- 9 Eylül 2013
- 11.949
- 27.409
- 798
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Gelinden hizmet beklemeleri normal değilDisariya cikartip size ödetmesi çok ayip bana göre. Bilmiyorum durumumu yoktur acaba ama onun disinda 2 aylik bebekli kadina 4 kişi gidipte yemek, kahvalti beklemeyin bir zahmet, bebege biz bakariz o kahvalti hazirlasin olmaz oyle, bir gunluk misafirlik degil yatiya kalmissiniz niye cocugunu size birakip hizmetinizi etsin. Beklentiniz fazla geldi bana.
2 aylik bebekli kadinin evine 4 kişi yatiya giden hizmet beklemesin hiç.
Gelinden hizmet beklemeleri normal değil
Belli bebekli kadın
Ama abinin yaptığı çok kötü
6 yılda bir misafirin geliyor yediklerinide onlara ödetiyorsun.
Bence konu sahibi abinin tavrına sinirlenmiş ama her zamanki gibi sinirini Gelinden çıkarmaya çalışıyorlar
Hi hi haklisinizBir yaşında çocuğun tabi ki her şeyiyle siz ilgileneceksiniz yahu, niye bunu anormal bir şeymiş gibi yazıyorsunuz?
Görümce kocası ve çocuğu 3 kişi davetsiz misafir. Yeni doğum yapmış eş yeni bebek bir dünya masrafları olmuştur. Herkes planını yapmış bütçesini ayarlamıştır. Hiç hesapta olmayan 3 kişinin daha 1 hafta yeme içme masrafını kaldıracak durumu yoktur belki.Gelinden hizmet beklemeleri normal değil
Belli bebekli kadın
Bence konu sahibi abinin tavrına sinirlenmiş ama her zamanki gibi sinirini Gelinden çıkarmaya çalışıyorlar
tam olarak bundan gidiyorlar.
esim 10 sene ankara da tek basina yasamis bir gun gelip cocugumuz nerde yasiyor bir gorelim yahu dememisler, evlendigimizden beri en kotu 2 ayda bir burnumuzun dibindeler.
bazen isimiz oluyor agzimizla hafaya gelin diyoruz onu bile idrak edemiyorlar.
sonrada ay gelin bize yemek yapmadi oturun kendiniz yapin istenmediginiz beklenmediginiz yere koşa koşa gidiyolar madem.
birde karinlarina agri girmis vah vah
Tabii ne oldu orada ne bitti bilemem ama konu sahibinin yazdığına göre yorum yaptım. Sürekli gelip giden insanlar olmadığı için bence yemeğin parasının ödenmesi gerekirdi.Görümce kocası ve çocuğu 3 kişi davetsiz misafir. Yeni doğum yapmış eş yeni bebek bir dünya masrafları olmuştur. Herkes planını yapmış bütçesini ayarlamıştır. Hiç hesapta olmayan 3 kişinin daha 1 hafta yeme içme masrafını kaldıracak durumu yoktur belki.
Baba da durumu farketmiş oğluna destek olmak istemiş olabilir.
Harika olmuş cidden, bi daha '' bakmaya'' falan gitmezler.Bir de bunun evlenmeden önce ailesine ayda bir giden, onda da annesiyle 10 dk bile sohbet etmeyen ama evlendikten sonra haftada 3-4 gün "anama gidelim" diye tutturan koca versiyonu var. Forumda bunu da çok gördüm.
İşin içine elin kızı girince herkes bir hayırlı anne baba, hayırlı evlat olma derdine düşüyor. Bütün eziyeti de elin kızı çekiyor.
Konudaki gelin çok iyi yapmış. Peşlerinde pervane olup hizmet etse de etmese de adı "geline bakmaya gittik" olacaktı zaten.
Gelin iş yapmayınca gerçekten bakmak zorunda kalmışlar. Elaleme yalan söylememiş olacaklar en azından
Harika olmuş cidden, bi daha '' bakmaya'' falan gitmezler.
Ay orayı kaçırmışımBakmaya gidip bakakalmışlar
Yalnız ben bir yerde "kız kardeşim ve çocuğu da vardı" gibi bir şey okudum.
Başka bir görümce, onun kocası ve çocuğu da mı varmış? Toplam 8 kişi mi gitmişler yani?
Eğer öyleyse gelinin cinnet geçirmediğine şükretsinler.
Bu ne bilmiyorum bu konuyuAklıma bedevinin ex görümcesi geldi, doğurduğunun sabahına kahvaltı hazırlamış, bunu da kadının burnuna burnuna sokmuşlar, kadın lohusa depresyonuna girmiş.
