Gelin evine ceyizi kim dizer?

Müsade etmediler ne demek ara nişanlını söyle ben hıc bır esyamı sergılemeyecegım evi merak eden varsa dugunden sonra gelsın diye
Pazar günü gelip kutu gürültü yapıp herşeyi ole bırakıp dolaplara koyup gittiler ben uğraşıyorum şuan akşam 8den sonra bi iki saat yikayip ütüleyip kaldiriyorum

Müsade etmediler ne demek ara nişanlını söyle ben hıc bır esyamı sergılemeyecegım evi merak eden varsa dugunden sonra gelsın diye
Pazar günü idi kendi kafalarına göre bisiler yaptılar malesef anne babası ne onu ne de beni dinledi. Cahil olduğunu kabul etmeyen kendini bulmuş sanan insanlarla ugrasmak gerçekten zormuş.

Kv tarafı uzak oğlu gidip almadıkça gelemez araba ile gidip almaları gerek onu da oğlu yapamaz

Bence ceyiz serme olayina hic girmeseydiniz keske eve herkes gelsin tasisin yardim etsin ama bir odaya yigin gidin ben evimi kendim esimle yerlestirirz deseydiniz ceyiz sermekmi kaldi yahu

Eşyalarımı kendim götürdüm
Annemle yerleştirdik
Dizme serme falan olmadı

Sen de kendin götür

Bence ceyiz serme olayina hic girmeseydiniz keske eve herkes gelsin tasisin yardim etsin ama bir odaya yigin gidin ben evimi kendim esimle yerlestirirz deseydiniz ceyiz sermekmi kaldi yahu
Kalmadı bencede bana kalsa hiçbişi almazdım çeyiz serdiler ben herkes gittikten sonra baza altına sokusturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…