Gelin gitme, lütfen yardım...

Amiyane tabirle 'BİNMEYE ALÇAK EŞŞEK ARIYORLAR'
Kesinlikle kabul etmeyin. Bu ne yahu. Maaile yaşanacak, altinlar verilecek, araba satılacak, küçük kardeşe ev alınacak, ne anladım ben bu işten. Evlilik değil iş ortaklığı mübarek.
Hayır deyip kötü gelin olmak, enayi olmaktan iyidir (üzerinize alınmayın enayi kelimesini lütfen, lafın gelişi söyledim)

sız kotu gelın degıl, onlar kotu bı aıle bence.. Sakın ola boyle kotu gelın olacagınızı dusunmeyın.. Arkadasların dedıklerı gıbı aılenızle muhatap olsunlar.. size danısılsa sız tamam desenız eyvallah ta.

bak gerçekten bütün samimiyetimle yazıyorum sana, sizi bizi de bi kenara bıraktım.

bana çok ütopik gelmiyor bunlar, benzer teklifler aldım çünkü. benzer durumlardayız.

sevgilim ekim 2013te gitti, eylül 2014'te geldi. ben eylülden beri normale dönmesini bekliyorum. seninkine hasıl olan o "canım ailem" durumunu emin ol dibine kadar anlıyorum. bak 7 aydır bekliyorum diyorum. geçen pazar yüzüğü attım, adam iki gündür biraz biraz eskisi gibi davranıyor.

bence önce düğünü ertele, eylülde düğün olacak ortam yok, aile böyle talepleri direk dillendiriyorsa bu daha başlangıçtır zaten, başınızı alamayacaksınız. düğünü erteleyin.

ayrılın diyemem, sizin hayatınızdır ben asla ne yapmanız gerektiğini söyleyemem, haddim değil. ama aynı şeyleri yaşamış biri olarak, çok zamana ihtiyacınız var diyorum. bu aileyle şu noktada beraber hareket edemezsiniz çünkü, sorunlarınız baş gösterecek, nişanlınız olacak "damat bey" (benim konumda benimki kısaca "şehzade" olarak geçtiğinden hakareti anlayabiliyorum) ailesini savunmaya geçecek, bi düğün planlayacak ortamınız olmayacak, ikiniz arasındaki sorunları konuşacak ortamınız da olmayacak.

felaket tellallığı yapmak istemezdim ama aynı yoldayım. iyi düşün, doğru karar ver. ben de ona çabalıyorum çünkü.

Bende bunu anlayamıyorum, yani askerdeyken de bütün sıkıntılarını herşeyini ben çektim. Maddi bile yardımlarını ben yaptım. Ailesine o kadar kin doldu ki ben ailesini korudum onu da sakinleştirdim. Aralarını da ben düzeltmeye çabaladım. Kinini ben geçirdim. Ama gelince bütün cefayı onlar çekmiş gibi davranmasına dayanamıyorum. Huzurlu, kavgasız bir gece uyumadım ben. Bunları hatırlatıcam ona. Gerisi ona kalmış. Artık elimden bişe gelmez. Bu kadar saçma konulara alet olmayacağım.

Aslında bi ticketli dalkavuğu eksikmiş bence, şok olmayın, ayılın. Bu saatten sonraki kötü gelin olmamak için anlayış göstereceğiniz çoğu şey sizi evdeki 3. cariye yapar. :/ Alfa, betalık da değil durum 3. ligten, 1. lige çıkmak için uğraşmazdım ben, kendim için tabi ki evet ama karakterini şimdiden belli eden erkek için ı-ıhhh.

Kesinlikle kabul etme.hayatinin en guzel yillarini alinterini bu koloniye mi heba edeceksin.
ne curetle senin maasin uzerinden plan yapiyorlar.
asla taviz verme.esinle kurulu bi duzeniniz olmaz omur billah.ve bes kurus ta birikmez.o ev de size kalmaz.mirasci olur kardesler vs.
elde avucta sifir yani.
hem calisacaksin hem de kendine ait bi copun dahi olmadigi evde bogaz bakacaksiniz .

amanin evlerden ırak evlenmeden önce böyleyse evlenince düşünemiyorum resmen karın tokluğuna çalışcaksınız. ki yemek paranız bile gidecek bıraksanız

erkek arkadaşım daha askere gitmedi böyle şeyler okudukça alttan alttan mesaj veresim geliyor ona ilerde bende bu durumları yaşamamak için

aynen öyle yaptık, onlar da mükafatı bu şekilde veriyorlar galiba.

farkında mısınız bilmem ama bir dönüm noktasındasınız ve nisanlınızı daha yeni tanıyorsunuz.hayatınızı mahvetmek ister misiniz?

işe de yürüyerek gider yol parasıyla da mutfaga yardım eder

TABİKİ KABUL ETMİCEKSİN. AİLENLE KONUSTUNMU BU KONUYU. SEN HİZMETÇİMİSİN YA KİM KABUL EDER O KDR KALABALIK Bİ ALEDE GELİN OLMAYI. EVLİLİGİNİ YAŞAYAMICAKSIN BİLE. KABUL ETMİYORUM İŞİNİZE GLEİRSE DİCEKSİN. ERKEKMİ YOK AYOL

CrpDm12 ve bhrtryk aynı kişiler mi

Ooooo aileye gel ,arkadaşım bunlar seninle tüm aile evleniyo sanırım toplu nikah kıysanız daha iyi olur, kötü gelin olmayı boşverin bence bu düşüncede olan insanlarla hiç muhatap olmayın ,sizin yerinize onlar herşeyin kararını vermiş zaten, oldu olucak bide başlık parası verin sadrazımın sol şeysi oğullarına.

Kesinlikle Hayir
beklerim ben de
3yil t5 yil ne kadar olursa de
siz durumynuzu toplayinca dugun yapariz de
kararli sakin bi durusla
herkesi bastiran sen ol

asla kabul etmem sizi enayi sanmışlar herhalde siz bilirsiniz ama koşarak kaçın bence he yok nişanlınınızı ikna adip ayrı bir yer fikrine okey verirse o ayrı.hem bunları kabul etmemek kötü gelin olmak anlamına gelmiyor istememeniz gayet norml.

Bakın şurada geldim 30 yaşıma.
Kaç yıllık üyeyim milyon tane konu okumuş, kendim de benzerlerini görmüşümdür.
Kaynana yanına, yakınına, yöresine hasbel kader evet diyip giden kimse zerre kıymetli olmuyor. Gittiği yerden çıkamıyor. Karşı taraf ezdikçe eziliyor. Sizin bunları yaşamamanız %0,00000001 ihtimal. O yüzden baştan tavrınızı koyun.

İstemediginiz bir seyi zorla yaptırmalarına izin vermeyin bence.Gerekirse kötü gelin olun ki bu kötü gelin olunacak bir sey değil.Her evli çift kendi evinde oturmak ister doğal.İstemiyorsanız istemiyorum deyin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…