gelin olamadan boşanıyorum ona güvenmiştim

sacimi basimi yolucam gene bu konu:kızgın: iki babanin telde konusmasini okurken bile irrite oldum, araba ne zaman ev ne zaman, arkadasim bak yuzlerce insan yazmis bir kez daha yazalim, sen maddi degeri olan bir canli degilsin, kendini ne kadar basitlestiriyorsun. sana hic mi ogretmediler evliligin ne oldugunu sevgi saygi gormedin mi hic..evlilik de esyalarla dertlesip sarilip yatmiyosun.yazdigin her sorun maddiyat, onlar sana yedirmiycekler bir sey, ona gore karar ver.

Büyük aşklar böyle oluyormuş :)))

Yurtdışı olunca atlamissiniz ve karşı taraf bunu farkında. Sizi kucuk görüyorlar. Herturlu devam edeceğini biliyorlar. Zaten siz de ayrılma niyetinde degilsiniz. Bu işin sonu iyi değil maalesef tabi sizin için. Karşı taraf yatili hizmetçi arıyor.

Konu sahibi tek ona hak verenlere cevap yazar. Diğerleri tüh kaka

Evet bir önceki konusundan tanıyoruz kendilerini :))) Dul değildi ve değerini hiç bir şey ölçemezdi. Allah böyle değer göstermesin diyorum :))) İnsanları dul, bekar, evlenmiş, evlenmemiş vs. diye kınayan insanlar kınadığını yaşamadan ölmezmiş bu sözün doğruluğuna bir kez daha inandım.

Üzülme, olumlu tarafından bak. Ya Yurtdışına gittiğinde bunların gerçek yüzünü görseydin? Bu görgüsüzler orda seni perişan ederdi eminim. Orda bir arkan, bir destekçin de olmazdı. En iyisi bir avukatla görüş, boşanma davası mı açarsınız, iptalini mi istersiniz artık bakarsınız. Benim bir arkadaşım da Almanyadan biriyle evlenecekti, nikahı önceden yaptılar, sonra düğün olacaktı. Fakat damadın Almanyada bir de sevgilisi olduğunu öğrendi. Onların davası çekişmeli geçti, arkadaşım nafaka tazminat vs istediği için. En sonunda bunlardan vazgeçti öyle boşandılar. Şimdilerde mutlu bir evliliği var. Her şey geçiyor merak etme, bu da geçer, daha fazla zarar görmeyip bunlardan kurtulduğuna şükret.

söylenecek tonla şey var bunların içinde sizin suçlu olduğunuz nokta da çok
en çok şuna kızdım "babam bana çeyiz almak için tüm birikimini kullandı"
acımadınız mı o babaya?
elin kıllı herifi için aileyi bu derece ezdirmenize değdi mi?

sonuçta Allah yüzünüze bakmış olması gereken olmuş. nikah iptali yapın boşanma davası açmayın.
koca evlilik işlerini de siz kendinizi tam anlamıyla geliştirene kadar bir yana bırakın. Bir kadının iğne oyası salon takımı, nişan bohçası vs den daha büyük hayalleri olmalı.

Yaşın evlilik için çok küçük hemen dön bu yanlış yoldan.

Karşındanki insanlar çirkef baba oğul aynılar kendini düşünmüyorsan aileni düşün hemen ayrıl kaç kurtul.

Eğer evlenirsen hayatın boyunca çok acı çekip rezil olacaksın karar senin.

Bir haftayı falan bekleme babanla konuş hemen bi avukat tutun havlu çer çöp bahane kocan olacak adamdan bi cacık olmaz seni kaldırmasına izin verme aklını başına al.

Bu yazdıklarınızı mektuba dönüştürüp eşinizin ailesine çoğaltıp dağıtın.Yüzlerine söyleyemiyorsunuz madem.
Burada size yorum yapan insanlara hakaret edip küçük gördünüz nedense gücünüz buradakilere yetti!
Karşı tarafa da böyle laflar sokup tartışabiliyor musunuz?

‘40 bin değerinde çeyiz yaptım siz o parayla evinizi düzersiniz’ diyerek bir üyeyi rencide etmeye çalıştınız. İyi ki bir çeyiz yapmışsınız! Keşke o parayı evin içine eşya almak için harcasaydınız.
Babanız biz evin içini döşeyemeyiz demiş ama kız tarafının alacağı eşyalar var karşı taraf da bunları talep edebilir. Maddiyatla alakanız yokmuş gibi konuşuyorsunuz ama babanız onca hakaret karşısında ‘ev alacaktınız, kızıma araba alacaktınız’ demiş. Kız babasının bunları söylemesi bana göre ayıp. Ben olsam çok çok utanırdım.

