- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 33
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Sakin ol champ. Eğer desteklemeyi geyik yaptıysan sorun yok sorryy benim hatamdırİnşallah sen de şaka yapıyosundur. O mesajdan konu sahibine destek algılamak büyük bir başarı tebrik ederimforumda şahit olduğum tüm yanlış algılamaları solladın
Ben belki başkasına beğenmedimMirta konu sahibine ennn çok karşı duran üye olabilir bu konuda ama, siz yanlış anlamış olabilir misiniz?
Ekleme yapayım, hatta tabiri caizse konu sahibine demediğini bırakmadı yani, o derece
Ay sizin o 2 aylık bebekle, 16 aylık bebeğinizi kıyasladığınız mesajınızı bulamadım. Bulsam "kızgınım" emojisi falan bırakacaktım. O yüzden bunu alıntıladımSiz bu sitenin analizcisimisiniz :) üşenmemiş o kadar şeyi yazmışsınız da ben bile bu kadar olduğumu bilmiyordum valla bravkudukca şaşırdım :)Hanımefendi siz ne diyorsunuz ya.Kadinlar kulübünde bazı konular bazen sapiyor,konu başka yerlere gidiyor.O konularda da ben oluyor muyum? bende yorum yaptım,yaşadıklarımı yazdım.Sadece ben değil başka üyeler de başka şeyler yazdı.Ne alaka yani?yaşadığım seyi anlatmak acindırma argumanimi oluyor?Hayır düzgün yorum yapın saygı duyayım,düzgünce tartışalım.Bu nasıl bir yazı böyle.Kusura bakmayın ben sizin kadar sivri dilli değilim.Daha yumusak karakterli bir insan olduğum için kimi yoruma öyle kimi yoruma da başka türlü cevap verdim.
Yazdınız mı ben mi kaçırdım, eşinizi de götürmenizin sebebi neydi? Eşiniz "yeni doğum yapmış kadın benim ne işim var orada erkek halimle"demedi mi? Dışarda yemeğe siz aile olarak gitmişsiniz, azıcık ölçüp biçip tek kişi olmaz paylaşalım diyebilirdiniz. Babanıza da yük olmazdınız. Evlenmiş barklanmış insanların hesabını hala baba ödüyor. Abla olarak kardeşinizi bir kenara çekip var mı bir ihtiyacın diyeceğinize yemeği babama ödetti demişsiniz. Belki de babanızın bu konuda bir şikayeti yok, torunu olmuş sevinmiş adam elinden geleni yapmış. Size şikayet mi etti oğlum her şeyi bana ödetti diye, yoksa siz mi bir bir her şeyi not ettiniz?Arkadaslar yorumunuzu okudum merak ediyorum sizler kendi aileniz gelseydi bir hafta boyunca tüm masrafları ailenize yıkarmydnz annenize bir kahvaltı ne bileyim bir kap yemek yapmazmydnz eve yapılan pidenin parasını bile anneniz babanıza mi ödetirsinz
Yada eşiniz ailenize bunu yapsa ne derdiniz
Beş sene de bir kez sadcee bir hafta giden ailenize dışarıdaki 250₺ lik hesabı ödetirmiydiniz mesela
Yada eşiniz sizin ailenize ödetse ne derdiniz
Maşallah hepiniz gelinin gözünden baktınız birde bu açıdan bakın kimse demiyor bize kap kap yemek yapsın
Kimse demiyor hergün kahvaltı hazırlasın kimse demiyor hergun dışarı çıkarsın ama bu kadar gaddar olmayin hepinizin ailesi var bu arada beddua eden olmuş bana dilerim aynısını kendisi yaşar
Deger görmemek dünyanın en kötü şeyi ha bu arada yazdıklarım. Gelin için değil aynı zamanda kardeşim için zaten en büyük kabahat onda..
Konum kapansın lütfenKazen @mune
Evet öyle yorumları şaşkınlıkla okudum zaten asla ondan iş beklemeyiz asla ama gideceğimiz gün kahvaltıda çok mu?
