- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Yani çok çok iyi değil ama alamayacak durumda da değiller ailem hiçbişi istemedi siz ne alırsanız dedi kimseyi şunu tak demem diyemem dedi. Pesinden diğer oğlunu evlendirmek istiyor galiba o yüzden takmicakNişanda yapmadıysa düğünde yapmalı yani maddi durumları yerindeyse. Aileler bi araya gelip konuşulsun.
Nişanlım kendi takicagimi alabilirim dedi oda normal çünkü ailesi 1 kuruş destek olmadi benim çeyizimi ben ve ailem aldik. Nişanlım herşeyi kendi yapıyor malesefSoyle diyeyim benim de nisanimda kayinvalidem bir ince bilezik takmisti. Nisanlim da ayrica kalin bir bilezik takmisti, ki onu birlikte sectik. Dugunumde de nisanlim kendisi aldi ailesinin taktigi bilezikleri.
Nolursa olsun yani iki düğün yapacaksa kendini ona göre hazırlasın yani arayla yapsın düğünleri acele mi var yani. Benim ve görümcemin düğünü 1er ay arayla oldu mu ama bana aldılar yaniYani çok çok iyi değil ama alamayacak durumda da değiller ailem hiçbişi istemedi siz ne alırsanız dedi kimseyi şunu tak demem diyemem dedi. Pesinden diğer oğlunu evlendirmek istiyor galiba o yüzden takmicak
Şu herkesin taktiği bi kolye varya onlardanmis ama benim takicagim bisi degil bunu anlamıyor malesefTuğra kolye nasıl bişey takabileceğiniz bir kolye mi?
Tv de gelin evi diye bir program var ben de ilk ordaki gelinlerde gormustumTuğra kolye nasıl bişey takabileceğiniz bir kolye mi?
Eger bozdurunca degeri dusen biseyse o degerde bilezik alsin ki hic degilse yatirim amacli olur. Ben de asla takmazdim o tarz biseyi.Şu herkesin taktiği bi kolye varya onlardanmis ama benim takicagim bisi degil bunu anlamıyor malesef
Şu herkesin taktiği bi kolye varya onlardanmis ama benim takicagim bisi degil bunu anlamıyor malesef
O da bıktığı için artık karışmıyorum aranızda çözün diyo malesefEvet tarzınız mı anlamında sormuştum, nisanlınız ne diyor bu duruma? Büyük ihtimalle satsanız değeri düşer takmak isteseniz takamazsınız. Hic almasın daha iyi
Tv de gelin evi diye bir program var ben de ilk ordaki gelinlerde gormustumtugra kolyesi olmayan gelin yoktu mubarek
Aileniz ve siz hiçbir şey istemiyorsaniz bırakın gönlünden geçeni yapsın.Kızlar benim kaynanam nisanimda bana hiç bir şey takmadı. Düğünde takicam dedi ama şimdide diyorki ben gelin seti almam sadece tuğra kolye alicam ve onu takicam diyo ben ailemin tek kızıyım maddi anlamda sıkıntı hiç yaşamadım. Ama benim ailemde bu şekilde yapmalarına kızıyor hicbisi istemedik diye sürekli kendi bildiğine gidiyor. Ben napmaliyim bilemiyorum
Pardon anlayamadım?bir pısırık nişanlı vakası daha.
Biz de hiç bişey istemedik aramızda lafı olmadı madem öyle niye kolyenin lafını ediyo.madem o konuyu aciyo aileleriniz toplansin onlar konuşsun biz bir talepde bulunmadık ama bu davranışınız doğru değil desinlerKızlar benim kaynanam nisanimda bana hiç bir şey takmadı. Düğünde takicam dedi ama şimdide diyorki ben gelin seti almam sadece tuğra kolye alicam ve onu takicam diyo ben ailemin tek kızıyım maddi anlamda sıkıntı hiç yaşamadım. Ama benim ailemde bu şekilde yapmalarına kızıyor hicbisi istemedik diye sürekli kendi bildiğine gidiyor. Ben napmaliyim bilemiyorum
Bu hafta sonu gelicekler insallah konuşcaz. Sıkıntı çıkmaz ise...Biz de hiç bişey istemedik aramızda lafı olmadı madem öyle niye kolyenin lafını ediyo.madem o konuyu aciyo aileleriniz toplansin onlar konuşsun biz bir talepde bulunmadık ama bu davranışınız doğru değil desinler
Valla sıkıntı çıkar çünkü sorunun kendisi sıkıntı bence çok gerilmeyin belli ki kv böyle giderse düğüne davetiye de beklerBu hafta sonu gelicekler insallah konuşcaz. Sıkıntı çıkmaz ise...
Valla sıkıntı çıkar çünkü sorunun kendisi sıkıntı bence çok gerilmeyin belli ki kv böyle giderse düğüne davetiye de bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?