- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Abimin yaptığı doğru mu diye konu açsaydı çoğunluk desteklerdi onu. ama zaten bebeğinin derdinde olan lohusa bir kadına bu kadar laf söylerse kimse onun yanında olmaz. Hangimiz doğumdan çıkar çıkmaz prenses gibiydik. Bebek emecek mi, gazı var mı, acaba doyuyor mu? diye düşünceler içindeyken bir de kim gelmiş ne yemiş ne istemiş diye düşünmek çok zor değil mi?Üyeliğini mi iptal etti. Ben banlandi sandım. Bence o, kardeşine kırılmış arada gelin kahvaltı hazırlamadi yazınca herkes üstüne çok gitmiş. Burada maalesef böyle. Görümceler genelde linç yiyor. Çok şükür görümce değilim. Görüncemde yok.
Zaten her zaman böyle olmaz mı? Şımartılmış bir erkek çocuğu. Her istediği önüne konmuş her zaman ne derse yapılmış. O da evlenmiş aynı şekilde davranıyor. Herkes bana baksın. Herkes benimle ilgilensin, ben dünyanın kralıyım. Kadınlarda birbirine giriyor. Burada ne gelin ne görümce suçlu değil ki. Evine ilk defa gelen ailesini ağırlamayı bilmeyen, ilgi göstermeyen bir evlat var. Ama suçlanan gelin.Abimin yaptığı doğru mu diye konu açsaydı çoğunluk desteklerdi onu. ama zaten bebeğinin derdinde olan lohusa bir kadına bu kadar laf söylerse kimse onun yanında olmaz. Hangimiz doğumdan çıkar çıkmaz prenses gibiydik. Bebek emecek mi, gazı var mı, acaba doyuyor mu? diye düşünceler içindeyken bir de kim gelmiş ne yemiş ne istemiş diye düşünmek çok zor değil mi?
Aynen öyle. Ya bir de gelini suçlayan yine kadın. Aynı yollardan geçmiş ya da geçecek biri. Ha geçmese bile empati yapar insan. O yüzden erkek çocuklarını paşa soyundan gelmiş gibi değil de insan gibi yetiştirmek gerekiyorZaten her zaman böyle olmaz mı? Şımartılmış bir erkek çocuğu. Her istediği önüne konmuş her zaman ne derse yapılmış. O da evlenmiş aynı şekilde davranıyor. Herkes bana baksın. Herkes benimle ilgilensin, ben dünyanın kralıyım. Kadınlarda birbirine giriyor. Burada ne gelin ne görümce suçlu değil ki. Evine ilk defa gelen ailesini ağırlamayı bilmeyen, ilgi göstermeyen bir evlat var. Ama suçlanan gelin.
Konu sahibi o kadar gelin de gelin dedi ki, abiye tam olarak nerde kızdı anlamadım, iyi okudum, abi hesap kitlemiş bunlara sadece ona kızmış. Geline diyene kadar abin hazırlasın kahvaltıyı dedik, görmezden geldi. Eşin nerde sen hamile halinle ezildin dedik, görmezden geldi. Bütün bunlara dediği tek şey, abime de çok kızdım oldu. Kadının görevi tabi misafir ağırlamak, ölüm döşeğinde de olsa kalkıp yapmalı.Üyeliğini mi iptal etti. Ben banlandi sandım. Bence o, kardeşine kırılmış arada gelin kahvaltı hazırlamadi yazınca herkes üstüne çok gitmiş. Burada maalesef böyle. Görümceler genelde linç yiyor. Çok şükür görümce değilim. Görüncemde yok.
Ben sadece ilk.mesajini okudum. Eve gelen suyu odemisler, alışveriş yapmışlar, pideyi hatta dışarıdaki yemeği odemisler.Konu sahibi o kadar gelin de gelin dedi ki, abiye tam olarak nerde kızdı anlamadım, iyi okudum, abi hesap kitlemiş bunlara sadece ona kızmış. Geline diyene kadar abin hazırlasın kahvaltıyı dedik, görmezden geldi. Eşin nerde sen hamile halinle ezildin dedik, görmezden geldi. Bütün bunlara dediği tek şey, abime de çok kızdım oldu. Kadının görevi tabi misafir ağırlamak, ölüm döşeğinde de olsa kalkıp yapmalı.
Polemiğe girmek için değil ama çocuğunuz varmı bilmiyorum kürtaj ve doğum bir tutulamaz 2 aylık bebek var ortada sürekli emmek istiyor evde 2 tane yabanci erkek var surekli memeler ortada kendi evinizde kose bucak emzirmeye calisacaksiniz buna ragmen hic surat asmamis guler yuzlu davranmis bebekler 2 aylıkken tuvalete gidecek vakit zor bulunuyor bir de konu sahibi biz bakardık demiş ne yapacaktı emzirecekmiydi acaba çok merak ettimHanım efendi iki yabanci kelime yazdınız diye çok Cool oldunuz bizde kendini ezen kadın mı olduk kürtaj olup diğer gün işe gittim nöbet tuttum demek engel bir durumum yok kahvaltı hazirladm diye ölmedim içimden geldi çalışmayı iş yapmayi mutfağı seviyorum hamal ruhluyum belkide siz prenses gibi oturun kimse size bişey demiyor benim dışımda dusunenlerede beğenmedim atmiyorm konu sahibine cvp yazdm onu anladigimi düşündüğümü yazdm size karşı tek bir cümle yazmadm lütfen benimle polimige girmeyin
Kardeşim gideceğimiz gün evde yoktu o nedenle gelin yazmıştım. Ha olsa bile oda yapmazdı zaten geline değil en çok ona kırıldım. Su parası, tuvalet kağıdı, aklınıza gelen herşeyi oradayken biz ve babam aldı. Hesaba gelince kardeşim de eşi de memur dört sene de bir evine gittik hesabı babama ödetti
Örneğin pide yaptırdk onunda herşeyi bizdeydi sizler beni anlamadınz Nyse sağlık olsun.
iki aylik bebegin halaya degil anaya ihtiyaci var. yaptiginiz hizmeti gelin hanima degil kardesinize, yegeninize, ananiza, babaniza ve kendi keyfinize yaptiniz.
guleryuzlu davranmis, napsin bu gelin milleti de yaransin size
Bu erkek ailesi niye her koşulda hizmet bekliyor bende bunu anlamıyorum.
Arkadaşım kadın yeni doğum yapmış madem öyle hizmet bekleyecektiniz bebeğin 6 aylık olmasını beklemeliydiniz.
Eliniz var ayağınız var kalkın kendi işinizi kendiniz yapın.
O kadar kişi gittiniz sordunuz mu ev sahibine gelelim mi diye?
Bravo ya bir de gelmişsiniz yok şöyle oldu yok böyle oldu.
Ben aynı şehirdeyim 2 günden fazla kimse benimle kalmasın istiyorum.
Bu erkek ailesi niye her koşulda hizmet bekliyor bende bunu anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?