- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
-
- Konu Sahibi umutluyum_2706
Bence çok takılma bunlara. Herşeyi kocana hallet. Kayınvalide le bir kere kötü olursan bir daha düzelmez emin ol. 10 yıllık evliyim tecrübeyle sabit. Bırak yapsınlar sonra siz düzeltşrsiniz. Ama kendi aileni çağırmamanı anlamadım onlar da gelsin. Ha 30 ha 50 kişiKızlar yine ben yine kv derdi bugün ceyizimi almaya geleceklermiş anne baba oğulları sandım ama değilmiş 30 35 kişi gelceklermis torunları da dahil. Getirip benim esyalarimi dizip gidiceklermis bu kadar kalabalık gelmeyin diyorum yok anlamiyor onlar yuzunden kendi kimsemi çağırmadım. Onu geçtim çeyizi kız tarafi dizmez mi neden onlar diziyor. Yada bu kadın neden beni dinlemiyor. Aklına estigi gibi davraniyo. Geldiklerinde hepsini koymayı düşünüyorum artık kendi ailemle tartisip üzülüyorum ne yapicagimi bilmiyorum.
Benim de böyleydi ilk aylar ben senin annenle.bir ömür geçiremem dedim. Siz evlatları olarak çekebilirsiniz ama ben çekemem bana böyle davranamaz dedim. Şuan %90 düzeldi.Aynen ole zaten annem solencegine sen şölen sen başımın etini ye diyo
Bundan 20 sene evveli ablamin çeyizni dizmislerdi bahçeye gelen giden görsün diye bı gram yol alamamisz hiçte bı ise yaramayan bı anane yani gereksiz bı durum o kadar adam şaka gibi yani sizede kolaylık versin Allah daha bunu bakması yorumlaması falan var oğlan tarafınin hanmlari tarafındanKızlar yine ben yine kv derdi bugün ceyizimi almaya geleceklermiş anne baba oğulları sandım ama değilmiş 30 35 kişi gelceklermis torunları da dahil. Getirip benim esyalarimi dizip gidiceklermis bu kadar kalabalık gelmeyin diyorum yok anlamiyor onlar yuzunden kendi kimsemi çağırmadım. Onu geçtim çeyizi kız tarafi dizmez mi neden onlar diziyor. Yada bu kadın neden beni dinlemiyor. Aklına estigi gibi davraniyo. Geldiklerinde hepsini koymayı düşünüyorum artık kendi ailemle tartisip üzülüyorum ne yapicagimi bilmiyorum.
Bizde şöyle olmuştu. Annem kuzenin halam teyzem bizden eşimin 2 teyzesi kv vardı. Çeyiz almaya bi 5-6 kişi daha gelmişti onlardan ama yerleştirmeye kalmadılar. Çeyizleride kız tarafı yerleştirdi. Siz kendi tarafınızdan çağırmamazlık etmeyin. 2-3 kişide olsa çağırın.Kızlar yine ben yine kv derdi bugün ceyizimi almaya geleceklermiş anne baba oğulları sandım ama değilmiş 30 35 kişi gelceklermis torunları da dahil. Getirip benim esyalarimi dizip gidiceklermis bu kadar kalabalık gelmeyin diyorum yok anlamiyor onlar yuzunden kendi kimsemi çağırmadım. Onu geçtim çeyizi kız tarafi dizmez mi neden onlar diziyor. Yada bu kadın neden beni dinlemiyor. Aklına estigi gibi davraniyo. Geldiklerinde hepsini koymayı düşünüyorum artık kendi ailemle tartisip üzülüyorum ne yapicagimi bilmiyorum.
Bu arada tabak çanak önden yerleştirmiştim ben. Pike nevresim örtü danteller bu dediklerim.Kızlar yine ben yine kv derdi bugün ceyizimi almaya geleceklermiş anne baba oğulları sandım ama değilmiş 30 35 kişi gelceklermis torunları da dahil. Getirip benim esyalarimi dizip gidiceklermis bu kadar kalabalık gelmeyin diyorum yok anlamiyor onlar yuzunden kendi kimsemi çağırmadım. Onu geçtim çeyizi kız tarafi dizmez mi neden onlar diziyor. Yada bu kadın neden beni dinlemiyor. Aklına estigi gibi davraniyo. Geldiklerinde hepsini koymayı düşünüyorum artık kendi ailemle tartisip üzülüyorum ne yapicagimi bilmiyorum.
Bana fikrimi soran olsa keşke oğluna dedim istemiyorum diye ama anasına solemedi bile annesi ile oda uğraşmak istemiyoÇeyiz diyince hep aklıma küçükkken yaşadığım birşey geliyor.Bir gün annemle çeyiz asması olan bi komşuya gittik bütün çeyizleri asmışlar filan en son kaynana bize yatak odasını gösterirken çekmeceleri açıp bunlarda iç çamaşırları demişti hee bir de gelene gidene yemek veriyorlardı küçükken bile saçma gelmişti ne alaka gelinin daha hiç kalmadığı evde bir sürü kişinin olması.İzin vermeyin ben istemiyorum diyin en mutlu zamanlarda milletin egosu tatmin olacak diye kendi kendinize sinir olmayın.Kesin kayınvalideniz o gelen 35 kişinin gözüne sizin çeyizleri sokmak için çağırmıştır.
Dün akşam aradılar çeyiz sermeye gelcez diye o saatte arasanda kimse gelemezdi emri vaki yapıldı ses çıkarmadım çünkü kötü olmak istemiyorum oğlunu seviyorum diye katlanıyorum ama olmuyo yoruldum büyük ihtimal bugün son gunumuzBence çok takılma bunlara. Herşeyi kocana hallet. Kayınvalide le bir kere kötü olursan bir daha düzelmez emin ol. 10 yıllık evliyim tecrübeyle sabit. Bırak yapsınlar sonra siz düzeltşrsiniz. Ama kendi aileni çağırmamanı anlamadım onlar da gelsin. Ha 30 ha 50 kişi