Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Sağol cnm düşündüğün için o keçiboynuzu özü iştah aciyo muymuş cnm bide bende polen var ama duruyo öyle dolapta onu bala karstirip yicektim ama unuttum :-) onada başlasam iyi olcak
İştah açıyor mu diye sordum ama arkadaşta iştah problemi olmadığından onu bilmiyoruz :KK48: polen de ne kadarı kaç kilo bala katılır bilmiyorum alırken sormam gerek ama balcı bulursam tabi :KK45:

Ben vitasure ile yaptığım gece sütüne keçiboynuzu pekmezi katıyordum o bitince keçiboynuzu özü varmış evde, ablam almış bana unutmuşum, 3-4 gündür onu katıyorum süte. Bu yaz içine polen de eklemiştim polenin tadına bayılırım. Ama toz propolis korkunç oldu süte katınca. Onu aneme her sabah arı sütü, bal, propolis karışımı olarak veriyorum tedavisine destek için. Sanırım işe yarıyor, maşallah kemoterapinin yan etkilerini neredeyse hiç yaşamadı. Kan değerleri hep çok iyi seyretti. Siz de kan değerleri için deneyecekseniz iyi bir karışım, genel olarak tüm vücut fonksiyonlarını düzeltti diyebilirim. Deneyin bence.
Annen için çok geçmiş olsun canım Allah hayırlı ve acil şifalar versin... poleni de propolisi de bala katmak lazımmış. Sütle olmuyor diye biliyorum. propolis ile ilgili çok çalışma var çok fazla şeye faydası var biraz baktım inceledim de. ayrıca çevremde kemoterapi alan ve kullananlar var, dediğin gibi kan değerleri ve kemoterapi yan etkilerine iyi geldiğini duydum. bagisikligi zayif olup sürekli hastalananlar da tercih ediyor kışın özellikle. çevremden bildiklerim duyduklarım bunlar. doğal birşey sonuçta faydası olacağı ortada :KK28: kilo aldırmasi şart değil dediğim gibi vucuda destek olsun :KK66:

Bende kilo almayı çok istiyorum genelde akşam 7 den sonra yemek ye diyorlar ama yediğim halde alamıyorum gıda takvıyelerı ıse tam bır vasat oldu benım ıcın ne yapmalıyım sızce 170 boyum 52 kılom en azından 60 olmak ıstıyorum

Ben vitasure ile yaptığım gece sütüne keçiboynuzu pekmezi katıyordum o bitince keçiboynuzu özü varmış evde, ablam almış bana unutmuşum, 3-4 gündür onu katıyorum süte. Bu yaz içine polen de eklemiştim polenin tadına bayılırım. Ama toz propolis korkunç oldu süte katınca. Onu aneme her sabah arı sütü, bal, propolis karışımı olarak veriyorum tedavisine destek için. Sanırım işe yarıyor, maşallah kemoterapinin yan etkilerini neredeyse hiç yaşamadı. Kan değerleri hep çok iyi seyretti. Siz de kan değerleri için deneyecekseniz iyi bir karışım, genel olarak tüm vücut fonksiyonlarını düzeltti diyebilirim. Deneyin bence.

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifalar versin, propolisin güvenilir olanını bulmak çok zor ne kullandığınızı sorabilirmiyim

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifalar versin, propolisin güvenilir olanını bulmak çok zor ne kullandığınızı sorabilirmiyim
Teşekkür ederim. Balı eğriçayır organik alıyoruz, arı sütünü de ya eğriçayır ya da arifoğlu tercih ediyoruz (biri organik %75 lik karışım, diğeri saf) dynabell toz propolis kullanıyoruz, organik ürünler satan yerlerden alıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım. Hepsini de tavsiye ederim.

bende yıllardır kilo almak istiyorum, istiyorum, bi ara hevesleniyorum uğraşıyorum sonuna kadar gitmeden pes ediyorum :) bu hep böyle oluyor malesef :) :spor: boyum 168 cm kilomda 49 bana 53-54 yeter diyorum hadi bakalım başalayalım bizde :KK54:

selamlaaar :) bende ay kırılacaksın lafını hep duyanlardanımm. boyum 1,60 kilom 40 artık kotlarım üstümde güzel dursun istiyorum :KK43:(

