Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

O zaman hadi sütleri çekelim kafaya yarasin ikimize de :KK50: saflık değil o iyi niyetlisin bildim ben seni aynı şehirde olsak arkadaş olmak isterdim ama çok uzağız malesef:KK19:
:-) eşimle gezdik bugn süt koymaya bile üşeniyorum smdi birazdan içcem cnm:-) evet ya bende çok isterdim benim çevremde iki yüzlüler çok hiç sevmiyorum oyuzden ama sen dobrasin hem kotu niyetlileri ikimizde affedemiyoruz gözümüzden düşüyolar demi ben öyle anladm:-)

:-) eşimle gezdik bugn süt koymaya bile üşeniyorum smdi birazdan içcem cnm:-) evet ya bende çok isterdim benim çevremde iki yüzlüler çok hiç sevmiyorum oyuzden ama sen dobrasin hem kotu niyetlileri ikimizde affedemiyoruz gözümüzden düşüyolar demi ben öyle anladm:-)

Aynen öyleyim canım, benim de ikiyüzlü o kadar çok ki çevremde. ilişkileri midemi bulandırıyor.. Ben kolay kolay tartışmam ama damarima basılınca da affetmem. önceden biri birşey dedi mi dert eder susar içime atardım. sonra baktım zararı bana sadece, içimde ne varsa söylüyorum seven sevsin sevmeyen sevmesin yapmacık davranamam kimseye yaranmak için..

Ay evet bizim evde tartı yok ama eczanede tartılırm:-) bu hafta ben pek fazla yiyemedim ya:-(
üşenmek yok ben de tahin pekmez hazırlamaya üşeniyorum ama yarın tartıda yine zayiflamış çıkma korkusu daha ağır basıyor kalkıp hazırlıyoruz hadi son bi gayret sonra uykuya :kk77:

Tartı da eğer alırsan daha iyi ama alamazsan hep aynı yerdeki tartida ve aynı kiyafetle tartilman lazım. yoksa yanilabilirsin

Aynen öyleyim canım, benim de ikiyüzlü o kadar çok ki çevremde. ilişkileri midemi bulandırıyor.. Ben kolay kolay tartışmam ama damarima basılınca da affetmem. önceden biri birşey dedi mi dert eder susar içime atardım. sonra baktım zararı bana sadece, içimde ne varsa söylüyorum seven sevsin sevmeyen sevmesin yapmacık davranamam kimseye yaranmak için..
Çok haklısın cnm ztn ne yapsan yaranamazsın bende kolay kolay tartışmam ama bazı kişiler varki damarına basıyor insanın bide enayi yerine koyuyo nyse aklıma bişeyler geldi gene:-)

üşenmek yok ben de tahin pekmez hazırlamaya üşeniyorum ama yarın tartıda yine zayiflamış çıkma korkusu daha ağır basıyor kalkıp hazırlıyoruz hadi son bi gayret sonra uykuya :kk77:
Dün çok yorgundum uyuyakalmisim:-(

Evet cnm zaten önemsiz biseydi ama çok inat benm herif ben konuşmadan konuşmaz bende inat yaptm bu sefer ama barıştık :-)
Eee nasıl barışınız o zaman ikiniz de karşıdan beklerken :-) aksamuzeri bulusuruz kiloları yazarız daha anca kahvaltı edebildim ben izin günümde uyudum tembellik yaptım:uykucu:

Sabah tartıldım, bu haftaki düşük performansıma rağmen 600 gr almışım.

-------------------------------Başlangıç ------------- 1. Hafta---------------2.Hafta
1. P papatyamm13 ------boy: 1.59 kilo: 39.2......38.9 (-300 gr.).......
2. segazel segazel --------------boy: 1.55 kilo: 40,5..... 41,2 (+700 gr.).......41,8(+600)
3. M Mugeeren -----------boy: 1.50 kilo: 37........ 35.8 (-1200 gr.)......
4. B bebegim-gel --------boy: 1.61 kilo: 44......... 45 (+1000 gr.).......

