gelinimize nasıl davranalım??

Sizi elestiren haksiz bulan uyelere yaptiginiz yorumlar cok cirkin uslubunuzu tekrar gozden gecirin!
Onlar yeni evli kavgada edecekler opusecekler sevisecekler hersey 4 duvar arasinda kalmali kardesiniz size bunlari neden nasil anlatiyor siz neden dinliyorsunuz eskilerin bir lafi var 'kari koca ipektir araya giren kopektir' diye sizde bu lafi kullanin uygulayin bence hepiniz huzurlu olursunuz. 4 aylik evlilikte calisan nobet tutan bir gelin tabiki annesine gidecek bundan daha dogal ne varki bende 4 aylik evliyim her firsatta annemin yanina gitmek istiyorum cunki 29 yil birlikte yasadik, ayrica yeni gelin diye es dost akraba ziyaretlerine zorlamayin surekli gonulsuz yapilan isler suratsiz yapilir birakin kendisi alissin sizin gorumce olarak yapmaniz gereken kavga ediyormussunuz hop ne oluyor demek yerine yeni evliler birbirlerini taniyacaklar diye destek vermeniz

bende olumlu yorum yapıyorum zaten ayrıca burtayada fikir almak için konu açtım çünkü 2 ay sonra ailemin yanına gideceğim gelinimize nasıl davranayım nasıl aramızda yakınlık oluşturalım onuda sordum.

Melo 34 tamda senin anlattiklarinda bahsetmistm fakat anlamak istemedi.anlamaz boyle insa lar.iste buyuzde ayrilmalar aile ici problemler cikiyo

Sizi elestiren haksiz bulan uyelere yaptiginiz yorumlar cok cirkin uslubunuzu tekrar gozden gecirin!
Onlar yeni evli kavgada edecekler opusecekler sevisecekler hersey 4 duvar arasinda kalmali kardesiniz size bunlari neden nasil anlatiyor siz neden dinliyorsunuz eskilerin bir lafi var 'kari koca ipektir araya giren kopektir' diye sizde bu lafi kullanin uygulayin bence hepiniz huzurlu olursunuz. 4 aylik evlilikte calisan nobet tutan bir gelin tabiki annesine gidecek bundan daha dogal ne varki bende 4 aylik evliyim her firsatta annemin yanina gitmek istiyorum cunki 29 yil birlikte yasadik, ayrica yeni gelin diye es dost akraba ziyaretlerine zorlamayin surekli gonulsuz yapilan isler suratsiz yapilir birakin kendisi alissin sizin gorumce olarak yapmaniz gereken kavga ediyormussunuz hop ne oluyor demek yerine yeni evliler birbirlerini taniyacaklar diye destek vermeniz

Hanımefendi geline her gün kapı kapı akraba gez diyen olmamış.Her gün birimizi ağırlayacaksın diyen de olmamış.Annesine gitme diyen de olmamış ..Görümce kıza açıp tek laf etmemiş ..Çalışıyosa kayınvalideye görümceye değil kendisine çalışıyor ..Kadın kavga ediyomuşsunuz hoooop hiç dememiş ..Siz bu konuya yorum yaptığınızdan emin misiniz ?

Kızı altındanmıydı zümrüttenmı. dy züvallı ben.ne anam bisi estedi nede bisi alan oldu... gelin gibi dlamadııım gözmde galdııı.... kıza ii davran aileyi bos ver...

niye olmasın konu sahibinin kardeşi yeğeni vs.nin ne farkı var o karısını öldürenlerden?

Bence kızın annesi ufak bir saç baş yolma operasyonunu haketmiş ama erkek tarafı asilmiş ki seviyesine inmemiş .Cinayet olayına gelince komiksin sibel farklı bir kafa yapın var ne diyim :KK66:

benim kızım olsa ben de bu aile gibi yapardım elin adamı yarın dövermi öldürürmü nerden bileyim biraz zorlansınlar ki değer kıymet bilsinler erkek milleti hele erkek aileleri ne kadar çirkef burada okuyoruz.

