Sizi elestiren haksiz bulan uyelere yaptiginiz yorumlar cok cirkin uslubunuzu tekrar gozden gecirin!
Onlar yeni evli kavgada edecekler opusecekler sevisecekler hersey 4 duvar arasinda kalmali kardesiniz size bunlari neden nasil anlatiyor siz neden dinliyorsunuz eskilerin bir lafi var 'kari koca ipektir araya giren kopektir' diye sizde bu lafi kullanin uygulayin bence hepiniz huzurlu olursunuz. 4 aylik evlilikte calisan nobet tutan bir gelin tabiki annesine gidecek bundan daha dogal ne varki bende 4 aylik evliyim her firsatta annemin yanina gitmek istiyorum cunki 29 yil birlikte yasadik, ayrica yeni gelin diye es dost akraba ziyaretlerine zorlamayin surekli gonulsuz yapilan isler suratsiz yapilir birakin kendisi alissin sizin gorumce olarak yapmaniz gereken kavga ediyormussunuz hop ne oluyor demek yerine yeni evliler birbirlerini taniyacaklar diye destek vermeniz
bende olumlu yorum yapıyorum zaten ayrıca burtayada fikir almak için konu açtım çünkü 2 ay sonra ailemin yanına gideceğim gelinimize nasıl davranayım nasıl aramızda yakınlık oluşturalım onuda sordum.