gelin olamadan boşanıyorum ona güvenmiştim

İnsanlar eski konuların muhabbetini yapıyordu. Merak edip baktım. İlk konusu üniversite birinci sınıfa giderken evlenmekle ilgili. Sonra ev geçindirme. Evden kaçmak için açılan konu -ki içeriğini okuduğumda annesi hakkında söyledikleri karşısında ağzım açık kaldı. Sonra bir de bu kızımız nişanlısı ile Haziranda tanışmış, ondan önce de 29 Mayıs'ta 8 aylık sevgilisinden ayrılmış. Aşığım eşime/nişanlıma diyor ama hangi ara eski çooooook sevdiği biricik aşkını unutup, bu adama aşık oldu da evlenme kararı aldı. Çok şey yazardım da neyse...

Ben konu sahibini haklı buluyorum. Boşuna yükleniyorsunuz kızcağıza. Bir de nikah kıymış, evlenmiş. Bundan sonra anası hep dul kadın gibi everecek. Mütevazi bence. Ben olsam şirketten hisse, üzerime 5 tane ev, arabayı da şoförlü isterdim. Altın konusuna girmeye tenezül bile etmiyorum. ağırlığımdan bir gram aşağısını kabul etmezdim.

Konu sahibi siz bence en güzel, akıllı, evlenecek kızsınız. Arayıp nişanlınıza ne kadar mütevazi olduğunuzu hatırlatıp, bunları istemelisiniz. En doğal hakkınız.

Sonuna kadar okudum.
1. Erken alınmış bir karar neresinden tutsan bitmiş bir durum Yurt dışında da yer bitirir seni onlar geçmiş ola . Nişan attım de geç .
2. Asla altınları yollama senin hakkın. Bari masraflarını Telafi et. Olan bana oldu ne parası deme aynı Durumu yakın arkadaşım yaşadı. Boşanırken ne kadar pislik olduğunu anladı karşı tarafın. Avukatı verme hakkın dedi.

Ahahahaha,bir de ciddiye alıp gaza geliyormuş falan.

olurda geri dönüs yapar özür dilerlerse ve biz evlenirsek, ailesinin asla suratına bakmam bagları koparırım
Kitap gibi yazdığınız yürek sıkıştıran konudan sonra yorum olarak hala bunları yazabiliyorsanız lütfen buraya konu açmayın. Ne biz gerilelim, ne siz üzülün. Konu açıyorsunuz bir Allah'ın kulu dönüp size olumlu bir şey yazmıyor ama sizin kafa hala ''dönerse..'' bilmem şu bilmem o.
Yüzüne bakılacak insan değiller, ha onlar gelip anlatsa belki ailecek sizin de kusurlarınız vardır ama bu konunuzda görünen ''ev alacaktınız, araba alacaktınız'' hatırlatmaları falan filan.
Neyse affetmenin yollarını arıyorsanız size burdan destek çıkmaz

Ahahahaha,bir de ciddiye alıp gaza geliyormuş falan.

Haksızlık etmeyelim. O bir kız, ne istese hakkı. Zaten suçlular. Kız tarafını yemeğe bile çağırmadılar. Konu sahibi hatırlattıklarımı istesin, bakın nasıl yola geliyorlar. Kendinizi ağırdan satın kızlar, paha biçilemez olun ))))

Geyik yapanlar, konu ve konu sahibesiyle dalga geçenler sizin izin zamanınız gelmiş sanırım.
Ne olursa olsun bdvde açılmış konularda ne geyik ne dalga geçme olamaz.

Ya işte zor da olsa anlatmak, insan böyle vahim bir durumu görünce engel olamıyor kendine. Bir de banlandım bu yüzden Kendi hayatı, kendi seçimi... Elin oğlu bunu ezer ezer, insan yerine koymaz, o da gelir burada insanları ezmeye çalışarak egosunu tatmin etmeye, yaralarını gizlemeye çalışır.
Kendi değersizliğinin farkında olan insanlar ancak başkasından kendine değer biçmesini bekler. Fiyatı da yüksekten açar ki dışarıdan değerli gibi görünsün. Anca kendini kandırıyor, çok yazık... Halbuki benim gibiler, kendi imkanlarıyla düzdükleri evlerinde, kimseye boyun eğmeden, hor görülmeden sevdikleri adamla mutlu bir yuva kuruyor. O garibim bunu hiç yaşayamayacak. Müstehakını bulmuş :)

Kesinlikle bosanin hic affetmeyin inanmayin herkes yoluna baksin baslamadan bitmesi sizin icin hayirli olacaktir.

Kesinlikle bosanin hic affetmeyin inanmayin herkes yoluna baksin baslamadan bitmesi sizin icin hayirli olacaktir.
Gidersiniz peşinden evli kalirsiniz çocuğunuz olur hatta cocugu bile elinizden alir sizi turkiyeye yollar o zaman ne yaparsiniz ne aci bir son olur boyle örnekler cok var emin olun bu tarz insanlarla uğraşamazsınız Allah size yol gösteriyor hayırlı degil diye tekrar gozden geçir diye mantiginla dusun

Böyle olacağı belliydi. Nikah iptali oluyorsa iptal ettirin bu saatten sonra bi cacık olmaz bu evlilikten

Evlen bide çocuk yap öyle boşan o zaman

balık baştan kokar canım otur babanın evinde gergin aglayacana bir kere otur ağla yarın öbür gün gurbet ele gideceksin babana böyle konuşan adamın sana o gurbet elde nasıl davranacaginin hiç bir garantisi yok ki her istediğinde de aileni göremeyecek bir yer secmissin gurbetide geçtim böyle aile değil yurt dışında evimin dibinde de olsa evlenmem bosan gitsin

Bunları buraya satırlarca yazmışsın ve hala bizden bir yorum bekliyorsun. Sen iyi misin ? Şuan sinirim karşı tarafa. Lütfen kendine gel. Kimse senin ailenden kıymetli değil. Nasıl anneni babanı ezdirirsin. Neden o kadar basit insanların aileni bu kadar küçük düşürmesine izin verdin.
Eşin kusura bakma ama düzgün bir insan olsaydı asla böyle şeylerin olmasına izin vermezdi. Bunlar seni alacak emin ol ananı babanı aradığında bile laf edip seni Türkiye’ye bile göndermeyecekler. Çünküüüü ne seni ne aileni adam yerine koymuyooorllaaaar. Lütfen kendine Allah rızası için bir iyilik yap kendini ve aileni kurtar o insanlardan.

gold digger arkadaş işine gelmeyenlere laf sokmaya çalışmış kaybolmuş ortadan. derdi gücü para olmayan bir insan olsa şunların 5te biri ailesine yapılsa yakmıştı ortalığı siz yüzünüze tükürseler para versin de silerim diye ona da bir şey diyemezsiniz gelip burada millete çemkiriyorsunuz. eş adayı olan kişi nasıl bir yokluk içindeki avrupa ülkesindeyse artık bula bula memleketten yiyici birini bulmuş ailesi o kadar saf değil anlaşılan. cin olmadan adam çarpmaya çalışıp çarpılmışsınız olayın özeti bu. yazık olmuş da diyemem böylesine müstehak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…