2 kisi yerine birden 5 gelmesi. Herkes önce böyleÇok gelmiş işte, fazla kişisiniz ev ahalisinden daha kalabalıksınız.
Anneniz sanırım ilgi gösterdi , geline hizmet etti, görümce olarak siz kıskandınız. Annenizi fişeklemezseniz o gelinle gayet iyi geçinirler.
Ne güzel, siz işte en azindan farkli bir ortama giriyorsunuz nefes alıyorsunuz.Ogle aralarında çayınızı kahvenizi içiyorsunuz.eve geliyorsunuz kalan vaktinizle çocuğunuzla ilgilenmiyorsunuz.Casilan anne ile çalışmayan anne bir değil.Evde sabah 9 dan akşam 9 a kadar çocuğun peşinde kosturuyorum.Ve bu her gün oluyor.Bir de bu açıdan bakarmisiniz hanimefendi.?
Yükledim pozitifi artık kim tutar seniUmut vaad ediyor bu söylediklerin
Bir ciddi ciddi ne yaptığımı ayrıntılı soruyor hahaha. Çünkü tuvalette suyla çok oynuyor uyarıyorum her defasında, ben girince suyla oynamayayım diye nöbet tutuyor başımda.Ay yerim onu
Çok komik otreraKonu sahibi saatler sonra girip 1 mesaj yazıp çıkıyor, onun konusuna ondan daha çok sahip çıkan üyeler o esnada:
Eki Görüntüle 2996530
Kaç yıllık üyeyi kaçırttınızKonum kapansınKazen
Konu kapanmadan yazayım. Canım konu sadece kardeşin farkında mısın? Gelinle hiç ilgisi yok durumun. Siz biraz sevgi ve ilgi görmek istemişsiniz bunu kardeşiniz yapamaz mıydı kahvaltıyı kardeşiniz hazırlayamaz mıydı? Evine alışveriş yapıp sizlerin gönlünü hoş tutamaz mıydı bir tatlı getirip bir şeyler yapıp. Gelinle ne ilgisi var konunun.Arkadaslar yorumunuzu okudum merak ediyorum sizler kendi aileniz gelseydi bir hafta boyunca tüm masrafları ailenize yıkarmydnz annenize bir kahvaltı ne bileyim bir kap yemek yapmazmydnz eve yapılan pidenin parasını bile anneniz babanıza mi ödetirsinz
Yada eşiniz ailenize bunu yapsa ne derdiniz
Beş sene de bir kez sadcee bir hafta giden ailenize dışarıdaki 250₺ lik hesabı ödetirmiydiniz mesela
Yada eşiniz sizin ailenize ödetse ne derdiniz
Maşallah hepiniz gelinin gözünden baktınız birde bu açıdan bakın kimse demiyor bize kap kap yemek yapsın
Kimse demiyor hergün kahvaltı hazırlasın kimse demiyor hergun dışarı çıkarsın ama bu kadar gaddar olmayin hepinizin ailesi var bu arada beddua eden olmuş bana dilerim aynısını kendisi yaşar
Deger görmemek dünyanın en kötü şeyi ha bu arada yazdıklarım. Gelin için değil aynı zamanda kardeşim için zaten en büyük kabahat onda..
Konum kapansın lütfenKazen @mune
En arkadaki gözlüklü benim anca yetiştim.Konu sahibi saatler sonra girip 1 mesaj yazıp çıkıyor, onun konusuna ondan daha çok sahip çıkan üyeler o esnada:
Eki Görüntüle 2996530
Üyeliğini mi iptal etti. Ben banlandi sandım. Bence o, kardeşine kırılmış arada gelin kahvaltı hazırlamadi yazınca herkes üstüne çok gitmiş. Burada maalesef böyle. Görümceler genelde linç yiyor. Çok şükür görümce değilim. Görüncemde yok.Kaç yıllık üyeyi kaçırttınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?