bende olumlu yorum yapıyorum zaten ayrıca burtayada fikir almak için konu açtım çünkü 2 ay sonra ailemin yanına gideceğim gelinimize nasıl davranayım nasıl aramızda yakınlık oluşturalım onuda sordum.
Sorunuzdan ziyade elestrileriniz on planda bakin kac uye sizin asil sorunuzu anlamis butun yorumlar gelinin annesi uzerine konu bastan yanlis basladi
Anladigim kadari ile dogum icin gideceksiniz sanirim gelin hemsire nobet dediginiz icin ben oyle algiladim bir bebekten daha guzel ve masum bir kopru olamaz bence bebegi sevme bahanesi ile bol bol cagirin biktirmayin ama sakin evlilik nasil kavga gurultu varmi diye sormayin annesi konusunda elestirmeyin sizi yeni taniyan aile oldugunuzun farkina varacak bir kadin var karsinizda sizde ailenizden uzaksiniz onu en iyi sizin anlamaniz lazim

Hanımefendi geline her gün kapı kapı akraba gez diyen olmamış.Her gün birimizi ağırlayacaksın diyen de olmamış.Annesine gitme diyen de olmamış ..Görümce kıza açıp tek laf etmemiş ..Çalışıyosa kayınvalideye görümceye değil kendisine çalışıyor ..Kadın kavga ediyomuşsunuz hoooop hiç dememiş ..Siz bu konuya yorum yaptığınızdan emin misiniz ?
Konu sahibi beni anlamis bakin ne guzel cevapta vermis

bence kardeşine en büyük iyiliği onun aile hayatına karışmayarak ve yorum yapmayarak yapmış olursun. yeni evli iki insan sorun yaşar, evlilik kolay mesele değil hele ailelere karşı gelinmiş bir çok sorun yaşanmış. eğer iyi niyetli iseniz onları kendi hallerinde bırakır ayakta durmayı, yürümeyi öğrenmeleri için onlara zaman tanırsınız. sen de evlisin sanırım kocanla arandaki hususlara bi başkasının müdahil olmasını ister misin? görümcenin ya da eltinin bütün bunları hesaplayıp kitaplayıp ortalara dökmesini ister misin?

geline nasıl davranacağını soruyorsun ama sen bildiğin burada neyi var neyi yok dökmüşsün ortalığa. ki yorumlar tek taraflı. ben sana nasıl davranacağını söyliyeyim. kardeşine değer veriyorsan onun huzurlu ve mutlu bir yuvası olmasını istiyorsan kardeşine verdiğin değer kadar o geline de değer vericeksin ve bunu o kıza göstericeksin. bu kadar.

Bence kızın annesi ufak bir saç baş yolma operasyonunu haketmiş ama erkek tarafı asilmiş ki seviyesine inmemiş .Cinayet olayına gelince komiksin sibel farklı bir kafa yapın var ne diyim :KK66:

senin kızını ucuza ver sonra dayak yiyip boşanınca anlarsın demek istediğimi :)

Canim benim bosver onlar ne yaparsa yapsinlar bazen mutlu, bazen mutsuz.
Kardesinin aile ici sikintisina hic girme, belki senin ilgili tavrin gelininizin hosuna gitmiyordur.
Sana ve annene babana bi terbiyesizligi olursa sen o zaman tepkini ver.
Cok aile ici mevzularina karisip canini sikma derim.
Bence senin tepkin geline degil, annesine sinir olmussun.

Son düzenleme:
Melo 34 tamda senin anlattiklarinda bahsetmistm fakat anlamak istemedi.anlamaz boyle insa lar.iste buyuzde ayrilmalar aile ici problemler cikiyo
Kimse kardesi annesi babasi uzulsun istemez dogal olarak kardesini koruma ic gudusu ile yaklasiyor kolay degil belli bir yasa kadae birlikte buyudugumuz ayni evi paylastigimiz kardesimiz gelinden once gelir ha bunlar asilmayacak problemler degil tatli dil yilani deliginden cikariyor konu sahibi aslinda samimiyet olsun hosluk olsun istemis hani arayi yumusatalim ama ilk yazdiklarina yogunlasarak yorumlar yapilmis kac sayfa yorum okudum bir tane sunu yap araniz duzelir yok hosluk olur samimiyet dogar yaniti yok hep bir suclu arama buda yanlis

burada kim kimi tanıyor. siz benim kim olduğumu bilmezsiniz kardeşimide eşinide tanımazsınız o halde benim burada yazdıklarım gelinimizin özelini ortaya dökmek değildir. aile içinde çevrede söylensem sizi anlarım. bu sitede fikir paylaşmak derdimizi dökmek için varız. ertesi gün yolda karşılaşıp birbimizi mi yargılıyoruz nickleri bile hemen unutuyoruz.

X