annesi oldugu için oğunda gelininde çok şanslıı olacak:46::46:

bu kim damadmız ( güveyimiz)ee ne kadara aldnız
hiç yaa 1 damatlk 1 çift papuç :9::9::9::9:

di mi canım yaaa:)))

böyle söyleyince "gelin aldık" lafının saçmalığı ne kadar da güzel ortaya çıkıyor...

o kızcağızın resimleri var diğer konuda... çok üzüldüm vallahi...
aslında konu sahibine daha çok üzüldüm. kötü duruma düştü bence

Yinemi ayni konu? Bunu daha evvel de yazmistiniz, birsürü cevap geldi. Ve siz hala inat ediyorsunuz?
Bozuk Plak gibisiniz masallah. "Gelinize" ailesinden etkileniyor diyorsunuz. Peki siz ve Anneniz sürekli Abinize dir dir etmekle Abiniz etkilenmiyormu? Allahima sükürler olsun ki benim sizin gibi Görümcem yok. Yengeniz iyi kizmis yine, ben olsam coktan size "orda dur" derdim !

demekki diğer konular kesmedi arkadaşıı...birilerinden onay bekliyor iyi yapmşsın aferin biz olsak bizde yapardıık giibi
kanaaat getirmesi için daha başka konularda açar emin olun yanii:9::9::9:

Ayrıca, bu gelinin ütü odasına oda takımı, hem de kırmızı, almak istemeleri de şöyle bir iyi niyetten kaynaklanıyor bence; görümce herşeyi gelinin yerine düşünüp hevesli hevesli satıcıların bile kendinin gelin olduğunu sanmalarına neden olacak şekilde aşkla yapıyorsa demek ki ilerde ütüleri de gelinin yerine kendi yapacak belki.Bu durumda gelinin tabii ki ütü odasına ihtiyacı yok.Olamaz mı :))))))))))))))))

valla ben gece gece çok güldüm,Allah herkesi iyilerle,kendini bilenlerle,kıymet bilenlerle karşılaştırsın.
bende çok güldüm yorum yapamadan duramadım :9: :9:
YENGENİZ e abiniz maddi durumunuz yoksa öncelikle bunu bildirmeliydi kuaföre resimlere ne kadar vereceğinizi maşallah kuruşu kuruşuna biliyosunuz.Eğer abiniz söyleseydi eminim kızcağız ona göre davranırdı.Ayrıca bence kim o evde yaşayacaksa o olmadan ev eşyası falan alınmaz çok ayıp insan yerine koymamak saymamaktır bu. Saygıda sevgide karşılıklıdır siz en başında kızcağızı saymamışsınız o da dayanamamış artık ki sen anneni dinliyosun diye tepki göstermiş ki bence haklı..
En son yazmışsın ya hani
kız ne yapmak istiyor gerçekten ben bilmiyorummmm,anlamıyorummm,evliliği mi düşünmüyor ne istiyorrrr anlıyamadıkk gerçektennn ? diye kızcağızın söylemediklerini ben size söyleyeyim evet gerçekten evliliği düşünüyor ama sizin herşeye muhalefet olmanıza,evinde kullanacağı eşyaları ondan habersiz sözde sürpriz edasıyla (aslında tamamen saygısızlık ) yapmanızdan dolayı bakmış ki onu sayan yok bu yüzünden sizinle arasına mesafe koymuş en doğrusunu yapmış. Bi rahat bırakında abinle yengen bi nefes alsınlar ben bile daraldım okurken Allahım o kıza sabır versinnn..

Back