- 27 Ekim 2011
- 2.496
- 31
- 158
- Konu Sahibi december90
herkes kayınvalide,ve görümcelerinden çektiği bu kadar önyargılı oluyorsunuz ,kimi yazılarınıza o kadar çok gülüyorumm..
4 tane çok iyi görümcem var niçin önyargılı olalım ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes kayınvalide,ve görümcelerinden çektiği bu kadar önyargılı oluyorsunuz ,kimi yazılarınıza o kadar çok gülüyorumm..
Sorun ne biliyor musunuz ? Bunu YENGESİ iplemiyor :)))) Görümce statüsüne bile koymuyor :))
Gerçekten farkına vardım da Yengeniz sizi hiç iplemiyor be canım :) dış kapının dış mandalı konumuna sokmuş sizi zekice :))
Ay birder buradaki yorumlara göre şekil alıp gidip yengesinin bogazına binmesin şimdi :))))
evet eden buur neden güzel söylemişsn öyle,,oda zamanında bizim iyi niyetli hallerimizi suistimal ettiği için böyle şeyleri yaşıyorrr... knedi kafasızlığından.
güzellik anlayışın gelini beğenmenden belli canım,kendine benzettin sanırım o yüzden güzel diyosun:)
moda düşkünü kadar da barzo bi tabir duymadım, moda hakkında bu arada:)aşikar efendim nasıl olduğunuz:)
Müstehak ama
Sorun ne biliyor musunuz ? Bunu YENGESİ iplemiyor :)))) Görümce statüsüne bile koymuyor :))
Gerçekten farkına vardım da Yengeniz sizi hiç iplemiyor be canım :) dış kapının dış mandalı konumuna sokmuş sizi zekice :))
Ay birder buradaki yorumlara göre şekil alıp gidip yengesinin bogazına binmesin şimdi :))))
Bence sen gelinle aranı düzeltmeye iyi olmaya bak.Yarın bir gün yeğenlerin olur.Biraz akılları başlarına geldiğinde hiç kimse annesinin sevmediği birini sevemez.Bir de anneleri geçmişte şöyle üzüldüm filan diye anlatırsa halam filan demez yüzüne bakmazlar..
evet eden buur neden güzel söylemişsn öyle,,oda zamanında bizim iyi niyetli hallerimizi suistimal ettiği için böyle şeyleri yaşıyorrr... knedi kafasızlığından.