- 20 Mart 2008
- 140.453
- 210.152
- 60
Valla bu yönünü bende ilk kez gördüm, askerden yeni gelmesine bağlıyorum. Yani kısa dönem askerlik yaptı yata yata.. Ama diyorum ya ben şoklardayım...
Bunu nişanlınız mı söyledi? Yorumlarımı ona göre yapacağım
cok merakliydim bende evlenmeye deseydin.
fantezi olsun diye kocamın ayağını yıkamışlığım vardırama böylesini ne gördüm ne duydum!
babannesi önünde eğilim koca adama çorap giydiriyor tövbe yaa
Valla Doğru mu anladım diye 2 defa okudum.Daha ona söylemedim. Ama olumlu beklememesi gerektiğini belirttim. Ona göre hava hoş. Annesi (Alfa Kayınvalide) gözlerimin önünde ayaklarını leğen getirip yıkadı törpüledi, tırnaklarını kesti. Babaannesi (Beta Kayınvalide) çoraplarını getirdi ayaklarına giydirdi. Ben o sırada su istese su, kola istese kola. Padişah'ım çok yaşa diye eteklerini öpmediğimiz kaldı. Şoklardayım...
Yaşın evlilik için henüz erken zaten. Nişanlınla güzelce konuş, bunu kabul etmesen bile ileride bu aile size rahat vermez ister dururlar. İyi düşün bunlarla ömür geçer mi? Ya da ana-baba ağzına bu kadar bakan adamla ömür geçer mi? Kendi tırnaklarını kesmekten aciz...Yok konsey üyeleri olarak hepsi öyle dediler, maddi olarak ancak bu olabiliyormuş... Evliliğe meraklı değilim asla, sadece gençliğim yıllarım gidicek diye deli oluyorum. Sevmesine çok seviyorum ama ben onu pışpışlayamam böyle. Yapım da yok.
iyi en azından bu adamı bırakacaksın benYok olur mu bütün işleri onlar yapacaklarmış. 2 Kayınvalide var. 1 Damat Bey'in annesi Alfa, 2 Kayınpeder'in Annesi Beta.
Yok konsey üyeleri olarak hepsi öyle dediler, maddi olarak ancak bu olabiliyormuş... Evliliğe meraklı değilim asla, sadece gençliğim yıllarım gidicek diye deli oluyorum. Sevmesine çok seviyorum ama ben onu pışpışlayamam böyle. Yapım da yok.
Valla bu yönünü bende ilk kez gördüm, askerden yeni gelmesine bağlıyorum. Yani kısa dönem askerlik yaptı yata yata.. Ama diyorum ya ben şoklardayım...