- Konu Sahibi Dilara55333
Benim basima gelse kalkipda ozel kahvaltilar yemekler yapmam ama minimum. Minimum nedir onlar hazirlamissa catal kasigi koyup sofrayi kurmak veya onlar yemek yaptiysa bende bi corba eklerim.
Bi gelin olarak bunu yaparim
Gorumce olarak kalkipda kardesimin evine yatili gitmem. Biz yurtdisinda yasiyoruz farzedelimki kardesimin yanina gidicem gider bi pansiyon tutarim orda kalirim gelinden once ben rahat edemem.
Turkiyeden gelin gelen bize 3saatlik mesafede oturan dayimin kizi biz cok istedi dogumunda. Gitmedim, hayirlamayada gunu birlik gidip gelicem 6saat yolculukda olsa boyle yapicam
Gelin muhtemelen niyetlerini anladı ve ondan öyle yaptı. Ztn hiç gidilmemiş bir evde yatak yorgan ayarladı çamaşırları kaldi. Önce anne baba gidiyor peşlerinden 4 kişi 1cocuk gidiyor kadın eve aldığına sukretsinler yahu. İnsan iyi niyet gordumu daha çok yapası gelir ama ver çocuğunu kalk bizi besle fikri çok çirkin ya o niyeti anladığı için öyledir. Normal olan sizinki zaten ama burda planlar bozulmuş babaları para harcamış görümce hanıma da biraz hırs düşmüş mecburen.