Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Onlar da çeşit çeşit oluyor seninki tam olarak hangisi canım ne yazıyor üstünde başka... Ben toz tarzı çok şey denedim olmadı o yüzden işe yarayacağını sanmıyorum nedense, bu sıvı olanda vitaminler ve lif de var. onda da var mı mesela. bir de ben sütü bıraktım sindiremiyorum aşırı şişlik gaz hazimsizlik yapıyor. suyla da tatsız birşey olmaz mi hem kalorisi düşer:110:
Haftada 1 kilo aldirirsa süper olur hedefim o zaten. bir de kardeşin ne kadara alıyor o mamalarin tanesini

"büyüme desteği için ve hastalıktan iyileşme sürecinde tek başına veya ek besin kaynağı olarak kullanılabilir." diyor canım içeriğini buraya yazmaya üşendim şimdi ama lif bunda da var.
omega 3 ve 6, lif, protein, bifidobakterium, laktobasillus, A, D3, E,K1, C, folik asit, B1, B2, B6, B12, Niasin, pantotenik asit, Biotin, Kolin, sodyum,potasyum, klorür, fosfor, magnezyum, demir, çinko, manganez, bakır, iyot, selenyum, krom, molibden, taurin, karnitin, inositol içerdiği yazıyor. Kardeşim satın almıyor canım ona müşterileri var ecza deposu işleten onlar getiriyor.

Canım bence vitasure başlayabilirsin sen. Kardeşim o mamalardan kullanıyor 200 ml 308kcal, benim 200ml sütle hazırladığım 346 kcal. Besin değeri dağılımı da hemen hemen aynı internetten bakabilirsin. Ben kutusunu 14,5 tl ye aldım netten bir kutu 9 gün gidiyor. İşe falan giderken de cam su şişesine yapıp çantama atıyordum, ara öğünlerde içiyordum yazın; o dönem haftada yaklaşık 1 kilo aldım
haftada bir kilo süpermiş :)) denemek lazım ama neyden bahsettiğini tam olarak anlamadım :kk77::kk77::halay:

Bende 1.50 boyunda 36 kiloyum yok yok çıkmıyor bazen sevdiğim birşeyi çok yiyorum işyerinde de öğlen iyi yemiş oluyorum 37.2 falan görüyorum ama bir gün az yiyeyim ya da tuvalete çıkayım yine 36.5 gösteriyor. Tüp tedavim var biraz aslayım istiyorum belki boyuma göre iyi ama almam lazım. Vitamin kullanmak istemiyorum yiyip almak istiyorum. Ama uygulamıyorum. Mesela işyerine çerez getiriyorum artık sabahları kızarmış ekmekle güzel kahvaltı yapıyorum tereyağ bal sürüp ama hergün yapamıyorum. Ara öğünüm yok acıkıyorum ama yemiyorum akşamları çerez, muzlu süt, bisküvi çikolata tatlı falan yiyeyim diyorum hepsi birden olmuyor makarna pilav zaten pek sevmiyorum ama 1 ayda hiç olmazsa 1.5 kilo alıp 38 olmak istiyorum.

Bu dediğiniz sıvı mama ne kızlar? Ensure plus mı? Gaza geldim bende başlıcam kilo alma programına :KK55:

Ben vitasure ile yaptığım gece sütüne keçiboynuzu pekmezi katıyordum o bitince keçiboynuzu özü varmış evde, ablam almış bana unutmuşum, 3-4 gündür onu katıyorum süte. Bu yaz içine polen de eklemiştim polenin tadına bayılırım. Ama toz propolis korkunç oldu süte katınca. Onu aneme her sabah arı sütü, bal, propolis karışımı olarak veriyorum tedavisine destek için. Sanırım işe yarıyor, maşallah kemoterapinin yan etkilerini neredeyse hiç yaşamadı. Kan değerleri hep çok iyi seyretti. Siz de kan değerleri için deneyecekseniz iyi bir karışım, genel olarak tüm vücut fonksiyonlarını düzeltti diyebilirim. Deneyin bence.
Canm bende bugün vitasure aldım suyla için yazıyor üstünde sen sütlemi içiyosun

Canm bende bugün vitasure aldım suyla için yazıyor üstünde sen sütlemi içiyosun
Kızlar nerelerdesiniz:) segazel segazel @papatyamm M Mugeeren nasıl gidiyor ya bugn tartı günümüz diğer arkadaslr sizler napynz kilo almak için :-)