17 Kasım Perşembeden başladım çalışmalara:) haftasonu araya girdi pek kendime bakamadım eksik tamamlayamadığım kalorilerim var haftasonundan:KK43: bugun pilatese başlamak için bi spor salonuyla görüşeceğim, çalışıyorum nasıl olcak bilmiyorum eve 6 gibi geliyorum

Arkadaslar aranizda biseyler uygulayipta kilo alaniniz varmi lutfen formulu soyleyin hamile kaldim kilo.almadim dogum yaptim butun kilom gitti safinazim bildiginiz:mad:

ben taa yıllar önce yani 2010 yılında pekmezli süt uygulamıştım sabah ve akşam birer bardak ve acayip kilo almıştım ama çok hızlı olduğu içinmidir nedir şişmiş gibiydi tüm vücudum 47lerden 54e çıkmıştım. sonra 51e indim öyle bi iki sene kilom sabit kalmıştı. sonra tekrar zayıfladım

Arkadasim degil sutle pekmez ben suya bile pekmez karistirip iciyorum ama tik yok

Arkadasim degil sutle pekmez ben suya bile pekmez karistirip iciyorum ama tik yok
hmm ben bundan başka bir şey uygulamadım şuana kadar . ama şimdi kalori hesaplayan programlar var onlardan indirdim kalori takibi yapıyorum, günlük ulaşmam gereken miktara ulaşmak için çabalıyorum :KK73:

Çoğalmisiz arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz:) inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız bi arkadaşımiz yazmış hamile kaldım kilo alamadım diye bende 2 senedir cocgm olsn diye uğraşyrm belki hamile kalınca kilo alırım diyodum ya hayallerimi yıktın :-D

• Beğen
Reactions: iiz
yıllarca alamadığım kiloyu düğünüm olacak diye 15 günde aldım. gözüme başlık takıldı yazayımda işine yarayan olur

önce kıl kurdu sorunum olmadığı halde zaten bütün insnalarda var ve hepsi dökülmez ki diye düşündüm ve eğer hızlı kilo almak istiyorsam önce bagırsakları temizlemeliyim mantıgıyla gittim eczaneye bana etkili bir kıl kurdu ilacı verın dedim. karaciğeri etkileyen bir ilaç olmadıgı için hiç sorun etmedim zaten eczacı da öyle dedi

sonra vitaminleri hızlı alaym ben diye lactamil aldım ve kesinlikle su ile içtim ılı ve kaynar suyla günde 2 defa içtim. tok karnına olursa çok daha ıyı

not : lactamili kesinlikle su ile için süt asla kulanmayın şişlik yapar gaz yapar sındırımı zor rahatsız edıyor. suyla da oldukça lezezzetli

fındık fıstık yemek benım ıcın ciddi sorundu zorlanıyordum ben de günde 2-3 tane fındık ya da fıstık ya da 1 tane ceviz yedim . ben hiç bir şeyi abartmadım kendimi de hiç zorlamadım

yemegı her zamankı gıbı az yedım bazen aklıma gelınce kılonun hatırına 1 kasık fazla yemeye calıstım tabı

günde 1 tane bazen 2 tane muz yedim

önüne gelen her şeyi denemiş ve yıllarca 200 gram bile cok zor alıp gerı vermıs bırı olarak 15 gunde 2 kilodan fazla aldım ve hemen de vermedım. sonra stress uyku saatı degısmesı ıcler falan gerı verdım ama nedenı tammen düzensizliğimdi

ben de işe yaradı isteyen deneyebilir

ben yapmadım ama bence sız gunluk 10 damla devit 3 alın ve e vitamını alın 1 tane
ve saglık ıcın gel gıt su

umarım işinize yarar. kilo alamamanın ne kadar can sıkıcı biri oldugunu bilerek gecmek ıstemedım buradan yazmak ıstedım.

X