Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelinden hizmet beklemeleri normal değil
Belli bebekli kadın
Ama abinin yaptığı çok kötü
6 yılda bir misafirin geliyor yediklerinide onlara ödetiyorsun.
Bence konu sahibi abinin tavrına sinirlenmiş ama her zamanki gibi sinirini Gelinden çıkarmaya çalışıyorlar

Konuya baya yorum yapilmiş okumadim ama adamin durumu da musait olmayabiliro an. Gorumce ve eşi davetsiz şekilde gitmişler zaten hazir degillerdi belki.
Hem sizi disari cikarayim diyip hem hesap odettiyse ayip tabi ama disari cikalim diyen taraf konu sahibi de olabilir bilemedim zaten gitmiş. :)

Görümce kocası ve çocuğu 3 kişi davetsiz misafir. Yeni doğum yapmış eş yeni bebek bir dünya masrafları olmuştur. Herkes planını yapmış bütçesini ayarlamıştır. Hiç hesapta olmayan 3 kişinin daha 1 hafta yeme içme masrafını kaldıracak durumu yoktur belki.

Baba da durumu farketmiş oğluna destek olmak istemiş olabilir.

Bir de bunun evlenmeden önce ailesine ayda bir giden, onda da annesiyle 10 dk bile sohbet etmeyen ama evlendikten sonra haftada 3-4 gün "anama gidelim" diye tutturan koca versiyonu var. Forumda bunu da çok gördüm.
İşin içine elin kızı girince herkes bir hayırlı anne baba, hayırlı evlat olma derdine düşüyor. Bütün eziyeti de elin kızı çekiyor.

Konudaki gelin çok iyi yapmış. Peşlerinde pervane olup hizmet etse de etmese de adı "geline bakmaya gittik" olacaktı zaten.
Gelin iş yapmayınca gerçekten bakmak zorunda kalmışlar. Elaleme yalan söylememiş olacaklar en azından

Tabii ne oldu orada ne bitti bilemem ama konu sahibinin yazdığına göre yorum yaptım. Sürekli gelip giden insanlar olmadığı için bence yemeğin parasının ödenmesi gerekirdi.
Zaten konu sahibinin en büyük yanlışı kendisi çağırılmadan anne babasının ısrarıyla oraya gitmesi
Çağırıldığın yere erinme, çağırılmadığın yere görünme

Harika olmuş cidden, bi daha '' bakmaya'' falan gitmezler.

Harika olmuş cidden, bi daha '' bakmaya'' falan gitmezler.

Bakmaya gidip bakakalmışlar

Yalnız ben bir yerde "kız kardeşim ve çocuğu da vardı" gibi bir şey okudum.
Başka bir görümce, onun kocası ve çocuğu da mı varmış? Toplam 8 kişi mi gitmişler yani?
Eğer öyleyse gelinin cinnet geçirmediğine şükretsinler.

Ay orayı kaçırmışım ya. 3 göz eve doluşmuş o kadar insan 1 hafta boyunca, kadıncağız taze bebekle yatak odasında rahat edebildiyse ne ala.

2 aylık bebek daha doğduğunun bile farkında değil görümce mutlu olsun annesiyle dedikodu yapsın gelinde yemek yapsın öylemi? Olması gereken bu değil, gelin 10numara davranmış ne malzeme vermiş ne kendinden ödün vermis gorumcede orta yerinden çatlamış.

Yok bence annesi oradayken gideyim 1 hafta kocamla çocuğumla yayilayim diye düşünmüş ama planları bozulmuş. Birde 6 yaşında çocuk ve 2. Bir gorumce var 6 kişi 1 evde aklım almıyor ya

Dünyanın en kıymetli gelini oldunuz inşallah

2. Gorumcenin kocasını kaçırmışım ama 1 çocuk ve anneden eminim

Hayırdır inşallah affınıza sığınarak bir şey soracağım siz benim yorumuma istinaden mi bu yorumu yaptınız? Yoksa bir yanlışlık mı oldu? Yanlışlık olmadıysa tavsiyem yorumumu sakin kafayla bir daha okuyun.

idolüm zaten konuda ki gelin çok iyi yapmış sefası olsun.

Benim basima gelse kalkipda ozel kahvaltilar yemekler yapmam ama minimum. Minimum nedir onlar hazirlamissa catal kasigi koyup sofrayi kurmak veya onlar yemek yaptiysa bende bi corba eklerim.
Bi gelin olarak bunu yaparim
Gorumce olarak kalkipda kardesimin evine yatili gitmem. Biz yurtdisinda yasiyoruz farzedelimki kardesimin yanina gidicem gider bi pansiyon tutarim orda kalirim gelinden once ben rahat edemem.
Turkiyeden gelin gelen bize 3saatlik mesafede oturan dayimin kizi biz cok istedi dogumunda. Gitmedim, hayirlamayada gunu birlik gidip gelicem 6saat yolculukda olsa boyle yapicam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…