Sabah tartıldım, bu haftaki düşük performansıma rağmen 600 gr almışım.

-------------------------------Başlangıç ------------- 1. Hafta---------------2.Hafta
1. P papatyamm13 ------boy: 1.59 kilo: 39.2......38.9 (-300 gr.).......39,9(+1000 gr.)
2. segazel segazel --------------boy: 1.55 kilo: 40,5..... 41,2 (+700 gr.).......41,8(+600 gr.)
3. M Mugeeren -----------boy: 1.50 kilo: 37........ 35.8 (-1200 gr.)......
4. B bebegim-gel --------boy: 1.61 kilo: 44......... 45 (+1000 gr.).......
Bu hafta ben de yoğun çalışıp istediğim gibi yiyemememe rağmen 1 kilo almışım çok mutluyummmm:halay: yalnız 40 ı hala göremedim 100 gr la ona da sinir oldum da neyse :işsiz:
segazel segazel düşük performans buysa yükseğini düşünemiyorum çok iyi bence 500 gr ın altına düşmedikçe sıkıntı yok. Ben de önceki hafta kilo alıp geçen hafta kilonun birazını verdim bu hafta da geri aldım mehter takımı gibi bir ileri iki geri yapıyorum ben de:KK45:
B bebegim-gel ve M Mugeeren kızlar siz naptınız? Veee sesi hiç çıkmayan en yeni arkadaş hala bizi takipteyse N nur sahin ne yaptı acaba? listeyi güncellemek ve birinciyle ceza alanı belirlemek için sizi bekliyoruz :halay:

Bu hafta ben de yoğun çalışıp istediğim gibi yiyemememe rağmen 1 kilo almışım çok mutluyummmm:halay: yalnız 40 ı hala göremedim 100 gr la ona da sinir oldum da neyse :işsiz:
İşte bu:KK73:önümüzdeki hafta sen 41 i, ben de 43'ü görürüz bence:)) Ben 40 kilonun üstüne çıktıktan sonra kilo alma meylim arttı sonra kilo vermeme rağmen altına düşmedim. Bence sen de 1 ay kadar 40 üzerini korursan tekrar 30 lu kilolara düşmeyeceksin.

İşte bu:KK73:önümüzdeki hafta sen 41 i, ben de 43'ü görürüz bence:)) Ben 40 kilonun üstüne çıktıktan sonra kilo alma meylim arttı sonra kilo vermeme rağmen altına düşmedim. Bence sen de 1 ay kadar 40 üzerini korursan tekrar 30 lu kilolara düşmeyeceksin.
Yaaaa ağzından bal damlıyor resmen çok moral oldu teşekkür ederim canım:KK74: ben 42 yi gördüm maximum o da 6 yıl önceydi. bir daha da göremedim zaten. 42 ye kitlendim o yüzden. sanki 42 yi gecersem beni kimse tutamaz gibi hissediyorum. inşallah haftaya dediğin kilolara ulaşırız, hedef 48 benim. zayif çıtı pıtı olmayı seviyorum o yüzden 8 kilo daha alsam yeterli. inşallah hep birlikte yapcaz enerjinizi seviyorum motive oluyorum sizinle @segazel ve @bebegim-gel seviyorum sizii :KK36: hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

Bir hafta sonra tekrar diyetisyenle görüşmeye gideceğim, 1 ay sonra tekrar gel durumu gözden geçirelim demişti çünkü. Muhtemelen böyle devam et diyecek çünkü 3 hafta oldu 2 kilo aldım olumlu gelişme bu, ama yine de gideceğim.
Bide bende normalde bu kiloyla tabiki göbek yok ama şöyle birşey oluyor... Mesela biraz kilo alıyorum ya sonra kilo alımı duruyor hafif bi göbek oluyor ama tartıda oynama yok o dönem. Sonra da göbek kayboluyor ve tartıda rakam yükseliyor :KK45: Benim gibi oluyor mu sende de segazel segazel

X