gelin olamadan boşanıyorum ona güvenmiştim

Canım geçmiş olsun , bence çok yobaz bir aileymis insanlık okulda yada parayla öğretiliyor ki ..
Bence eşinle güzelce konuş ayrıl derim boşver bide yurtdışına çıkıp orda kabus yaşama ihtimalin yüksek..
Ayrıl ama Nişan da size ne yaptıysam bohçaları geri istiyorum de siz vermeden de ben vermiyorum de madem böyle çöker insanlar sizde olun ..
Ayrıca kprin belki dolnuaada gelebilir hala değişik görümcen falan farklı geldi anlattıklarına göre belki onlar dolduyordur işte maddiyata bakiyo bunlar baksana ev bekliyorlar bizden falan diye çünkü bu adam Alicam evi derken sonra bu şekilde dönsün ..
Geçmiş olsun insllah şallah hayırli bunu atlatirsun

Ama sen Barışcan diyoaun bu kadar şeye hala yüzsüz gibi barisirsan yuh derim bira grur lazım insana

Aman aman hepsini okumadım. Ama nasıl başlarsa öyle gider. Değer görmediğiniz yerde evlendikten sonrada değer bulamazsınız. Eşinizde sizi koruyamayacak. Kibarlıklıkla Halletmek herzaman güzeldir. Bu durumda yapılan saygısızlığa nişanlınızın tepkisini göstermesi gerekiyordu. Evlendikten sonrada değer görebilmek için eşinize daha çok yalvarmak ağlatıp sızlanmak zorunda kalırsınız. Şimdi aileniz daha doğrusu sizi bilen insanlar yanınızda. Size değer veren insanlar. Bir nebzede olsa affetmeye meyilli olmanız dahada kolay. Onların arasına girdiğinizde depresyonlar ve hor görmelere alışmanız ve yüzsüz olmanız gerekecektir. Kendinizi kandırmayı bırakın. Bir dışardan izleyin kendinizi. Sanki bunları yaşayan kardeşiniz arkadaşınızmış gibi bakım. Ona ne aklı verirdiniz. İnanıyorumki buradaki kimsenin aklına ihtiyacınız kalmayacak.

Uçurumdan atlamak veya geri dönmek sizin elinizde.

Çok büyük geçmiş olsun...Diyecek pek birşey yok gerçek yüzleri ortaya çıkmış...Eşinin bu basiretsizliğide sana cevap olsun hep böyle olacaktı bunada şükür...

sizi yargılamak cümlelerden cımbızla çekmek değil amacım ama genel olarak yazdığınız bu konuda hep "özdilek takım, dandik havlular, adetler takılar, paralar pullar" zihnimde yer etti, biraz siz de bunlar ön plana çıkmış kusura bakmayın.. tercihleriniz yanlış, biraz yönetememe durumu olmuş. babanıza çok üzüldüm, bitirin bu işi.

Boşayın gitsin... bu kadar net... boşamaz ve barışıp yurt dışına gelin giderseniz 5 yıl değil ömrünüzün sonuna kadar -belkide kaç 5 yıl- bu evlilikte ailenizi de kendinizle birlikte küçülteceksiniz ki yeterince küçülmüşsünüz. Babanıza çok üzüldüm Allah sabır versin ona.

Bence bu size bir ders..Okuyun calisin ve kendi arabanizi kendiniz alın..Yurtdisi ev araba icin tanimadan sevmeden (seviyorum demissiniz ama boyle sevgi olmaz) gercekten sevdiginiz insanla evlenin ileride

Aynen..bu seferde dayak yiyorum,hizmetcilik yaptiriyorlar vs der kesin..

Adami taniyamadan 5 ay icinde evleniyorsum bi 4 yil dahs beklemen gerekti esimle tanistigimda 13 yasindaydim 22 yasinda evlendim yurtdisina gürbete geldim cok sükürü anaci degildi, simdi o esinin sana yazmiyor mu pesinden kosmuyorss demekki sevgi yokmus egosu varsa hayatta basa cikilmaz gecmis olsun

Sizi bu yasa getiren bu sekilde terbiye eden sizin mutlulugunuz icin igrenc insanlara susup tahammul eden bir baba... elini sallasan ellisi. Bi insan sadece kocasiyla evlenemiyo kaldi ki es olma yolunda da es olduktan sonra da artk onceligin esin olmali bu bayan icinde erkek icinde gecerli. Yani demem o ki nikah kiydiginiz bu kisi kesinlikle dogru kisi degil. Ne kadar erken kurtulursaniz sizin icin o kadar iyi olacaktir. Hakimin karari ne olursa olsun nikahli oldugunuz kisi size ne sozler verirse versn bence donmeyin kararinizdan. Umarim hayirlisiyla sonuclanir.

Sana değil ailene üzüldüm.
Neyle gözün boyandı bukadar bilmiyorum her yaptığını kabul etmişsin.
Kaçsana arkadaşım kurtulsana

Birazcik yurt disi icinde heveslenmissin sanki.. kuzum yurt disinda simdiki halini ararsin

Konu sahibi bu olay üzerine bı kaç konu açtı okudum hepsini.
Babası konu sahibinden daha da daha ilginç söz olabilmesi için (evlilik değil söz olacaktı açtığı konuda) babası kızının üzerine bı ev bilmem kaç gram da altın istiyordu.
Bu konu içine de çok yazıldı çizildi. Konuları sürekli para, altın, ev üzerine dönüyor.

Son düzenleme:

Gozlerimiz yollarda kaldi walla :)) pek yakinda yeni bir para konusu ile bekliyoruz kendisini

Gozlerimiz yollarda kaldi walla :)) pek yakinda yeni bir para konusu ile bekliyoruz kendisini
Ben gireceğini zannetmiyorum kk ya.
Çünkü konu sahibinin bu olay üzerine açtığı konularına kimse haklısın yazmadı. Herkes eleştirdi. En son bu konudan sonrada hiç ortalarda gözükmedi.

Eşinizle her şeyi tam olarak anlatın bitirme nedeninizi tam olarak bilsin. Ayrıca eşiniz dirayetli düşünceli birine benzemiyor ama eğer iyi biriyse size ve ailenize değer veriyorsa Bellini kendi ailesiyle zaten görüşmüyor. Ama şu yasadiklarinizda dengeyi sağlayacak olan kişi o. Ayrıca istemeye mi nişana mı ben arayıp gelsin diye ikna ettim diyosunuz. Bu sizin göreviniz değil eşiniz elini hiç taşın altına koymamış onun ailesinin dengesini bile siz kurmaya caliaiyosunuz. Valla bekleyin evi kurmazsalar gitmezsiniz siz değil eşiniz düşünsün . Düşünsün taşınsın ona göre çabalayacaksa çabalar ama sanmıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…