- 8 Mart 2019
- 858
- 826
-
- Konu Sahibi umutluyum_2706
Ordu fatsalilar bende ilki yaşıyorum bunlarlaNereliler yani bi yerlerinden element uyduruyorlar gibi geldi bana. Ben erkek tarafına bohça için para verildiğini, çeyizi onların dizdiğini duymadım hiç. Kız tarafı evi yerleştirir, erkek tarafı o gün yemek vs getirir yedirir içirir. Ha ben bunların hiçbirisini yapmadım ama böyle olur yani.
Benim iç çamaşırımı da kendileri almışlar bohcayi yaptik diyolar hazırladık dedilerTöbe estağfurullah 35 gelip sizin iç çamaşırlarinizimi dizicek mahremiyet diye bişey var. Şu çeyiz adetinden nefret ediyorum ya
Bana fikrimi soran olsa keşke oğluna dedim istemiyorum diye ama anasına solemedi bile annesi ile oda uğraşmak istemiyo
Kimseyi dinlemeyen bi annesi olduğu için hicbisey diyemiyor. Arada onunla ben kalıyorum
35 kişi gelmenin mantığı nedir anlamadım açıkça diyin yoksa üzülen siz olursunuz.Benim iç çamaşırımı da kendileri almışlar bohcayi yaptik diyolar hazırladık dediler
Amaaann boşver kim dizerse dizsin ne diye kafana takiyorsun.Onlar gidince ertesi günü de sen diz.Bence tartışma konusu bile olmayacak şeyler.