Kimseye kızmayın saldırmayın kimse sizi tanımıyor burada. Herkes sizin istediğiniz cevapları versin, evet sen haklısın karşı taraf zengin alacak tabi desinler istiyorsunuz. Aksini söyleyenleri küçük görüp parayla vuruyorsunuz.
İnanın para bu kadar değerli değil. Kuzenlerinizi altınlara boğsunlar bırakın. Siz mutlu ve huzurlu olmak için çabalayın.

Görgülü insanlar paranın lafını etmez ‘biz şurdan şunu aldık, bu kadar para harcadık, onlar bunu almış, şu kadarlık havlu getirmiş’ demez!
Ev,araba,altın..sürekli bunların etrafında dönüyorsunuz. Kuzenlerinizle kıyas yapıyorsunuz.
Para gelir geçer. Burada da kimseyi küçük görmeyin haddinize değil! Madem kaldıramayacaksınız açmayın konu hanımefendi..

İyi yapmış adam size ne olduğunuzu haddinizi bildirmiş, geçen konudada söyledim para için atladın, hele ailene geçmeyecem bile, iyi yere kapak atmıştınız ama adamlar uyanık yemezler :) bide kalkmış arabayı katmışsınız biraz gururlu olun barışta ömür boyu ezsinler seni

Değil mi?
Aynı eve giremeden dul oldu, kadere bak.
Dul diye altın takan da bulamaz artık, kıymeti de kalmadı tüh.
O dememişmiş cevresi öyle demişmiş o sadece bize öyle söylemişmiş :)
Bi kerede babası altınlar vs isticem demişti sonra oda şaka yapmıştı
Ailecek böyle espriler şakacıklıklar ben demem o derler falan
Hala gözünü acmaya calısıyoruz kendine ders cıkar diyoruz aile aile değil eşin adam değil uzak dur diyoruz ama barısacak gibi dur bakalım daha hayatında neler olacak izleyelim :)

Bu yazdıklarınızı mektuba dönüştürüp eşinizin ailesine çoğaltıp dağıtın.Yüzlerine söyleyemiyorsunuz madem.
Burada size yorum yapan insanlara hakaret edip küçük gördünüz nedense gücünüz buradakilere yetti!
Karşı tarafa da böyle laflar sokup tartışabiliyor musunuz?

‘40 bin değerinde çeyiz yaptım siz o parayla evinizi düzersiniz’ diyerek bir üyeyi rencide etmeye çalıştınız. İyi ki bir çeyiz yapmışsınız! Keşke o parayı evin içine eşya almak için harcasaydınız.
Babanız biz evin içini döşeyemeyiz demiş ama kız tarafının alacağı eşyalar var karşı taraf da bunları talep edebilir. Maddiyatla alakanız yokmuş gibi konuşuyorsunuz ama babanız onca hakaret karşısında ‘ev alacaktınız, kızıma araba alacaktınız’ demiş. Kız babasının bunları söylemesi bana göre ayıp. Ben olsam çok çok utanırdım.

Kimseye kızmayın saldırmayın kimse sizi tanımıyor burada. Herkes sizin istediğiniz cevapları versin, evet sen haklısın karşı taraf zengin alacak tabi desinler istiyorsunuz. Aksini söyleyenleri küçük görüp parayla vuruyorsunuz.
İnanın para bu kadar değerli değil. Kuzenlerinizi altınlara boğsunlar bırakın. Siz mutlu ve huzurlu olmak için çabalayın.

Görgülü insanlar paranın lafını etmez ‘biz şurdan şunu aldık, bu kadar para harcadık, onlar bunu almış, şu kadarlık havlu getirmiş’ demez!
Ev,araba,altın..sürekli bunların etrafında dönüyorsunuz. Kuzenlerinizle kıyas yapıyorsunuz.
Para gelir geçer. Burada da kimseyi küçük görmeyin haddinize değil! Madem kaldıramayacaksınız açmayın konu hanımefendi..
40bin pikeydi yalnız çeyiz değil lütfen düzeltin :KK70:

tesekkür ederim allah razı olsun.. hayalimdeki seyleri yaptim diyelim. evet cok ilgili cok sevecen biri.. dünde onca küfüre hakarete saatlerce cıgırmama ragmen sesini pek cıkarmadi haklı oldugum icin. sülalemden herkese karsı saygılı ilgili sevilen biri olmustu. almanci değiller.cimri de değiller trye gelince en luks otellerde en iyi restoranlarda 30 kisiyi yemek yediriyolar. bize gelince böyleler anlamadim gitti.
Arkadaşım trye adam geldiğinde 30 kişilik yemek yedirse koymaz elbette. Adam oradan cebinde euro ile geliyor. Mesele burada değil, orada 30 kişiye yemek yedirebilmesinde.

