- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
- Konu Sahibi Dilara55333
-
ben ilk 4 ay karpuz ve yulafla beslendim, cunku cocugu biraktigim an agliyordu ve yemek icin vaktim olmuyordu. esim gelince de bebegi ona verip yemek hazirliyordum. ne gunlerdi yaa
Senin değerin, kardeşinin ve karısının sana sunduğu hizmetle mi doğru orantılı?Arkadaslar yorumunuzu okudum merak ediyorum sizler kendi aileniz gelseydi bir hafta boyunca tüm masrafları ailenize yıkarmydnz annenize bir kahvaltı ne bileyim bir kap yemek yapmazmydnz eve yapılan pidenin parasını bile anneniz babanıza mi ödetirsinz
Yada eşiniz ailenize bunu yapsa ne derdiniz
Beş sene de bir kez sadcee bir hafta giden ailenize dışarıdaki 250₺ lik hesabı ödetirmiydiniz mesela
Yada eşiniz sizin ailenize ödetse ne derdiniz
Maşallah hepiniz gelinin gözünden baktınız birde bu açıdan bakın kimse demiyor bize kap kap yemek yapsın
Kimse demiyor hergün kahvaltı hazırlasın kimse demiyor hergun dışarı çıkarsın ama bu kadar gaddar olmayin hepinizin ailesi var bu arada beddua eden olmuş bana dilerim aynısını kendisi yaşar
Deger görmemek dünyanın en kötü şeyi ha bu arada yazdıklarım. Gelin için değil aynı zamanda kardeşim için zaten en büyük kabahat onda..
Konum kapansın lütfen @Kazen@mune
Benimki büyüdükçe yakama yapıştı. Ama ilk zamanlar gibi zorlayıcı değil. Tuvalete bile gidemiyorum hop kapıda. Şimdi 4 yaşında hala tıklatıyor." Anne ne yapıyorsun orada" diyorGerçekten yaşamayan anlamıyor. Bem de tam böyleyim şu an. Sanırım tam oturma ve ek gıda süreci ile daha rahatlarız diye umuyorum.
erkek eşittir pislik mi?yok artık siz de amma abarttınız.o çocuğun babası da erkek o da işe gidiyor mikrop getiriyor.insanlar eski yıllarda aynı çatı altında kaç aile yaşarlarmış ha bu doğru demiyorum ama kimse de bu şekilde ölmediGörümcenin kocasının evde 1 hafta ne işi var. hala aklıma geldikçe çıldırıyorum.
Erkek = pislik . 2 aylık bebekle iş yapamazken mikrop yuvasının evde ne işi var.
Aynı tuvaleti banyoyu kullanacağım ay çıldırırdım ben olsam bırak kahvaltıyı, Güler yüzü göremezdiniz, mahkeme duvarıyla dururdunuz.
Cocugum çok hareketli olmasına rağmen esimle el ele verip k.validemleri kahvaltıya çağırdım geçenlerde.Bebegim 16 aylik.
Bebekle onlar ilgilendi,ben de kahve vs tatlı hazırladım.Noldu yani?elimemi yapıştı.Kirk yılda bir kahvaltıya çağırdım.Cok memnun oldular.Gonuller oldu bzde mutlu olduk.iki aylik bebekten daha çok yoruyor çocuk üstelik saniye durmuyor.
Maşallah yani herkes de prenses modunda kendi derdinde falan.1 bucuk senedir çocuğa esimle ben bakıyoruz.Ne bir anne var yanımda ne kiz kardeşim yardımcı olan vs.Biz ölelim o zaman
Aslında konuya artık yorum yapmak istemiyorum,muhalefete girmek istemiyorum.ama madem yazmışsınız.Bisey sormak istiyorum.Yakininizda çevrenizde destek vereniniz var mı yok mu,ara sıra bir kaç saatliğine çocuğu birakip kafa dinlediğiniz günler oldu mu.Bunaldiginiz bir gün keşke bir iki saat annem ablam olsa çocuğa baksa bende yatıp uyusam bir kahve içsem diye dusundugunuz oldu mu? Siz bunları ben çözdüm diyorsunuz da,yukarıda yazdıklarım bende olmadı mesela ona ragmen 40 YILDA bir çağırmak istedim.Kotu mu etmişim?Bebeğim 16 aylık diyorsunuz , 16 ay. Ben kızım 16 aylıkken artık herşeyi çözmüştüm, her işimi kendim yapıyordum. Ama bebeğim 2 aylıkken halıda kıvranarak ağlıyordum ben, depresyon bir tarafta mastit diğer tarafta , ağrılar öteki tarafta. 16 aylık ile 2 aylığı bir annenin kıyaslaması da saçma olmuş kusura bakmayın yani.
erkek islik mi?yok artık siz de amma abarttınız.o çocuğun babası da erkek o da işe gidiyor mikrop getiriyor.insanlar eski yıllarda aynı çatı altında kaç aile yaşarlarmış ha bu doğru demiyorum ama kimse de bu şekilde ölmedi
iyi siz evinize kimseyi çağırmayın hayatınız boyunca tövbe tövbeMillet ölmesin ben sevmiyorum elalemin sidiğini klozetimde görmeyi.
