- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 33
-
- Konu Sahibi papatyamm13
İnterneti bitmiştir belki :) ben bugn misafrlkteydim cnm oyuzden baya yedim poğaça tatlı aşure falan smdi de kahve içtim çerez yedimsegazel B bebegim-gel Ne yediniz bugün anlatın hiç bahsetmediniz bakıyorum
Zaten M Mugeeren de ortada yok vazgeçti herhalde bizden
Çok canım ya internetim yoktu yazamadımsegazel B bebegim-gel Ne yediniz bugün anlatın hiç bahsetmediniz bakıyorum
Zaten M Mugeeren de ortada yok vazgeçti herhalde bizden
Canım 37 oldumAfferin size ya tebrik ediyorum ;-) ben bu sefer cezayı hakettim cnku çok katardim:-(
Herkese merhaba bende kilo almak için doktora gittim önce dahiliye doktoruna gittim çok sağlıklısın bişeyin yok dedi diyetisyene yönlendirdi devlet hastanesinde de kişiye özel bi program çıkarmıyolar tabiki herkese aynı listeyi veriyorlar bunun dışında benim de özel bi durumum var eşim cezaevinde olduğu için eşimin kardeşlerinin yanında kalıyorum yani ne ne bulursam onu yiyorum çok kalabalık olduğumuz için şunu yapim bunu yapim listeye harfi harfine uygulayamıyorum bu yüzden mama almaya karar verdim hamile kaldığımda 41 kiloydum şimdi oğlum 16 aylık 42 kiloyum eşim cezaevine girmeden önce benimle dalga geçiyordu dumduz tahta gibisin diyodu eczaneden mama sordum vitasure önerdiler oğlumu da emziriyorum sizler mama kullandınız mı hiç vitasure nasıl işe yarar mı?
Çok canım ya internetim yoktu yazamadım
Vazgeçti mi acaba dedim de canım sakın bırakma kilo almaya devam edecez emin ol. arada veriyoruz ama o kadar da olsun artık telafi ederiz bak 1200 gram almışsın telafi etmişsin çok sevindimCanım 37 oldum
Ben de dahiliyeye gittim sorun yok dedi diyetisyene gittim ve aynen dediğin gibi standart liste verdi. Ben de uygulayamiyorum ama temel prensiplere dikkat etmeye çalışıyorum. öğün atlamayip ara öğün mutlaka yapmaya çalışmak ve ogunleri gecistirmeden dolu dolu yemeye çalışmak bile yeterli oluyor ben öyle aldım listeye uyabildigimden değil. ek bişey istedim diyetisyenden ama elinde üç dört tane mama vardı dene bunları bi dedi gelecek ay görüşelim durumunu değerlendirelim dedi onlar da üç günde bitti zaten. haftaya bir ayım doluyor gorusunce ne der bilmiyorum ama ek gıda işini tekrar soracağımHerkese merhaba bende kilo almak için doktora gittim önce dahiliye doktoruna gittim çok sağlıklısın bişeyin yok dedi diyetisyene yönlendirdi devlet hastanesinde de kişiye özel bi program çıkarmıyolar tabiki herkese aynı listeyi veriyorlar bunun dışında benim de özel bi durumum var eşim cezaevinde olduğu için eşimin kardeşlerinin yanında kalıyorum yani ne ne bulursam onu yiyorum çok kalabalık olduğumuz için şunu yapim bunu yapim listeye harfi harfine uygulayamıyorum bu yüzden mama almaya karar verdim hamile kaldığımda 41 kiloydum şimdi oğlum 16 aylık 42 kiloyum eşim cezaevine girmeden önce benimle dalga geçiyordu dumduz tahta gibisin diyodu eczaneden mama sordum vitasure önerdiler oğlumu da emziriyorum sizler mama kullandınız mı hiç vitasure nasıl işe yarar mı?
