- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
- 498
- Konu Sahibi Dilara55333
Gerçekler acı gelmiştir üyeliği kapatacağına bu devirde görümcelik yapmıyayım kimsenin arasına nifak sokmıyayım yanlış düşünmüşüm deyip vazgeçseydi bu yanlış düşüncelerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya, eşşek kadar adama gel bi işin ucundan tut diyen yok, o kadar herif poposunu yayıp otururken hiç mesele yok, çünkü bunlar kadın işi, annesi de neyine güvenip o kadar insanı topladı başına bu durumda?Ben sadece ilk.mesajini okudum. Eve gelen suyu odemisler, alışveriş yapmışlar, pideyi hatta dışarıdaki yemeği odemisler.
Büyük ihtimalle, bir hafta boyunca annesinden şu yemeği çok seviyorum yapar mısın şu böreği yap vesaire şeklinde talepte bulundu.
Bunun üzerine evde her işi de anne kız yapınca durun bız misafiriz bu gelin niye çorba yapmadı psikolojisine döndüler.
Veeee gelin, el kızı diye ona sarmışlar. Bana öyle geldi. Belki de yanılıyorum
Prens hazretleri kahvaltı hazırlasa gidip sıcak ekmek simit alsa dünyanın sonu gelir. Allah muhafaza.
Baktı konu kapatılmıyor bir türlü wjsjaKonu sahibi üyeliğini kapatmış gitmiş.
Evet ya, eşşek kadar adama gel bi işin ucundan tut diyen yok, o kadar herif poposunu yayıp otururken hiç mesele yok, çünkü bunlar kadın işi, annesi de neyine güvenip o kadar insanı topladı başına bu durumda?
Kazen'i etiketleyip duruyor da adam kaç kere dedi benim etiket bildirimim kapalı diyeBaktı konu kapatılmıyor bir türlü wjsja
İşte kadın paşa anası paşa karısı paşa kaynanası, neyine güvendi topladı milleti başına? Bi de vıdı vıdı yapıyorlar.kardeşi muhtemelen eşi zorda diye yardım için sadece anasını çağırdı. ama anası da sormadan etmeden peşine kızını takmış. ne demeye 50 kişi toplanıp gidiyorsunuz ?
bir de kadın hala emziriyordur evde hem kv hem enişte akıl alır gibi değil.
kv insan gibi tek başına gidip yardım etse hiçbir sıkıntı olmazdı.
Arkadaslar yorumunuzu okudum merak ediyorum sizler kendi aileniz gelseydi bir hafta boyunca tüm masrafları ailenize yıkarmydnz annenize bir kahvaltı ne bileyim bir kap yemek yapmazmydnz eve yapılan pidenin parasını bile anneniz babanıza mi ödetirsinz
Yada eşiniz ailenize bunu yapsa ne derdiniz
Beş sene de bir kez sadcee bir hafta giden ailenize dışarıdaki 250₺ lik hesabı ödetirmiydiniz mesela
Yada eşiniz sizin ailenize ödetse ne derdiniz
Maşallah hepiniz gelinin gözünden baktınız birde bu açıdan bakın kimse demiyor bize kap kap yemek yapsın
Kimse demiyor hergün kahvaltı hazırlasın kimse demiyor hergun dışarı çıkarsın ama bu kadar gaddar olmayin hepinizin ailesi var bu arada beddua eden olmuş bana dilerim aynısını kendisi yaşar
Deger görmemek dünyanın en kötü şeyi ha bu arada yazdıklarım. Gelin için değil aynı zamanda kardeşim için zaten en büyük kabahat onda..
Konum kapansın lütfen @Kazen@mune
İşte kadın paşa anası paşa karısı paşa kaynanası, neyine güvendi topladı milleti başına? Bi de vıdı vıdı yapıyorlar.
Kocasını da hiç işin içine katmıyor, sanki abiyle gelinin çocuğunu doğuracak.ahaha geline göm göm sonra "kardeşime kızdım".
şaka gibi bir yaklaşım.
zerre kadar düşünmediğiniz belli 2 aylık bebekli kadının evine doluşmamayı. basbayağı gidip olay çıkarmak için kasmışsınız.
ödemişse babası ödemiş, size mi kaldı derdi ?
babanız da onca sene gitmemenin karşılığında ezilmiş ve ödemiştir. normal insanlar 4 sene sonra gitmezler çünkü.
dışarıdan kesin okuyorsunuzdur diye yazmak istedim.
Gelinlerine başka mevzulardan bilenmiş korona dönemi bize düğün yaptırıyor biizim canımızı tehlikeye atıyor 700 kişilik salona 100 kişi gelecek millete taktığımız takılar gelmeyecek çok üzgünüm diye.ahaha geline göm göm sonra "kardeşime kızdım".
şaka gibi bir yaklaşım.
zerre kadar düşünmediğiniz belli 2 aylık bebekli kadının evine doluşmamayı. basbayağı gidip olay çıkarmak için kasmışsınız.
ödemişse babası ödemiş, size mi kaldı derdi ?
babanız da onca sene gitmemenin karşılığında ezilmiş ve ödemiştir. normal insanlar 4 sene sonra gitmezler çünkü.
dışarıdan kesin okuyorsunuzdur diye yazmak istedim.
Ben 7 aylık hamileyken ve bir aylık lohusayken yatılı ağırladım eş ailesini. Kayinvalidem ve görümcem yerlerinden bile kalkmaya tenezzül etmedi.Bebege ve dikişlerime rağmen kaç öğün yemek çıkardım. En son eşimle temizlik yaparken gelip ona sen otur ben yaparım deyince anası ben de bir şalter attı.
O günden beri evime gelemedi maalesef ben gittiğimde de su içtiğim bardağı bile kaldırmıyorum şimdi. Özetle o zamanlar kendimi yordugum icin çok pişmanım kimseye yaranilmiyormus. Üstüne bir yıl çektiğim lohusa depresyonu da cabası
Gelinlerine başka mevzulardan bilenmiş korona dönemi bize düğün yaptırıyor biizim canımızı tehlikeye atıyor 700 kişilik salona 100 kişi gelecek millete taktığımız takılar gelmeyecek çok üzgünüm diye.
Kocasını da hiç işin içine katmıyor, sanki abiyle gelinin çocuğunu doğuracak.
Olmuş demek bir şeyler, ayakları kesilmiş ordan, bebek bahanesine doluşmuşlar ama sonu hüsran.azıcık vicdanı olan bunları sorgulamaz zaten katip.
2 aylık bebeği olan kadın, emziriyor, eve enişte gelmiş.
4 sene gitmemişler de bu muymuş ? 4 sene gitmemenin sebebi ne ? her dakika mı kar vardı ?
onca zaman gitme tam da yeni doğum yaptığı zamanda git.
bu açıkça açık aramaktır, problem çıkarmak için zorlamaktır.
İlk defa benden başka modern family izleyen birine denk geldim.Yorumları okudukça aklıma Modern Family'deki Gloria'nin söylediği bir Kolombiya atasözü geldi; 3 günden fazla kalan misafir ceset gibi kokar
Bazi insanlar vardir, ayagina paspas olunsa yine yaranilmaz, maalesef ki konusu sahibi onlardan.
konu sahibi, kendisi aynısını yapmaz umarım eşinin ailesine hizmette kusur etmez.
hizmet etmek nedir ayrıca, her şey kolay artık, herkesin eli ayağı var, çayını doldurmak, kahvaltı hazırlamak iş mi ?