Ben iki hafta ara verdim canım bu arada sadece aldığım kiloyu korumaya odaklanıyorum, extra kilo almak amaçlı bir şey yapmıyorum ayın 10 u gibi tekrar başlicam. Ben vitasure'u gece sütünün içine katıyorum, 300-350 ml süt, 5 ölçek vitasure, 1 kaçık keçiboynuzu pekmezi bir tatlı kaşığı polen. gece 12 gibi içiyorum. Buna da ara verdim tabi

Ben iki hafta ara verdim canım bu arada sadece aldığım kiloyu korumaya odaklanıyorum, extra kilo almak amaçlı bir şey yapmıyorum ayın 10 u gibi tekrar başlicam. Ben vitasure'u gece sütünün içine katıyorum, 300-350 ml süt, 5 ölçek vitasure, 1 kaçık keçiboynuzu pekmezi bir tatlı kaşığı polen. gece 12 gibi içiyorum. Buna da ara verdim tabi
Neden ara verdin cnm Hayrdır . ben sütle de denedim dha ağır geldi bana sen bide keçi boynuzu polen koymuşsun ağır gelmedimi cnm nasl içtin :)

biraz fazla tatlı geldi başlarda ama alıştım sonraHoppa
Bu aralar canım özellikle kilo için bişey yemek istemedi, kendimi zorlarsam tiksinir hepten bırakırım. Bu yüzden en mantıklısı biraz ara verip kendimi dinlendirmek.

biraz fazla tatlı geldi başlarda ama alıştım sonraHoppa
Bu aralar canım özellikle kilo için bişey yemek istemedi, kendimi zorlarsam tiksinir hepten bırakırım. Bu yüzden en mantıklısı biraz ara verip kendimi dinlendirmek.
Sende bilirsin cnm ama çok ta ara verme cnm:) ben tok karna içiyorum biraz zorlanıyorum ama içiyorm cnm faydasıniye görürum inş

Kızlar nerelerdesiniz:) segazel segazel @papatyamm M Mugeeren nasıl gidiyor ya bugn tartı günümüz diğer arkadaslr sizler napynz kilo almak için :-)
ben de segazel gibi kendimi dinlenmeye bıraktım ama istemeyerek oldu...o_O biraz hastane işlerimiz var bu aralar annemle ilgileniyorum. Hem kafam dolu hem vaktim. Ara öğünler falan yalan oldu yani... Annemin sonuçları inşallah güzel çıkar da ben de bi iştahla haftaya yeniden başlarım:KK14:

Bu dediğiniz sıvı mama ne kızlar? Ensure plus mı? Gaza geldim bende başlıcam kilo alma programına :KK55:
Yani o tarz mamalardan bahsediyoruz. Marka yazmak yasak diye yazmıyorum. Kullandın mı hiç. Pahalı ya alıp almama konusunda tereddütlerim var işe yarayacağına emin olsam alacağım günaşırı bile olsa içerim ama boşa giderse onca para da heba olur bilemiyorum...

Açıkçası bilmiyorum nasıl aldığımı ama ilginç bi şekilde ramazan da aldım sahurda mutlaka 2 haşlanmış yumurta krep arasında bal kaymak sarıp 3 küçük krep yiyordum ve akşam yemeginde her çeşitte yiyordum . 1 ay böyle düzenli yiyince kilo aldım sonra yinr eski halime döndüm . şimdi 6 ay önce doğum yaptim 12 kilo almıştım hamileyken emzirdim için onlarda gitti tekrar 44 oldum

Açıkçası bilmiyorum nasıl aldığımı ama ilginç bi şekilde ramazan da aldım sahurda mutlaka 2 haşlanmış yumurta krep arasında bal kaymak sarıp 3 küçük krep yiyordum ve akşam yemeginde her çeşitte yiyordum . 1 ay böyle düzenli yiyince kilo aldım sonra yinr eski halime döndüm . şimdi 6 ay önce doğum yaptim 12 kilo almıştım hamileyken emzirdim için onlarda gitti tekrar 44 oldum
dikkatimi çeken şey herkesin önceki kilo alma sürecinde düzenli yemiş olması. Sanırım biz hatayı düzensiz yiyerek yapıyoruz. Az yiyoruz bide öğün atlıyoruz. Ara öğün desen zaten hak getire...

X