Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaynanasu sefer tasına yemek koyar :) baksana herşeyi planlamışlar.Bir de ticket larınıza göz koymuşlar. Siz ne yapacaksınız aç mı geçireceksiniz öğle aralarınızı?
Burada bir kaç arkadaş daha yazmış bunlar evlenseniz de rahat bırakmaz sizi.. Evliliği 2 sene erteleyelim deyip gidişata göre karar ver en iyisi..
aynen bende çok rahatsız oldum damat bey de neyin nesi bir de yok alfa yok beta , konu sahibi ağlanacak haline gülüyorInsan sevgilisinden ' damat bey ' diye bahseder mi ya ? Hadi oldu bir kere dedin, her yorumda da boyle yazilmaz ki. Buna irrite olmaktan konuya odaklanamadim resmen. Birrrrrrr
sizi bununla mı korkutup ikna edeceklerini sanıyorlar?Bu arada eğer kabul etmezsem aynı evde oturmayı 1 yada 2 sene sonra ancak evlenebilirmişiz.
yuhhh resmen senin kazancınla planlar yapıyorlarO kadar olsa yine iyi. Maaşıma hatta Ticket yemek kartlarıma kadar katmışlar. Sen şu kadar maaş alıyosun bununla bunu yaparız, Damat Bey bu kadar alıyor. Ya zaten senin 500 e yakın Ticket'ın var onlarla mutfağı biraz hallederiz. Sanki böyle başka evrendenmiş gibi geldi sesleri
Daha ona söylemedim. Ama olumlu beklememesi gerektiğini belirttim. Ona göre hava hoş. Annesi (Alfa Kayınvalide) gözlerimin önünde ayaklarını leğen getirip yıkadı törpüledi, tırnaklarını kesti. Babaannesi (Beta Kayınvalide) çoraplarını getirdi ayaklarına giydirdi. Ben o sırada su istese su, kola istese kola. Padişah'ım çok yaşa diye eteklerini öpmediğimiz kaldı. Şoklardayım...
izninizle çüS desem cok mu ayip etmis olurum.Daha ona söylemedim. Ama olumlu beklememesi gerektiğini belirttim. Ona göre hava hoş. Annesi (Alfa Kayınvalide) gözlerimin önünde ayaklarını leğen getirip yıkadı törpüledi, tırnaklarını kesti. Babaannesi (Beta Kayınvalide) çoraplarını getirdi ayaklarına giydirdi. Ben o sırada su istese su, kola istese kola. Padişah'ım çok yaşa diye eteklerini öpmediğimiz kaldı. Şoklardayım...
Ha s.....snlar ordan herseyi gecerim de cocugu sana vermezmis at o nisani derhal kendilerine baska kaz bulsunlarO bu durumda onları yalnız bırakamazmış. Hem zaten onlarla olursak maddi olarak çok iyi olurmuşuz. Ben onlara okudum da didindim sanki.. Ayrıca hem bu sayede hemen 3-5 ayda hamile kalıp çocuk yapabilirmişim. Zaten kayınvalidem bana çocuğu ayrı evlerde olsak bile vermezmiş. Damızlığım ben.
walla kardeş okuyunca nutkumuz tutulduYa daha yeniyim lütfen şurda ilk kez birilerinin ağlayabileceğim omzuna ihtiyaç duymuşum
Siz ne yapmayi dusuuyorsunuz?planlariniz ne peki?sizi bununla mı korkutup ikna edeceklerini sanıyorlar?
Ay cok ayıp gercekten.Damat Bey sağolsun. Maaşımı kuruşu kuruşuna biliyorlar.
:))))))))))) çook güldüm. ne yazık ki trajikomikdeseydin ya kıyafet iç çamaşırı da almayız bnmkileri ortak giyeriz diye kaç canım kaççç arkana bile bakma