gelin olamadan boşanıyorum ona güvenmiştim

Himm bende dusunuyorum benzin slmaya param olmayack kadar fakirsem arajayi ne yapayim.. bazilari ayrani yok icmeye atla gider sicmaya
Bunlar o misal iste. Yeni bir cafe açıldı guzel lüks ve nezih bir cafe. Oraya gidecekmis ama benzin parasi yokmus halasina sen 20 tl koy ben 20 tl koyayim demis. Herkes bunlari bisey zannetti işte .

davul dahi dengi dengine calar öyle avrupaya gidecem hayali güzel ama orda ailenden uzakta yasamak kolaymı birde biz bunu aldık getirdik bizim sayemizde burda yasıyor kafasında olanlarla k bakma gitsen dahi seni ezerler hep üst perdeden konuşur öyle insanlar yol yakınken dönmek daha iyi hayırlısı ne ise o olsun

O durum muallakta. Bir yorumda bizimde durumumuz iyi onlardan altta kalır yanımız yok diyor, bir yorumda babam evi düzecek durumumuz yok dedi diyor, başka bi yorumda 40 bin bi pikeye verdiğini söylüyor, başka bi yorumda durumumuz o kadar iyi değil diyor. Yanı kendiside bilmiyor:)

baya ibretlik olmuş :)

dedim acaba evde kaldigim icin ben mi bilmiyom bu pike mike islerini. usenmedim arastirdim. iste hanimlar 40bin telelik pike seysi.Eki Görüntüle 2202828 dogruymus varmis. ben de inanamadim ama varmis yani

Ben bunu yada benzerini aldığını hic düşünmüyorum .
Kiz karsi taraf zengin diye bie sürü saçmalık gördü yinede sustu.
Bakiniz konusuna karsi peder, babasini azarlamaktan beter etmis adam hala ama siz araba ev demiştiniz sayin dünürüm derdinde.
Vallahi benim babam sinirli böyle birşey olacak evi arabayi dusunmeyi bırakır teli kapatir adamin yüzüne .
Zaten konuda da babasi biz eve bir iki küçük sey dışında birsey alamayiz demis.

Ceyiz nedir ki pike havlu vss
Evin baz odalarini erkek bazi odalarini kizin almasi gerekiyoe bence.
Ev al araba al icini düz ben gelin olarak geleceğim demek bencilce.

katiliyorum kizima araba alcaktiniz diye sormasi
katiliyorum kizima araba alcaktiniz diye sormasi kotu olmus. aile olunca kotu bisey de diyemedim. herkesin hayati gorgusu dahilinde tabi ama bazi seyler cok çiğ durabiliyor. konu sahibi hakkinizda hayirlisi.

Bence bu kadar çok argümana gerek yok karşı aile hakkında. Siz birbirinize uygun aileler değilsiniz. Nikah iptali oluyor mu bilmiyorum, değilse de boşanın. Nişanlınızın "hani her şeye rağmen yanımda olacaktın" lafı da bomboş bir laf. Bir iş nasıl başlarsa öyle gider. Düğün iki tarafın da uzlaşması ile yapılır. Bugün ak dediğine yarın nikah olduktan sonra kara diyerek mutlu yuva kurulmaz. Bundan sonra sadece maddi duruma değil, samimiyet ve mertliğe de bakarsınız karşı tarafta, geçmiş olsun.

Neden 5 sene kendinize gelemeyecekmissiniz.
İnsanlık hali bu, insanin basina herşey gelebilir.
Evlenmeden boşanan ilk kisi degilsiniz.
Ömür boyu o aileyi cekebilecek misiniz
O ailenin bir parçası olabilecek misiniz

Benim en uyuz olduğum iş, biz bunu bunu yaptık. Onlar hiç bisi yapmadi denilmesi. Herkes kendine yakışanı yapar, bı beklenti içine girmek sacmalik.

Ayrıca ailenize o kadar hakarete rağmen şans vermeyi dusunuyorsunuz. İlginc gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…