Gelin yalancı mı?

Yalan degildir bence allahtan gelen birşeydir yada yüz felci felanda olabilir. Psikolojikde olabilir herhangi bi sıkıntisı felan varsa eğer ama tuaf yani

bide görümcelik yapmadım diyor..
herkes görümcelik yapmak zorunda mı anlamadım..
gayet iyi görümcelik yapıyorsunuz baksanıza..
sizde bütün görümceler cephe almışsınız.. Yalansada yalandır zamanla ortaya çıkar.. kendi gözünüzle görmüşsünüz.. daha fazla ne denirki

Ama yine de yalan olmayadabilir. Arkadasin dediği gibi anlik kasilma da olabilir.
Benim bi arkadaşım da benzer bir durum var ara ara gerceklesen. özellikle esnerken oluyor. Agzi acik kaliyor oyle ayni harekette 20 sn falan. Kapatamiyor kimildatamiyor agzini. Psiklojik de degil. Gelininizin de benzer birsey olabilir ya da farklı olarak psikolojik bir durumun dışa yansıması, başlangıcı falan olabilir.

Bu durum çene çıkması olabilir. Çene bir an çıkıyor yerine oturana kadar ağzını kıpırdatamıyorsun.

evde 7 kişi yaşıyormuşsunuz. tanımadığı insanlafrın evinde sırf bir adamı seviyor diye yaşamayı kabul etmiş. ne özeli var ne rahat özgür bir hayatı. sürekli birilerine hizmet etmekten tv izlerken bile yalnız başbaşa kalamadığı bir eşle yaşadığından psikolojiktir bence.

Sen kendi ağzını yalandan yamuk tut ne kadar süre tutabilirsin ? 1 saat tutamazsın yani..
Bilerek kendi canını niye acıtsın gecenin dördünde
Bilerek yapıyorsa da bilerek yapmıyorsa da acil doktora psikologa görünmesi lazım.

7 kişiyiz evde ve hepimiz okuyoruz başka şehirlerde ona görümcelik bile yapmadık hiçbirimiz defalarca yalanına şahit olduk ama gururu incinmesin diye yüzüne vurmadık ki ailesi yaşını bile sakladı bizden biz yine sustuk mutsuz olmasın diye
Yeni evli genç bir kız. Kalabalık bir eve gelmiş. Yukarıdaki sözlerinizden gelininizden hiç hoşlanmadığınızı ben bile anladım. Aptal değilse o da anlamıştır. Hasta olursa belki ilgi gösterirsiniz, acıyıp kötü davranmazsınız diye düşünmüş olabilir. Ağzının gerçekten eğrildiğini gördüyseniz nörolojik bir sorunu vardır. Acilde teşhis edilememiş olabilir. Hem erkek kardeşiniz hem de "görümcelik bile yapmayan" sizler biraz anlayış gösterseniz belki düzelir.

Görümcelerin görev tanımında olan belirli bir geline eziyet kotası mı var? Siz yeterince görümcelik yapamamış olmaktan şikayetçi olduğunuz için sordum.

Başlık gerçekten komik güldüm cok☺sorununuza gelirsek eğer çok yalan söyleyen biriyse belki evet bu da yalandır. Ama bu yalan olsa da olmasa da psikolojik sorunları var bence bir psikoloğa götürün. Yalanla da değilse de gitmeli

7 kişiyiz evde ve hepimiz okuyoruz başka şehirlerde ona görümcelik bile yapmadık hiçbirimiz defalarca yalanına şahit olduk ama gururu incinmesin diye yüzüne vurmadık ki ailesi yaşını bile sakladı bizden biz yine sustuk mutsuz olmasın diye

yaşını sakladı derkn? nasıl yalnlar söyledi de bu kadar güven zedeledi acaba

e bellı 7 kışı yasanılan bır evde agızda buzulur herseyde olur....nıye ınanmıyorsunuz kı....

benım aklıma bısey gelıyor ama yasaklı konu allah evlerden uzak tutsun(üç harfliler) bol bol yatarken dua okusun.doğru söylemiş olabılır...

bence yalan değil insan bilerek kendini o duruma sokarmı? ya piskolojik ya gerçekten rahatsız.

niye görümcelik yapıyorsunuz belki hasta belki doktor bilemiyor .umarım ilgi istediği için olmasın daha çok üzülürüm.
yani gelin yalancı ise ayrı eve çıkarın neden 7 kişi aynı yerde yaşıyorsunuz.

Açıkçası kızlar bende öyle düşünmek isterdim ama her konuda yalan söylüyor ve artık güvn sıkıntısı yaşıyoruz ona karşı. Benim saat 4 de ağzım egrildi 1 saat sonra geçer ve her gece bişey olmadan böyle olurum diyen birine inanır mısınız bîlmem ama ben bilîmin de bu konuda Cevapsız kaldığını düşünüyorum. Yahu bi insanın ağzı kırılmadan yada başka olaylar olmadan neden durup dururken eğilsin
kısmi felç gibi birşey olabilir mi? ya da kaslarıyla alakalı bir durum en son çarpılıyor mu bu?

Birden gözümünün önüne bihterin cenazesinde firdevs hanımın agzı geldi.tövbe Estağfurullah. Çarpıldı falanmı acaba.benim kuzenimde olmuştu ama günlerce sürmüştü dr psikolojik demiş, birşeye çok üzülmüşde.birde lisedeyken bir kızın olmuştu soguktan oldu demişti.

X