Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

merhaba arkadaşlar benim boyum 155 kilom 36 idi. iş yerimde de çok sıkıntılar yaşıyordum iyi bir psikiyatriste gittim. sağolsun yarım saat dinledi konuştuk üç ilaca başlattı beni bir tanesinin yan etkisi iştahmış bir ay sonra 42 kiloydum. ayda 6 kilo aldığımı duyunca korktu biraz tabi ben sevinçten uçuyorum psikolojim de epey düzeldii için ilaçları yarıya indirdi. şimdi ilk aydaki gibi yiyorum ama kilo almam yavaşladı 3 haftada 44 e çıkabildim anca. tamamen iştahla alakalı bu olay bence

bu arada 36 kilodan 44e nasıl çıktım : sabah sadece yumurta ve süt öğlen yemekhanede ne çıkarsa akşam bir tabak sulu yemek ve gece yatana kadar abur cubur kekler pastalar bebe bisküvisi helva pekmez

Ben lisedeyken endokrine gitmiştim zayıfım diye hani bir sorun mu var altında diye dr ne seviyorsan onu ye şartlama kendini illa yemek olacak diye canın dondurmamı istiyor dondurma ye cikolata mı istiyor onu ye dedi Bizim aile şoka tabi o ana kadar pasta yemek istesem sen yemek ye yemek derlerdi 36 dan 44.600 çıktım hemen ama 44 kiloyu kendime hiç yakıştırmadım geri verdim bilerek. 43-42 yi yakıştırıyorum. Ama şimdi tekrar alıcam. Ama bel kalça ölçüsünü sabit tutarak spor yaparak alıcam yani vücut ölçüm bozulmazsa belki yakıştırırım

benim eşim daha da kilo almamı istiyor ben de kıyafet bulamamaktan bıktım 38 beden olmak istiyorum. söylediğin gibi orantılı almak lazım şuanda göbek önde yürüyorum ama haftaya spora başlayacağım

benim eşim daha da kilo almamı istiyor ben de kıyafet bulamamaktan bıktım 38 beden olmak istiyorum. söylediğin gibi orantılı almak lazım şuanda göbek önde yürüyorum ama haftaya spora başlayacağım

Ayy 38 beden olma 36 bedende kal ben şuan 34 bedenim ama her zaman buluyorum hiç sıkıntı yaşamadım hatta kilo alayım ama beden olarak 34 giyeyim mankenler gibi 36 beden alasım bile yok düşün .. 36 da kal sen kall

Merhaba ben Oriflame lideriyim
Size bir iş fırsatı sunmak istiyorum.
Oriflame ürünlerini %30 indirimli alabilirsiniz.
Satış yaptığınızda kâr elde edebilirsiniz.
Ekip kurarak ayda 1000 tl ve daha fazlasını kazabilirsiniz.
Ücretsiz üyelik yapılır.
Sermayesiz iş sahibi olmak ister misiniz??

Kilo almak isteyenler hangi yiyecekleri daha çok tüketmelidir?

Beslenme ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan zayıflama yöntemlerini beslenme hakkındaki önerilerini Kadınlar Kulübü TV izleyicileri ile paylaşıyor!

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Masa başı iş akşama kadar oturuyorm dünyaları yiyorum ama hep aynıyım alamıyorum boyum 1.65 kilom 50 artık takıntı yapmaya başladım

Şuan 23 yaşındayım. 18 yaşındayken 1.72 boy 43 kilo falandım o kadar kaliteli beslenmeme rağmen et süt yumurta fındık fıstık badem vs. Yinede hiç kilo almazdım bigün mağazada giydiğim hiçbi pantolonun yakışmadığını farkedince inat ettim alacam diye. Akşamları yatmadan önce patates haşlayıp bol tereyağı ile karıştırıp yedim sürekli. Bikaç ayda 4 5 kilo aldım sonra ondan sıkılınca patates kızartması yedim hep sonra bi arada tok karnına süt ve bebe bisküvisi karışımı. Ama sanırım yapı olarak kiloya pek müsait değilim alsam bile geri verebiliyorum. Yinede şuan 1.72 boy 52 kilo falanım. Zayıfım ama eskisi kadar değil. Varsa kilo aldıracak başka yöntemler yeniden denemeye başlıyım :)

Kızlar sanırım kilo almak birazda kişinin yapısıyla ilgili, bi kere insanın kafası rahat olacak, stresten uzak durmamız gerekiyor dicem ama sinirli bir yapınız varsa buda çok zor bende kilo alamıyorum malesef, aşırı sinirli bir yapım var ve sinirlendikçe yemek yiyemiyorum, boyum 158 kilom 43, yazın darbe girişimi olduğunda 38 kiloya düşmüştüm

herkese merhabalar kızlar uzun süredir yoktum iş okul ve bazı özel sebepler nedeniyle. Ama çok iyi haberlerle geldim. Burayı bıraktıktan sonra kilom 37 lere düşmüştü. vee şu an 44 kiloyum ve hiç olmadığı kadar emin ilerliyorum. hedefime 3 kg kaldı. neler yaptınız merak ediyorum segazel ve B bebegim-gel buralarda mısınız ne durumdasınız özlemişim burayı, eski günleri

buralar sanki biraz daha sessizleşmiş ama yine de nasıl kilo aldığımı merak eden olursa anlatmaya hazırım. İlaç ve ne olduğu belli olmayan takviyeler kullanmadım. Tamamen doktor ve diyetisyen destekli ilerliyorum. Hayatımda ilk defa bu kiloya çıkabildim ve ilk defa bu kadar iştahlıyım

Ay cnm coook sevindim ya valla maşallah sana bende kimseden ses çıkmayınca yazmadım . Ben tedavi görüyorum çocuk için tüp bebek ikinci denemem tutmuştu ama 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım malesf o 2 ayda bile 2 kilo almıştım ama snra verdim şuan hala 45 kiloyum vitamin hapı bide balık hapı içiyorum 1 aydır ama hiç kilo aldırmadı.

Nasıl başardın cnm anlat lütfen bende uygulayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…