Kız var ya, sürekli yeni üyelik alıp geçmişinden bir kesiti şimdi gibi anlatıyor.Bu ne bilmiyorum bu konuyu
Beynim durduKız var ya, sürekli yeni üyelik alıp geçmişinden bir kesiti şimdi gibi anlatıyor.
EvetBeynim durdu
Hatırlamıyorum
Şu kocası boşanıp bi daha evlenelim diyen mi
Adil olmak icin kendimi gelinin yerine koydum.
Dusunuyorum bebegim var 2 aylik kv kp ve gorumcem bana gelecekler ki hic gelmemisler, ben kendi acimdan soyleyim buyursun gelsinler basim gozum ustune, topu topu 1 hafta.
Bebekli olmak hele hele yeni bebekli zor evet ama illaki biyerde gorumcem ve kv yardim ederlerdi (ki sizde oyle yapmisiniz) ya ben yemek yaparken cocugu tutarlardi yada cocukla ilgilenirlerdi olmasi gereken budur yani.
Gelininiz ayip etmis. Evet yatili misafir agirlamak kolay degil hele hele bebekli olarak. Ama sonucta el degilsiniz, kocasinin annesi ve ablasi yahu. Bu erkekler tas kogundan cikmis gibi davranan yeni nesile diyecek bise bulamiyorum. Ilerde aynisini kendiside yasasin.
Ama yinede bi kalbim sey diyor, yeni lohusa kadin belki yersiz davranmistir farkina varmamistir, yinede iyimser tarafindan bakiyorum. Bu birazda seye bagli gelininizin genelde size olan yaklasimina
Gelinden hizmet beklemeleri normal değil
Belli bebekli kadın
Dünyanın en kıymetli gelini oldunuz inşallahEvet Üç doğum yaptım. hazır bir börek alıp zeytin peynir bir çay koymak hicte zoruma gitmedi gitmezde. O Çorbanın yanına fırına hızlı bir şekilde tavuk ve patates atmak da hiç zoruma gitmedi. Zaten sürekli gelinden hizmet bekleyen de olmamış. Benim fikrim benim düşüncem böyle de giderim.
Bakmaya gidip bakakalmışlar
Yalnız ben bir yerde "kız kardeşim ve çocuğu da vardı" gibi bir şey okudum.
Başka bir görümce, onun kocası ve çocuğu da mı varmış? Toplam 8 kişi mi gitmişler yani?
Eğer öyleyse gelinin cinnet geçirmediğine şükretsinler.
Hayırdır inşallah affınıza sığınarak bir şey soracağım siz benim yorumuma istinaden mi bu yorumu yaptınız? Yoksa bir yanlışlık mı oldu? Yanlışlık olmadıysa tavsiyem yorumumu sakin kafayla bir daha okuyun.Zaten babası çağırmış gelin diye kardeşi çağırmamış ki?Baba da çağırdım kalabalığız diyip alışveriş vs yapmış.Babam habersiz çağırdı ısrarla. Kız da yeni doğum yaptı eşimle gitmek ayıp olur diye düşünmüş mü konu sahibi?Madem bu kadar ince düşünceliymiş kendisi.İstediği şeyi yazsın her konuda haksız.Kocası ya da kendi ödememiş hesabı da babası ödemiş o yüzden onu ilgilendirmez babayla kardeş arasına girmektir bu ara bozuculuktur.
idolüm zaten konuda ki gelin çok iyi yapmış sefası olsun.Bir de bunun evlenmeden önce ailesine ayda bir giden, onda da annesiyle 10 dk bile sohbet etmeyen ama evlendikten sonra haftada 3-4 gün "anama gidelim" diye tutturan koca versiyonu var. Forumda bunu da çok gördüm.
İşin içine elin kızı girince herkes bir hayırlı anne baba, hayırlı evlat olma derdine düşüyor. Bütün eziyeti de elin kızı çekiyor.
Konudaki gelin çok iyi yapmış. Peşlerinde pervane olup hizmet etse de etmese de adı "geline bakmaya gittik" olacaktı zaten.
Gelin iş yapmayınca gerçekten bakmak zorunda kalmışlar. Elaleme yalan söylememiş olacaklar en azından
Benim basima gelse kalkipda ozel kahvaltilar yemekler yapmam ama minimum. Minimum nedir onlar hazirlamissa catal kasigi koyup sofrayi kurmak veya onlar yemek yaptiysa bende bi corba eklerim.2 aylık bebek daha doğduğunun bile farkında değil görümce mutlu olsun annesiyle dedikodu yapsın gelinde yemek yapsın öylemi? Olması gereken bu değil, gelin 10numara davranmış ne malzeme vermiş ne kendinden ödün vermis gorumcede orta yerinden çatlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?