Aynen öyle çağırmam zaten görümcenin kocasının yatılı ne işi var.iyi siz evinize kimseyi çağırmayın hayatınız boyunca tövbe tövbe
Alorevera nın Geçmiş mesajlarını az deştim de önce oğlum var demiş sonra başka bir yerde kızım var ovülasyon testiyle erkek bebek nasıl belirlerim diye danışmış. Tutarlı gelmedi yazdıkları.var zaten çocuğu.o da misafirvar zaten çocuğu.o da misafir bebekli evde
ay farkı çok önemli ama bebeklerde.aynen sizin şartlarınızdaydım bakacak tek kişim yoktu 1 saat bırakacak bile bakıcım vs de yoktu.ama bebeğim 2 3 aylıkkken işlerimi ya yapamıyordum ya da zor yapıyordum 7 aydan sonraysa düzene girdi rahatça misafirlerimi de ağırladım kendim de gezdim bebekleAslında konuya artık yorum yapmak istemiyorum,muhalefete girmek istemiyorum.ama madem yazmışsınız.Bisey sormak istiyorum.Yakininizda çevrenizde destek vereniniz var mı yok mu,ara sıra bir kaç saatliğine çocuğu birakip kafa dinlediğiniz günler oldu mu.Bunaldiginiz bir gün keşke bir iki saat annem ablam olsa çocuğa baksa bende yatıp uyusam bir kahve içsem diye dusundugunuz oldu mu? Siz bunları ben çözdüm diyorsunuz da,yukarıda yazdıklarım bende olmadı mesela ona ragmen 40 YILDA bir çağırmak istedim.Kotu mu etmişim?
sokakta mı kalsın adam?bu konuda ki sorun evde kalınması değil zaten gelin hanım da surat yapmamış buna.sorun hizmet beklenmesi ve tüm masrafları ev sahibinin yapma zorunluluğuAynen öyle çağırmam zaten görümcenin kocasının yatılı ne işi var.
Bende de olmadı. 40 derece ateşim varken ben hastaneye yalnız gittim ,eşim bebekle evde kaldı mesela. Konu bu değil, çarpıtıyorsunuz. Konu sizin 2 aylık bebekli loğusa anne ile 16 aylık bebekli kendinizi karşılaştırmanız. Siz o kadar zorluk yaşarken tek başımaydım diyorsunuz ya o zaman başınıza 4 kişi çöküp hizmet beklese ne hissederdiniz? Konu bu.Aslında konuya artık yorum yapmak istemiyorum,muhalefete girmek istemiyorum.ama madem yazmışsınız.Bisey sormak istiyorum.Yakininizda çevrenizde destek vereniniz var mı yok mu,ara sıra bir kaç saatliğine çocuğu birakip kafa dinlediğiniz günler oldu mu.Bunaldiginiz bir gün keşke bir iki saat annem ablam olsa çocuğa baksa bende yatıp uyusam bir kahve içsem diye dusundugunuz oldu mu? Siz bunları ben çözdüm diyorsunuz da,yukarıda yazdıklarım bende olmadı mesela ona ragmen 40 YILDA bir çağırmak istedim.Kotu mu etmişim?
sokakta mı kalsın adam?bu konuda ki sorun evde kalınması değil zaten gelin hanım da surat yapmamış buna.sorun hizmet beklenmesi ve tüm masrafları ev sahibinin yapma zorunluluğu
Ne güzel, siz işte en azindan farkli bir ortama giriyorsunuz nefes alıyorsunuz.Ogle aralarında çayınızı kahvenizi içiyorsunuz.eve geliyorsunuz kalan vaktinizle çocuğunuzla ilgilenmiyorsunuz.Casilan anne ile çalışmayan anne bir değil.Evde sabah 9 dan akşam 9 a kadar çocuğun peşinde kosturuyorum.Ve bu her gün oluyor.Bir de bu açıdan bakarmisiniz hanimefendi.?16 aylık bebekle 2 aylık bir mi allah aşkına istediği kadar hareketli olsun. Ben 2 aylık lohusayken ağzım yüzüm kayık kucağımda çocukla evde zıp zıp zıplıyordum sussun diye bir yandan dikişlerim sızlıyor bir yandan hamilelikten kalma kalça ağrılarım en kötüsü de kilolar deforme vücut mutsuzluk lohusalık halleri bebekten 1 saat bile ayrılamamak yeni hayata adapte olamamak. Offf iğrenç zamanlardı. Şimdi 8 aylık emen bebek işe gidiyorum hafta sonu gayet misafir ağırlıyorum.
ay cinnetvar zaten çocuğu.o da misafir bebekli evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?