vallaha canim basını okudum sonunu okumadım. bos konusmussun. bütün hayat ve is stresinizi burdaki insanlar üzerindemi cikariyorsunuz anlamıyorum. 2 dantel pike takımı dedigin 40 bin tl tuttu. senin gibiler o parayla ev düzer. ayrica nezamandan beri beyifendilik para karsısında ezilmek oldu. ne parasından bahsediyosun sen adam evi döse demis artik paralı olması mı kalmıski parasina tamah edicez. insanlar tanısmaya gelir gider nisanlıyken gelir gider kızı hangi aileye gelin gider tanısmak ister bunun saklabanlıkla ilgisi yok. ne güzel vaktini ayirip yazmıssın ama okumadim bile. canimi sıkamadigin icin üzülme
2 dantel pike 40bin tl hayır yani dantel olmasa versace dan gece kıyafeti falan almıstır bozup pikeye döndürmüştür dicem ama dantel işi bozuyo

O dememişmiş cevresi öyle demişmiş o sadece bize öyle söylemişmiş :)
Bi kerede babası altınlar vs isticem demişti sonra oda şaka yapmıştı
Ailecek böyle espriler şakacıklıklar ben demem o derler falan
Hala gözünü acmaya calısıyoruz kendine ders cıkar diyoruz aile aile değil eşin adam değil uzak dur diyoruz ama barısacak gibi dur bakalım daha hayatında neler olacak izleyelim :)
Dul olacağına şiddet görmeyi tercih eder.
Öyle acayip bir kafa.

Kaynatanız sizin tüm ailenizin aklını toplasak, ondan kat kat daha akıllı bir adam. Bu belli. Zaten bir arkadaşın da dediği gibi, insanlar boş kafayla zengin olmuyor sonuçta. O adama şark kurnazlığı yapmaya kalkmışsınız, yememiş. Yemez. Keriz yok karşınızda zengin diye size kendini yedirsin. Her sivrilmeye kalktığınızda had bildirmiş ailenize, önceki konularınızda da yazdığınız gibi. Çünkü biliyor ki bir kez taviz verse gerisi gelecek. Yok 1 kere istemeye gelmiş de, 2.ye gelmemişmiş... Akıllı adam tabii.

Babanız da beyefendiliğinden falan değil, adamın parasının esiri olduğu için bir şey diyememiş telefonda. Para, mal mülk derdine her şeye yarabbi şükür diyecek kıvamdasınız. Yazık. Adam bas bas bağırıyor, babanız "ee ben sadece hatırlatmak istemiştim beyim, ama ev ama araba..." falan. Diyememiş "siz benimle böyle konuşamazsınız, sözlerinize dikkat edin" diye mesela. Deseydi beyefendiliğine zeval gelmezdi hani. Bırakın Allah aşkına.
Sizin bütün derdiniz hala adamın parası. Ödünüz patlıyor zengin adam sizi bırakıverecek diye bence. O yüzden suyuna gidiyorsunuz. :) Bu adam size bir gram saygı duymuyor. Bu saatten sonra da asla duymaz. Özür dilerse vs diye kendinizi de kandırmayın. Niye dilesin ki, bir de ona sorsak kimbilir ne anlatırdı zaten... Özrü dileyen sizin aileniz olacak bence. Saygı duyulmamaya da devam edeceksiniz böyle giderse.

Hala bu evlilikten hayır bekliyorsunuz yani?
Siz sevgili, nişanlı bile olamamışsınız ki evli kalabilesiniz..
Ne cesaret hiç tanımadığınız biriyle ülke değiştirmek? Teyze referansıyla koca mı bulunur hey Allahım ya??

Ailenize yazık. Babanız, anneniz sizin yüzünüzden insanlara yüz eğmişler. Hala şans vereceğim diyorsunuz.
Sümsük kocanızla ne yapacaksınız bakalım oralarda? Daha çok konu açarsınız siz..

Arkadaşım trye adam geldiğinde 30 kişilik yemek yedirse koymaz elbette. Adam oradan cebinde euro ile geliyor. Mesele burada değil, orada 30 kişiye yemek yedirebilmesinde.

Yalniz ulke romanya'ymis. Oranin asgari geliri euro bazinda 400-500 euro arasi. Galiba harcamalarinida euro ile degil, kendi para birimleri ile yapiyorlar. Ama konu sahibinin nisanlisi coook zenginmis, nufuslu bir aileymis.

X