Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
e nasıl 4 senedir evliler o zaman ben mi yanlış anladım ?
zaten bebeğe götürdükleri hediyenin bile lafını etmiş. ayıp ya.
Düğünde koronaya takılan endişelenen kadın çocuğunu kocasını alıp yenidoğan evine hem de bir hafta yatılı nasıl gidebiliyor???

Ben de kocasına tepsi fırlattığında kocasının attığı tokat üzerine küsüp baba evine gittiğinde görüntülü aramasını yapıp kocasının sadece oğluyla görüştüğünü söyleyip de nasıl sonradan başka bir konuda bir kızım var bir de oğlum olmasını istiyorum, ovülasyon testinde çift çizgi gördükten ne kadar süre sonra ilişki olmalı diye sormasına takıldım. Farklı şeyler yazmış sanırım anonim kalmak için ama bizim gibi geçmişi deşen üyelerin aklını karıştırmasaymış keşke
Neyse konu dışı olmayayım benim de bebeğim var değil yatılı misafir koronadan dolayı bebek görmek için bile kimse gelemedi herkesin dediği siz iyi olun sağlıklı olun bir şekilde görüşürüz.

ay anladım, kafası karışık üyelerdenmiş :)
yahu kaç yüz insan var kim kimi çözecek 2 dakkada.
neyse allah aklına selamet kalbine iyilik versin diyorum arkadaş için.

valla bebeğim yok, evde herkes sağlıklı, gene de bu dönemde evde misafir istemiyorum.

Kadınların canının en açık olduğu dönem, ne yaşadı ne yaşatıldı ise mezara kadar unutmuyorlar.

Yeni doğum yapmıs kadından hizmet beklenmesi,yine dogum yapmıs(masraf anlamında)insanlardan hesap ödenmesi beklenmesi normal değil hanımefendi.
1 hafta oranta gibi cökmüssünüz,kızcagız yine güler yüz göstermis.
Ben alır cocugumu anama giderdim herhlde:)Yine kız güleryüzlüymüs:)

e nasıl 4 senedir evliler o zaman ben mi yanlış anladım ?
zaten bebeğe götürdükleri hediyenin bile lafını etmiş. ayıp ya.

Kardeşi 4 senedir o şehirde çalışıyormuş ama 2 senelik evliymiş.
Adam bekarken de gitmemişler yani.
Hizmetçisi yoktu diye zaar.
Artık evlenmiş, hizmetçisi var. Cümbür cemaat gidelim de bizim de hizmetimizi görsün demişler.

bütün bunların içinde de en önemli ders babasının 250 tl'lik yemeği ödemesi yani.
çok üzüldüm konu sahibine, bu kadar kötü niyetli olmak için çok efor sarfediyor olmalı.

bütün bunların içinde de en önemli ders babasının 250 tl'lik yemeği ödemesi yani.
çok üzüldüm konu sahibine, bu kadar kötü niyetli olmak için çok efor sarfediyor olmalı.
250 tl yemeği sanki gelin tek başına yedi. Hepsi kendi ailesi

Bekar adamın evine giden kız kardeş ev temizlemek yemek yapmak zorunda kalır. Neden gitsin ki? Kardeş/yeğen görmek bahane, çoluk çocuk toplanıp gezmek şahane.

onca çile çekp bu karda kışta gittik ne ilgi ne alaka göremedik.

davet edilmediginiz yere bu kadar çile çekerek gitmeseydiniz zaten, yeni dogum yapmiş lohusa kadinin evinde cümbür cemaat yatili ne isiniz var anlamadim.
sizde hamileymissiniz dogum yapin gece yarilarina kadar emzirin, emzirmekten gogusleriniz yara olunca evde cumbur cemaat birileri olsun o zaman anlarsiniz kadina aslinda nasil yük olduğunuzu.
acelesi neydi yani 2 ay sonra gitseydiniz bebek biraz ele gelirdi gaz sancilari vs azalmis olurdu uykulari biraz daha uzardi.
2 aylik bebegede biz bakardik o yapsaydi diyorsunuz 2 aylik bebek memede yaşar hanimefendi haberiniz olsun

Ya birde kardes ve yegenden bahsetti yani toplam 6 kişi ama benden başka okuyan olmadı mı? Karıştırıyor muyum?
Gorumceme acaip sinirliyim gidip gelip bu konuya yazasım geliyor
Evet bir görümce birde çocuk daha varmış. Bence konu sahibi okumuyor konuyu. Bende en çok uçak biletlerini alma kısmına takıldım. Söylemesi ayıp uçak bileti vs bir sürü masraf ettik demiş. Hahahahah deli ya sanki bunların biletlerini de onlar alıp davet edeceklerdi

tam olarak bundan gidiyorlar.
esim 10 sene ankara da tek basina yasamis bir gun gelip cocugumuz nerde yasiyor bir gorelim yahu dememisler, evlendigimizden beri en kotu 2 ayda bir burnumuzun dibindeler.
bazen isimiz oluyor agzimizla hafaya gelin diyoruz onu bile idrak edemiyorlar.
sonrada ay gelin bize yemek yapmadi oturun kendiniz yapin istenmediginiz beklenmediginiz yere koşa koşa gidiyolar madem.
birde karinlarina agri girmis vah vah

benimde eşim bekarken para istemek dışında arayıp sormamışlar, evlendik y.dışındaydık gelemediler bize, sonra ülkeye dönünce oğullarının evi kıymetli oldu, davet edilmeselerde sürekli geldiler. kv benim evimde elini işe sürmemek için bin takla atan biriydi ama doğumumdan sonra bebek gibi baktı bana yalan yok. yemeğimi yatağıma bile getirmeyi teklif etti kaç defa. ay benim sütüm taşardı diye boş boş konuştuğu oldu elbet ama iş bekleme, güler yüz göstermedi tripleri olmadı hiç. sebebi çok basit kafası çalışan biriydi çünkü. yeni doğum yapmış insana nasıl davranılması gerektiğini bilmek için müneccim olmayada gerek yok. misafirler gelip gidiyordu bebeği görmeye ayıp olur bi merhaba de bile demezdi, çok yoruldu, yeni uyudu, dinlensin kız kaldırmayın diyordu anneme. eşimin ablası grip olmuştu, kahvaltısını bile bizden ayrı yaptı 2-3 gün. ki benim doğumum, lohusalığım falan çok kolay geçti, ertesi gün ayaktaydım. bu kadar duyarsız olmak için ayrı bir çaba gerekiyor bence.

iste benim kaynanada geldi annemle birlikte, saat 9 da yatip 8 de uyanip bir cay koyma zahmetinde bile bulunmadi.
hastaneden ciktigimin ertesi gunu kayinbabaminda bizde oldugundan, 1 hafta sonra karisini alma bahanesiyle gelip 2 3 bacisinida yaninda getirmesinden bahsetmeyim bile hic

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…