Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Herkese merhaba bende kilo almak için doktora gittim önce dahiliye doktoruna gittim çok sağlıklısın bişeyin yok dedi diyetisyene yönlendirdi devlet hastanesinde de kişiye özel bi program çıkarmıyolar tabiki herkese aynı listeyi veriyorlar bunun dışında benim de özel bi durumum var eşim cezaevinde olduğu için eşimin kardeşlerinin yanında kalıyorum yani ne ne bulursam onu yiyorum çok kalabalık olduğumuz için şunu yapim bunu yapim listeye harfi harfine uygulayamıyorum bu yüzden mama almaya karar verdim hamile kaldığımda 41 kiloydum şimdi oğlum 16 aylık 42 kiloyum eşim cezaevine girmeden önce benimle dalga geçiyordu dumduz tahta gibisin diyodu eczaneden mama sordum vitasure önerdiler oğlumu da emziriyorum sizler mama kullandınız mı hiç vitasure nasıl işe yarar mı?

Yaklaşık 6 aydır vitasure kullanıyorum, sütle yapıp içiyorum akşamları. Yemek yiyemediğim zaman onu yapmaya devam ettiğimde kilo kaybımı engelledi sadece. Onun dışında bende hafif bir iştah açılması oldu ama dediğim gibi hafif. Tabi bu çoğu zaman bir şeyler atıştırdığım için de olmuş olabilir. Mantıken düşününce + 226 kalori yapıyor bir porsiyonu,içinde vitamin mineral vs dengeli biçimde dağılmış. Bu nedenle dengeli beslenme dışında tek başına bir şey vermez diye düşünüyorum. Aynı zamanda düzenli biçimde yemek yemek gerekli ben aldığım kiloyu düzenli beslendiğim için aldım mama sayesinde değil.

Çok canım ya internetim yoktu yazamadım

Vazgeçti mi acaba dedim de canım sakın bırakma kilo almaya devam edecez emin ol. arada veriyoruz ama o kadar da olsun artık telafi ederiz bak 1200 gram almışsın telafi etmişsin çok sevindim ne zaman tartildin sen pazartesi mi? eğer öyleyse birinci sensin

Ben de dahiliyeye gittim sorun yok dedi diyetisyene gittim ve aynen dediğin gibi standart liste verdi. Ben de uygulayamiyorum ama temel prensiplere dikkat etmeye çalışıyorum. öğün atlamayip ara öğün mutlaka yapmaya çalışmak ve ogunleri gecistirmeden dolu dolu yemeye çalışmak bile yeterli oluyor ben öyle aldım listeye uyabildigimden değil. ek bişey istedim diyetisyenden ama elinde üç dört tane mama vardı dene bunları bi dedi gelecek ay görüşelim durumunu değerlendirelim dedi onlar da üç günde bitti zaten. haftaya bir ayım doluyor gorusunce ne der bilmiyorum ama ek gıda işini tekrar soracağım

Çarsamba tartıldım canım şimdi pasta yaptım kahveyle yiyeyorum

Canım senin kullandığın mamanın adı ne? Toz şeklinde mi süt gibi mi?

Kaç ölçek kullanıyorsun tek seferde? Günde kaç kere içiyorsun?

Kaç ölçek kullanıyorsun tek seferde? Günde kaç kere içiyorsun?

Sadece akşamları ve 5 ölçek kullanarak yapıyorum. Sütle yapıp,400 ml süt kullanıyorum bir de içine harnup pekmezi koyuyorum. Tek bardak 500-550 kal oluyor böyle olunca. Yani enerjisi ortalama bir öğünü geçiyor neredeyse. Bir kutudan 9 bardak çıkıyor aşağı yukarı, ayda 3 kutu gidiyor. İnternetten ucuza buluyorum genelde eczanelerde pahalı oluyor.

Cal olarak çok azmış ya 100 gr tahin pekmezde bile 400 cal var o zmn bnm iki öğün falan yapmam lazım başlangıç olarak.. Sen hangi siteden alıyorsun güvenli bi site var mı bildiğin?

D derya_usma turuncukasa ve saglikhavuzu sitelerinden aldım bendönem dönem hepsiburada da iyi indirimler oluyor. Ucuzcu ya da akakceden aratırsan orada da çıkar fiyat listesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…