Gelin gitme, lütfen yardım...

Ay yok artık one be. Tamam dizilerde kocamaaaan evlerde babaanneler gelinler torunlar beraber yaşıyorlarda. Gerçek hayatta dublex taş çatlaın 4 veya beş oda olur o kadar insan balık istifi gibi aynı yerde. Birde borç öde. Ay çok fena çok.

ben böle bi aileye resti çeker bakardım yoluma. şimdiden afedersin ama sağılcak inek gbi bakıyorlar sonrasını düşünemiyorum<

1 mayısa kadar düşünmiceksin umarım, yıllardır berabersiniz ayrılmak zor olur biliyorum ama böyle bi adam ve aileyle bi ömür geçmez, evlilik nişanlılığa benzemez canım

Beslenme cantasi verir eline kaynanasi onuda dusunmustur..

Bütün bunlar olurken sadece tv izleyerek sakinliğinizi koruyabildiyseniz çelik gibi sinirleriniz vardır helal olsun. Bir an resmin içinde kendimi hayal ettim havada uçuşan yüzükler falan gördüm çünkü. Acilen bayrakları dikip kesin bir dille reddetmeniz lazım o dahice planı yoksa işiniz çok zor. Madem sizi ailecek dört bir koldan kuşatıp bunu anlatmışlar siz neden annenize söylemediniz ki? Annenize de böyle rahat rahat sizin iliğinize kadar sömürdükleri planlarını anlatabilecekler mi bakalım. Okurken bile sinir oldum valla.

İyi gelin olmayın ne kaybedersiniz? Hayatınızın geri kalanına ipotek koymak üzereler biraz daha sessiz kalırsanız.

Tabi ki evet deme. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Nasıl bir plan kurmuşlar? Sırf kötü gelin olmamak için kabul edilmez böyle bir durum. Onlar ailecek plan yapmışlar sana sormuşlar. Sende durumu güzelce ailene anlat, ailen ailesini davet etsin böyle bir durumu kabul edemeyeceğinizi söylesin.

Ben olsam 1 Mayıs'a kadar değil, 1 saniye.ye kadar bile düşünmeden resti çeker giderdim siz de de ne sabır varmış pess.

Reactions: anu
nişanlınla konuş bu durumun asla böyle olmayacağını o söylesin

kimin tırnağı kesiliyor nişanlınızınmı

kılıbılık anacı erkeklerden nefret ediyorum ya bu düşüncelere onay vermesinden ben soğudum vallahi tanımıorm ama aileden soğudum ne alakaysa neyse ben çok geriliyorum bu durumlara bılırım ben de de var bole acaip bı kv am a bişe diiimmmi sakın susma yanı hem kızı alacaklar hem para altınlarna kadar alcklar hem de üstüne çökcekler yook yaa senın annen bunları yaşa dıe mı büyüttü onlar dedi mi hıc bole seler lanet ediyorum bencil insanlara bırılerınn hayatları hakkında kararlar planlar yapıp ayar yapanlara bunları duydukça daha çok geriliyorum bu örnekler beni cdddi rahatsız ediyor bu yüzden acımasız oluyorum bu tiplere lafımı gediğine sokuyorm kmse ıcın yaşayamam bu ne rahatlık ya evde yenı gelınsın sen hangı devırdeyız EY ALLAHIM YALVARIRIRM AKIL FİKİR VER KULLARINA KURBAN OLDUĞUM . Nolursun ya bunları kabul etme offffff

evlenmeden ne işin var elin evinde kalıyorsun..Onlar da evlenmeden böyle ise evlendikten sonra bizle yaşamaya bayılır dedi herhalde.

Reactions: anu
neeeeeeee yok artıııık, aman tuvaletini falan ziyan etme dışarlara yapıyım deme onuda değerlendireceklerdir belki !!!!!!!
bu ne yaaaaa bunlar ne sanıyor kendini, anan baban milleti ihya et diyemi okuttu seni
Ha sen kendin evlendikten sonra bu kararları alırsın fırsatçı olmadıklarına kanaat getirirsin ona lafım yok
ama bunlar baştan rengini belli etmiş 50 yıl ağlıcana kardeşim 5 yılına kalem çek gitsin !!!!!!!!!!

Damat Bey sağolsun. Maaşımı kuruşu kuruşuna biliyorlar.
şimdiden kendi kararlarını vermişler sana sadece haber vermişler bence sakın bir ömür kurtulamazsın hem çocuğu sana bırakmamak ne çok istiyorsa kaynananız yapıversin şimdiden doğmamış çocuğuna bile göz dikmişler bırak altınları asla göz yumma bence

Her seyi en ince detayina kadar dusunen aile ayni evdeyken hangi gun iliskiye girmeniz gerektiginide karar verir.hatta cocugunuzun hangi ay dogmasi gerektigine...

Biraz daha onlarin kafasindan dusunmeye calisiyorum evet ne yiyip icmeniz gerektiginide karisirlar kiminle gorusup gorusmeyeceginizede.liste uzar gider.
Cunku cidden anormal bir aileye denk gelmissinuz.fazla utopik

Bu arada eğer kabul etmezsem aynı evde oturmayı 1 yada 2 sene sonra ancak evlenebilirmişiz.
resmen tehdit bırak ya yola
annesine ayaklarını yıkatıp çoraplarını babaannesine giydiren (!) bir adamla evlenmeyi düşünüyorsun yani?
Allahım bunlar resmen şaka ya bir şey dıyımmı afedersınız ama bu koca anasına babaannesine sorar ne yapacağını karısını yok sayar saydırırlar da ay bayılacam

Siz kimsesizmiymissiniz de ailenizin oldugu bir ortamda ssoylenmiyor konusulmuyor.Su fikrinizi aliyor gibi yapip dayatma yapiyorlar resmen.Ailenize gayet cici, kizinizda istiyoru oynayacaklar.Taviz tavizi dogurur.Hayati kendinizezindan etmeyin.Herseyin kararini vermisler yemek paraniiza kadar.Ki nisanlinizda ailesine karsi sizi destekliyecek isinize karistirmayavak bir tip degil belli o yuzden cok zorlanirsiniz.Yol yakinken donun ya yada siz nasil istiyorsaniz oyle evlenilsin.Bunlardan bende gectim ama esim benim kararima daygi duydu cok sukur ayri oturduk kv bile bu durumdan memnun.Komsu olun ama a yri olsun eviniz.

5 yılı tecrubeden say ve resti çek.herkesler kaç 5 yıl harcadı kimler için.ömür boyu çekilmez bu bencil insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…