Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama yine de yalan olmayadabilir. Arkadasin dediği gibi anlik kasilma da olabilir.
Benim bi arkadaşım da benzer bir durum var ara ara gerceklesen. özellikle esnerken oluyor. Agzi acik kaliyor oyle ayni harekette 20 sn falan. Kapatamiyor kimildatamiyor agzini. Psiklojik de degil. Gelininizin de benzer birsey olabilir ya da farklı olarak psikolojik bir durumun dışa yansıması, başlangıcı falan olabilir.
Yeni evli genç bir kız. Kalabalık bir eve gelmiş. Yukarıdaki sözlerinizden gelininizden hiç hoşlanmadığınızı ben bile anladım. Aptal değilse o da anlamıştır. Hasta olursa belki ilgi gösterirsiniz, acıyıp kötü davranmazsınız diye düşünmüş olabilir. Ağzının gerçekten eğrildiğini gördüyseniz nörolojik bir sorunu vardır. Acilde teşhis edilememiş olabilir. Hem erkek kardeşiniz hem de "görümcelik bile yapmayan" sizler biraz anlayış gösterseniz belki düzelir.7 kişiyiz evde ve hepimiz okuyoruz başka şehirlerde ona görümcelik bile yapmadık hiçbirimiz defalarca yalanına şahit olduk ama gururu incinmesin diye yüzüne vurmadık ki ailesi yaşını bile sakladı bizden biz yine sustuk mutsuz olmasın diye
7 kişiyiz evde ve hepimiz okuyoruz başka şehirlerde ona görümcelik bile yapmadık hiçbirimiz defalarca yalanına şahit olduk ama gururu incinmesin diye yüzüne vurmadık ki ailesi yaşını bile sakladı bizden biz yine sustuk mutsuz olmasın diye
7 kişiyiz evde ve hepimiz okuyoruz başka şehirlerde ona görümcelik bile yapmadık hiçbirimiz defalarca yalanına şahit olduk ama gururu incinmesin diye yüzüne vurmadık ki ailesi yaşını bile sakladı bizden biz yine sustuk mutsuz olmasın diye
e bellı 7 kışı yasanılan bır evde agızda buzulur herseyde olur....nıye ınanmıyorsunuz kı....
kısmi felç gibi birşey olabilir mi? ya da kaslarıyla alakalı bir durum en son çarpılıyor mu bu?Açıkçası kızlar bende öyle düşünmek isterdim ama her konuda yalan söylüyor ve artık güvn sıkıntısı yaşıyoruz ona karşı. Benim saat 4 de ağzım egrildi 1 saat sonra geçer ve her gece bişey olmadan böyle olurum diyen birine inanır mısınız bîlmem ama ben bilîmin de bu konuda Cevapsız kaldığını düşünüyorum. Yahu bi insanın ağzı kırılmadan yada başka olaylar olmadan neden durup dururken eğilsin