Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bu hamileyim hasta değilim lafını anlayamıyorum. Hamileyim yorgunuk veriyor bana mide bulantısından kendimize zor yemek yapıyorum. Kendimi kötü hissetmem için illa tıbbın mı hasta tanısı koyması gerekir.

Tarihteki İlk hamilelikte ilk doğumda çekilen sıkıntıların bana bir faydası yok. Başkaları da doğuruyor diye çektiğimiz sıkıntıları yok sayamayız keşke öyle yapabilsek

Yazdıklarınıza bakarsak öyleyse olumsuz bir durum çoğu insanda görülüyorsa o zaman onlardan da sağlıklı insandan beklediğimiz davranışları beklemeliyiz

Hamileymişsin sana diyeceğim tek şey doğur o zaman anlarsın neyin ne olduğunu. Ne kadar anlayışsızsın, bebeğin doğmadığı için yengenin nasıl bir durum içinde olduğunu anlayamazsın, dua et güler yüzlü davranıp size surat asmamış. 2 aylık bebeği olan insandan hizmet beklenmez. Ben bebeğim 4 aylık olana kadar tek başıma evde zor yemek yapıyordum çoğu zaman dışarıdan söyleyip yiyorduk, bebeğim uyursa öyle kahvaltı yapmaya vakit buluyordum. Siz yabancı değilsiniz sonuçta annesi bebekle ilgilenirken siz kahvaltı hazırlayabilirsiniz. Bunda alınacak gücenecek birşey yok. Nasıl bir düşünce tarzı anlayamıyorum. Benim bebeğim var diye ablam abi yatılı kslmayı geçtim, misafirliğe bile gelmek istemezlerdi ben hizmet edip yorulmayayım bebekle uykusuz kalıyorum diye. Hele bir doğur da seni de göreceğiz.

Bebeğim beş aylık, iki aylikken kayınvalidem, esi, oglu ve kızı gelmek istediler. Birkaç saat oturup gittiler ki evlerimiz pekte yakin değildir.

Hadi anne baba cahil, akıl edemiyor daha iki aylık bebeği olan bir kadının tüm zamanının bebekle uğraşmakla geçtiğini, siz biraz düşünceli olsaydınız, olmaz mıydı? Eşiniz de gelmiş. Bir hafta sürekli emen bir bebekle, gorumcenin kocasıyla aynı evde ne kadar zahmetli ve yorucu bir olay ya. Kayınpederi geçtim, görümcenin kocası da gelmiş. Biraz anlayış Allah aşkına ..

Bir de küplere binmiş hazret!

var zaten çocuğu.o da misafir bebekli evde

Gelinlikle de alakası yok sisterım ya. İnsanlıkla alakası var. İnsan var karşılarında insan!
Daha bir kahvaltı hazırlasa ölmezdi diyorlar. Değer vermek birilerinin karnını doyurmaktan geçiyormuş. Domestiklikte son nokta! Milim ilerleme yok.
Biri birine neden hizmet ediyor, bu hizmet eden niye hep kadın oluyor diyeceklerine, kendilerine dayatılanı benimsemiş, bağırlarına basmışlar. Bravo!

Böbrek büyümesi
Kum dökme
Gebelik şekeri
Rahim ağzı açılması
Döküntü
Kramplar
Ve bilimum rahatsızlık

Ama neymiş... gebelik hastalık değilmiş

Aferim size madalya taktılarmı gün sonunda size ?

16 aylık çocukla 2 aylık bebeği bir etmişsiniz el insaf.. iki aylık bebek daha Yenidoğandır gaz sancıları bile bitmemiştir onun ana kokusuna ihtiyacı var sadece doymak için değil rahatlamak için bile emer.. ayrıca kendiniz diyorsunuz 40 yılda bir kahvaltıya çağırdım diye konu sahibinin evinde 1 hafta yatılı kalınmış. Siz kendinizle nasıl bir edebilirsiniz onu. Siz de baya bir piremses modundaymışsınız ki kvnizi 40 yılda bir almışsınız bebeğiniz Yenidoğanken almamışsınız

Bebeğim 16 aylık diyorsunuz , 16 ay. Ben kızım 16 aylıkken artık herşeyi çözmüştüm, her işimi kendim yapıyordum. Ama bebeğim 2 aylıkken halıda kıvranarak ağlıyordum ben, depresyon bir tarafta mastit diğer tarafta , ağrılar öteki tarafta. 16 aylık ile 2 aylığı bir annenin kıyaslaması da saçma olmuş kusura bakmayın yani.

O sizin düşünceniz hanimefendicigim

Bebeğim 2 aylıkken gaz sancısıdan sabah akşam ağlıyordu. Bırak birini çağırmayı kendim zor yemek yiyordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…