Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Eee nasıl barışınız o zaman ikiniz de karşıdan beklerken aksamuzeri bulusuruz kiloları yazarız daha anca kahvaltı edebildim ben izin günümde uyudum tembellik yaptım
Ben sofra hazır dedm oda geldi snra yemek yedik snda bulaşıkları yıkarken öptüm fln öyle barstk ben bugn planladığım şeyleri yapamadım eve geldim malesf tartılmaya vaktim olmadı ama yarn kesin söz tartılcam kızlar:)

Afferin size ya tebrik ediyorum ;-) ben bu sefer cezayı hakettim cnku çok katardim:-(

Amin cnm benm adım Büşra bebeğim olsun artk çok istiyorum onun için dua edermisiniz bana kimin duası kabul olacağı belli olmaz kalbinizn iyiligine inanıyorum oyuzden canlarım ♡

Afferin size ya tebrik ediyorum ;-) ben bu sefer cezayı hakettim cnku çok katardim:-(

biz de daha düşük bekliyorduk ama belli olmuyor bak yarın olsun bi görelim bakalım. Hem ben geçen hafta 300gr vermiştim ama bu hafta aldım ona bakarsak 2 haftada 700 gr artmış oluyorum yani az aslında. Senden umutluyum ben

Amin cnm benm adım Büşra bebeğim olsun artk çok istiyorum onun için dua edermisiniz bana kimin duası kabul olacağı belli olmaz kalbinizn iyiligine inanıyorum oyuzden canlarım ♡
Allah razı olsun canım sen kalbi temiz bi insansın ki öyle görüyorsun... Allah'ım hayırlısı ile size sağlıklı güzel bir evlat nasip etsin inşallah. Hayırlı bi evlat olsun size ve evinize huzur bereket bolluk neşe ve daha birçok güzellik getirsin beraberinde. Her zaman dua et ama Hayırlısı ile olmasını demeyi unutma ben her duamda bu kelimeyi eksik etmem. Biz birşeyler istiyoruz hep ama neyin ne zaman olması bizim için hayırlı onu bilmiyoruz. Çok acele etme dert etme sadece dua et Rabbim en iyisini bilir şüphesiz. Doğru zamanı da O bilir... Ve yaşın genç, bunu da hesaba kat umutlu ol. Elinden geleni yapıp dua etmekten başka çare yok zaten. Dualarım seninle canım

Amiin cnm bende hayrlsini diliyorum hep dediğin gbi ama rahatsızlığım tekrarlayan bişey bide çok acı çektim çok zor günler yaşadım bi bilsen ama çok şükür bugünüme. Rabbm inş dualrmzi kabul eder güzel dualrim için Allah razı olsun inşallah herşey istediğin gbi olur seninde cnm

Aminnn canım.. hepimizin inşallah.
Bak bu saatte küçük bi tabak makarna ile birkaç kaşık yoğurt yedim az belki ama kendimi aşıyorum acıkma hissi duyuyorum artık bazen. ya önceleri hiç aklıma bile gelmezdi yemek yemek. yedikçe açılacağız herhalde

tabi sonuçlarım normal sadece kansizligim var cocukluktan beri o da. Aksamlari yatmadan bebe biskuvisi süte basladim burdan esinlenerek bakalim

tabi sonuçlarım normal sadece kansizligim var cocukluktan beri o da. Aksamlari yatmadan bebe biskuvisi süte basladim burdan esinlenerek bakalim
Ben bebe biskuvisi ile kilo almıştım daha önce işe yarıyor ama bir süre sonra bayıyor insanı bıraktım sonra gitti kilolar. Ara öğün yapmaya çalış ben bu hafta bir kilo aldım tahin pekmeze başladım onun etkisi olduğunu düşünüyorum. akşam yemeğinden sonra ara öğün niyetine 3 yemek kaşığı tahine bir kaşık pekmez ekleyip kaşıklıyorum. Hem bol protein iceriyor yağ karbonhidrat hepsi var. bebe biskuvisinden sıkıldığında bunu da yapabilirsin dönüşümlü olarak

Ben birileri yanımdayken yiyebiliyorum yoksa aklıma gelmiyo:) biyerdeysem fln baya yiyorm ama tek olunca yiyemiyorum cnm bide ben bugn tartlmayi unuttm ya en yakın zamanda tartı alıcam ztn

Ben birileri yanımdayken yiyebiliyorum yoksa aklıma gelmiyo:) biyerdeysem fln baya yiyorm ama tek olunca yiyemiyorum cnm bide ben bugn tartlmayi unuttm ya en yakın zamanda tartı alıcam ztn
Tartıdan kaçabilirsin ama saklanamazsın
Ben tartı aldım evime arzumdan, kartımda puan vardı mutfak tartısı ve baskül almıştım nisanda. Felixin tartıları güzel arzumdan farkı yok, sinbo da iyi iş görüyor yeter ki zemin düz olsun. Sen de tartıyı al rahat et.

Cok tesekkur ederim bu aksam deniycem onu da dönüşümlü olarak devam edicem bakalim nolucak

Hmmm yoksa günü geçirip birinciliği garantiye mi almaya çalışıyorsun dermisim ama haftaya zarara girersin daha az günde tartilmis olacaksın haftaya Şaka bir yana tartı alsan iyi olacak çünkü bizimki birkaç ay sürecek bir maraton olacak benim tartı dijital. hangi marka olursa olsun dijital al bence çünkü diğeri çok sağlıklı olmuyor ve net göremiyorsun malum gramı bile önemli bize

Cok tesekkur ederim bu aksam deniycem onu da dönüşümlü olarak devam edicem bakalim nolucak
Rica ederim. istersen bize de katılabilirsin aldığımız kiloları her hafta pazartesi tartilip buraya yazıyoruz motive ediyoruz birbirimizi. en çok kilo alan en az alana yada kılo verene ceza veriyor. tabi bizim gibi zayiflarin cezası yemek tabiki

dijital alıcam zaten cnm olmuyo böyle :)

valla unutuyorum ya ama alıcam ceza vermekte haklısınız valla bırakmayı düşünmüyorum zaten hedefe ulaşmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…