- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yutacak bence.şuan oltayı atmışlar,zokayı ha yuttun,ha yutucan!
Yutarsa çookkk konusunu okuruz burada.Yutacak bence.
şuan oltayı atmışlar,zokayı ha yuttun,ha yutucan!
Ne yapabilirim, 'kötü gelin', 'istemeyen gelin', 'geçimsiz gelin' olmaktan nasıl kurtulurum?
banada oyle geliyorYutacak bence.
geçmiş olsun o zaman ablam,bir kurban daha verdikYutacak tabiki,orada tepkisini vermediğine göre şimdiden yutmuş..
banada oyle geliyor
geçmiş olsun o zaman ablam,bir kurban daha verdik
Durduğun kabahat neyi bekliyorsun. Konuş, anlamazsa ayrıl. Gerçi ben her türlü ayrılırım bana bunun teklif edilmesi bile ileride beni mutsuz edeceklerinin göstergesi gelir bana. Bu konuşmayı yapmalarına olanak sağlayan nişanlın sonuçta. Asla böyle bir erkeği istemezdim.Haklısınız, haklı olduğunuzu biliyorum. Bir düşünsenize siz eylül de evlenmeyi söylerken onlar sizi kuşatıyorlar. Ben o anda iyi ki şoktaymışım diyorum şimdi. Evet düşününce havada uçusan yüzükler bana da çekici geliyor. Ama aptal gibi hala umut arıyorum. Buraya yazmam da bu yüzden. Çevremde de herkes bana bunları söyledi. Ben her fikri aldıktan sonra bir karar vermek istedim. Kendimi aciz hissetmek istemedim. Ailemle henüz paylaşmadım çünkü onlarında tepkileri bunlar olacak. Belki babam gelip parmağımdan kendisi söküp alacak. Ama ben Nişanlımla (Damat Bey i bi hakaret olarak kullanmak istemiştim aslında) konuşup belkide gözlerini açıp askere gitmeden önceki zamana getirebilirim sanıyorum. En iyisi en yakın zamanda onunla konuşmak olacak sanırım, değil mi?