gelin olamadan boşanıyorum ona güvenmiştim

Bence gercekten sukredin bu insanla düğün yapip yurt dışına gitmediğiniz için en azından gerçek yüzlerini görüp bitirmissiniz, tabiki keske yaşanmasaydı çok üzücü ama herşey insanlar için en azından zararın neresinden donulse kardır, daha olay çok yeni uzulmeniz hayal kırıklığı hissetmeniz çok normal ama ins zamanla toparlanirsiniz

Allah yardımcınız olsun.
Büyük terbiyesizlikler hariç bu süreçte herkes ilk başta atıp tutar sonra yapmaz. Onu aldı bunu yaptı şunu dedi demedi diye takıldığınız sürece zaten mutlu olamazdınız. Bilmediğiniz bir ülkeye gitmekse hiç mantıklı değil. Üzülmeyin vardır hayırlı bir nedeni olmamışsa da...

Bizim millet de kendi kendini bitiriyor.
Kiymetim bilinsin diye 2. İsteme olsun dediniz kesin..
Ah, cok gereksiz boyle seyler. Komik hatta..hic uzulme ama bu boyle. Zaten kiymetlisin öyle sacma sapan seylere gerek yoktu neyse..
Babanda kizima araba alacaktiniz vs diye saydiysa kp en son birsey almiyorum diye demistir inatla yani.
Valla bana ve aileme boyle sozler verilse birincisi inanmayiz ikincisi karsi tarafin buyuk laflar ettigini palavraci oldugunu dusunur, gozumuzden duserdiler.
Zaten birseyler yapmak isteyen icraat ile gösterir..buyuk laflar etmez kolay kolay.
Keske sizde tanimadiginiz etmediginiz insanlara fazla dayanip guvenmeseydiniz.

İnsanin ne varsa kendisinde var. Kendine dayan. Son durumlar nedir bilmiyorum ama herseyin bir hayiri vardir icini ferah tut. Gercekci olun yani. Sözler verilir unutulur.. İnsanoglu nefs sahibidir.
Fazla beklenti yorar..

Karşındakini zengin bulmuşsunuz yolmaya çalışmışsınız kusura bakmayın.
40 binlik dantelli takım aldım demişsiniz fakat 2 bez parçasına 40 bin tl veren aile için ev-araba önemli olmazdı. O yüzden o konuya pek inanamadım. Ayrıca bir mesajınızda "dul karı gibi (?????)" diye bir tabir kullanmışsınız,eğer bu tarz seviyesiz üslubu kayınpederinize karşı da kullandıysanız adam vazgeçmekte çokta haksız sayılmaz,niyetinizi anlamış gibi duruyor,geçmiş olsun.
Ayrıca açtığınız diğer konulardan da ne kadar para düşkünü olduğunuz belli oluyor. (Maaşa göre meslek seçmek nedir yahu,insan her zaman aşık olduğu mesleği yapmalı)

Başta yaşanan problemler maalesef sonrası devam ediyor ben bizzat yaşıyorum

Mesleğine aşık olmasa bile insanın kendine saygısı olmalı başta, ekmeğimi kazanıyorum kimsenin sırtına binmeye çalışmıyorum diyebilmeli. Millet saf mı parasını asalaklara yedirecek kadar. Hoş karşı taraf yememiş zaten bu ayakları. “Dul karı” olmayacksa madem konu sahibi bundan sonraki ömrünü el kapısında para mal mülk dilenerek geçirecek. Koymaz zaten böyle bir kişiliğe, ele güne caka satabilsin yeter.

Zaten eski konu ve mesajlarına ufak bir göz gezdirirsen hayat standartını yükseltmek,iyi maaşlı işe girmek,zengin çevre edinmek gibi hayalleri var hanım kızımızın. Ha 6 ayda bir evlenme planı yapmasını ve evden kaçma isteğini unutmayalım. Kızımız bu aileyi zaten kurtuluş olarak görmüş,ailesi de yolunacak kaz muamelesi yaparak üstüne tüy dikmişler. Hepsine geçmiş olsun.

Di mi ama
İki bez üç bohcaya 40 bin veren insan ama araba araba diye tutturmaz 30 binlik bile olsa bir araba alırdı
Hakaretleri yutmazlar adam orada resmen kufur ederken arabanda senin olsun pislik herif deyip en azindan suratina kapatirdi

İnanmış gibi yapalım biz :)

Eskidendi zengin yere gelin gittim artik rahat ettim düşünceleri
Şimdi o türden aileler daha nikah masasında imza atmadan sözleşmeyi dayiyorlar kadınların önüne
Nafaka bile istemeyecegim sözleşmeleri yaptiranlar var
Hiç kimse kimseye bedavaya mal mülk vermez
Eskiler boşuna mal istersen elinle dememişler

Altta üyelerden birinin yorumuna affederim demişsiniz ama evlendiğinizde bu durumlar değişmeyecek yanlız ailenizi küçümseyen burun kıvıran hep şeye burnunu sokan bi aileyle iç içe olacaksınız bahsettiğimiz kadar eşiniz pasif biriyse eğer çok ezilir ve ailenizi de ezdirirsiniz kusura bakmayın. Zor bi durum farkındayım ama gelin olmadan boşanmak istemiyorum demişsiniz gelin olup kucağında çocuğunla o başkalarına ezdirdiğiniz ailenizin kapısına gelmektense yarın boşanırım gururumla baba evinde otururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…