Arkadaşlar, burada bir konu açılıyor, malum platformun konusu da "dert". Dert olunca haklı ve haksız taraflar oluyor genelde. Haksiz olduğunu söylüyoruz bir tarafın hani genelde, yorumluyoruz. Birileri neden bunu "linç ettirmek" gibi algılıyor anlamıyorum. Velev ki öyle, burada her konuda bir koca, kayınvalide, arkadaş veya konu sahibi linç ediliyor muhakkak. Birisini linç ettirince sizin deyisinizle hesabıma para mı yatıyor, yildizli pekiyi mi alıyorum, n'oluyor yani? Ayrıca "bundan size ne" demek ne kadar saçma. O zaman buradaki konudan size ne? Sonuçta hiçbiri sizin konunuz değil? Yıllardır bunu hissediyorum, birileri çıkıntılık yapıyor ve konu sahibi hic olmayacak şekilde suçlanıyor, hatta bu sefer o "linç ediyorsun" diyen kişi konu sahibini linç ediyor falan. Yani gerek var mı gerçekten? Gerçekten anne yarım olan birinin sıkıntısını dertlenmis, farklı pencerelerden bakış açısı duymak istiyor olamaz mıyım mesela? Ha konuda genelde teyzem "linç edilmiş" bu arada. Neden iyi niyetli bakmiyorsunuz bazılarınız? Herkes konu sahibine saydırıyor hic olmayacak şekilde ve kendisini örnek gösteriyor. Yapmayın bence, sitenin eski seviyesi kalmadı böyle böyle.