Çarsamba tartıldım canım şimdi pasta yaptım kahveyle yiyeyorumVazgeçti mi acaba dedim de canım sakın bırakma kilo almaya devam edecez emin ol. arada veriyoruz ama o kadar da olsun artık telafi ederiz bak 1200 gram almışsın telafi etmişsin çok sevindimne zaman tartildin sen pazartesi mi? eğer öyleyse birinci sensin
Canım senin kullandığın mamanın adı ne? Toz şeklinde mi süt gibi mi?Ben de dahiliyeye gittim sorun yok dedi diyetisyene gittim ve aynen dediğin gibi standart liste verdi. Ben de uygulayamiyorum ama temel prensiplere dikkat etmeye çalışıyorum. öğün atlamayip ara öğün mutlaka yapmaya çalışmak ve ogunleri gecistirmeden dolu dolu yemeye çalışmak bile yeterli oluyor ben öyle aldım listeye uyabildigimden değil. ek bişey istedim diyetisyenden ama elinde üç dört tane mama vardı dene bunları bi dedi gelecek ay görüşelim durumunu değerlendirelim dedi onlar da üç günde bitti zaten. haftaya bir ayım doluyor gorusunce ne der bilmiyorum ama ek gıda işini tekrar soracağım
Kaç ölçek kullanıyorsun tek seferde? Günde kaç kere içiyorsun?Yaklaşık 6 aydır vitasure kullanıyorum, sütle yapıp içiyorum akşamları. Yemek yiyemediğim zaman onu yapmaya devam ettiğimde kilo kaybımı engelledi sadece. Onun dışında bende hafif bir iştah açılması oldu ama dediğim gibi hafif. Tabi bu çoğu zaman bir şeyler atıştırdığım için de olmuş olabilir. Mantıken düşününce + 226 kalori yapıyor bir porsiyonu,içinde vitamin mineral vs dengeli biçimde dağılmış. Bu nedenle dengeli beslenme dışında tek başına bir şey vermez diye düşünüyorum. Aynı zamanda düzenli biçimde yemek yemek gerekli ben aldığım kiloyu düzenli beslendiğim için aldım mama sayesinde değil.
Kaç ölçek kullanıyorsun tek seferde? Günde kaç kere içiyorsun?
Adı aklımda kalmadı yaa ama meyveli süt gibi olan 200 ml mamalar var ya onlardandiCanım senin kullandığın mamanın adı ne? Toz şeklinde mi süt gibi mi?
Ensure olabilir mi? Doktor bana ensure dedi ama o sadece 200 ml süt gibi satılıyo bna pahalıya geliyo o yüzden toz olanı vitasure buldumAdı aklımda kalmadı yaa ama meyveli süt gibi olan 200 ml mamalar var ya onlardandi
Cal olarak çok azmış ya 100 gr tahin pekmezde bile 400 cal var o zmn bnm iki öğün falan yapmam lazım başlangıç olarak.. Sen hangi siteden alıyorsun güvenli bi site var mı bildiğin?Sadece akşamları ve 5 ölçek kullanarak yapıyorum. Sütle yapıp,400 ml süt kullanıyorum bir de içine harnup pekmezi koyuyorum. Tek bardak 500-550 kal oluyor böyle olunca. Yani enerjisi ortalama bir öğünü geçiyor neredeyse. Bir kutudan 9 bardak çıkıyor aşağı yukarı, ayda 3 kutu gidiyor. İnternetten ucuza buluyorum genelde eczanelerde pahalı oluyor.
Sabahmı tartılmamız lazım aksammıKızlar ben bu gün sabah tartılmayı unuttum öğlen de artık yemek yediğim için tartılmadım yarın sabah tartılıp yazarım. Sizler naptınız??? P papatyamm13 B bebegim-gel M Mugeeren
Sabahmı tartılmamız lazım aksammı
Şuanda ben 37.2 yimKızlar ben bu gün sabah tartılmayı unuttum öğlen de artık yemek yediğim için tartılmadım yarın sabah tartılıp yazarım. Ama bu hafta çok iştahsız eçt benim için kahvaltıyı atladım hep. Sizler naptınız??? P papatyamm13 B bebegim-gel M Mugeeren
Sabah ben 36.6 oluyorumSabah aç karnına tuvalete gittikten sonra tartılıyorum ben.