Gelin gitme, lütfen yardım...

Bu damat beyden de ailesinden de ne koy olur ne kasaba. Sen burdan bir yuva cikartmaya falan calisma yol yakinken dön

kaynanasu sefer tasına yemek koyar :) baksana herşeyi planlamışlar.

ayy ayak yıkama olayını falan şimdi okudum. her seyi bir kenara bırakın da böyle zihniyetteki insanlarla yaşamak istiyor musunuz gerçekten?
kocaman adam anneciğine ayaklarını yıkatıyor, babaannesine çoraplarını giydirtiyor :O
o nasıl bir karakter öyle yaa????

Insan sevgilisinden ' damat bey ' diye bahseder mi ya ? Hadi oldu bir kere dedin, her yorumda da boyle yazilmaz ki. Buna irrite olmaktan konuya odaklanamadim resmen. Birrrrrrr
aynen bende çok rahatsız oldum damat bey de neyin nesi bir de yok alfa yok beta , konu sahibi ağlanacak haline gülüyor

anladıgım kadarıyla sadece sizin paralara güvenileerek iş yapılıyor bence konu parada değil aklın varsa babanla bile ortak işe girme kötü gelin olurmusun bilmem güzel dil herşeyi halleder biz kendi yagımızda kavrulalım alabilirsek ilerde alırız de sonradan kötü olacagına şimdi kötü ol ... dublex falan saçma bir eve gidiyorsun sonuçda 3-4 oda olacak

kabul edersen herzaman he diyen herşeyi kabul eden bi gelin olursun.. sakın sakın kabul etme resmen enayilik

yuhhh resmen senin kazancınla planlar yapıyorlar

izninizle çüS desem cok mu ayip etmis olurum.

kardes telini falan degistir hatta ulkeyi terk et izini bulamasinlar

hiçte istenmeyen geçimsiz gelin olmazsın.. hani olurunu söyleseler hayır desen neyse ama bu anormal bi durum

Ortaya açık açık fikrini söyle. Yok hala bu fikirde dururlarsa 5 yılına falan acıma arkana bakmadan uzaklaş derim :)

Ha s.....snlar ordan herseyi gecerim de cocugu sana vermezmis at o nisani derhal kendilerine baska kaz bulsunlar

Ya daha yeniyim lütfen şurda ilk kez birilerinin ağlayabileceğim omzuna ihtiyaç duymuşum
walla kardeş okuyunca nutkumuz tutuldu
o ne öyle yaaa
damat ne diyor razımı bu mevzuya
o krediler konuşurken kolay oluyorda ödemek yıllaaaar sürüyor
seni bilmemde ben kabul etmem ve sizinle bir ilgisi yok ama ben bu kadar borca girmeye cesaret edemem, hem kimseyede rahatsızlık vermek istemiyorum tek göz odada tutsak bize yeter derdim, düğünden sonrada bakarım işime gücüme, ne saçmalık sen evlenmeseydin sokaktamı kalacaklardı, sanırım bi acizlikleride yok

okudukça sinirlendim şu pişkinliğe bak.. sakın kabul etme şimdiden çiz çizgini herkesin hesabı kapısı ayrıdır de bunu belirt şmdiden maaşına karıştırırsan vay haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…