- 2 Ekim 2018
- 1.112
- 737
- 35
-
- Konu Sahibi umutluyum_2706
Ben de aynısını soledim ama ceyize bakilirmis bende dizmek istemedim aksamlari kendim gotureyim istedim musade etmedilerBen çeyiz falan dizmedim ama çeyiz kızın olduğuna göre kız tarafı dizer diye düşünüyorum ne alaka sizin özel eşyalarınıza dokunuş dizmek
Kimseyi dinlemeyen bi annesi olduğu için hicbisey diyemiyor. Arada onunla ben kalıyorumNisanlin ne düşünüyor?
3+1ama 2+1 gibi ev bende anlamadim annemlerin evine çok yakın olduğu için evden cikmiycam büyük ihtimalNormali onlardan bikaç kişi ve sizden bikaç kişidir. Bu kadar kalabalık hiç duymamıştım. Zaten nasıl sığacaklar ki. Yayla gibi mi eviniz?
Tamam da dizildikten sonra görmek isteyen gelir görür ve hediyesini getirir, ya da eksik olan bişey var mı diyip usulüne göre alınır. Biraz abartmışlar. Yok yok baya abartmışlar.Ben de aynısını soledim ama ceyize bakilirmis bende dizmek istemedim aksamlari kendim gotureyim istedim musade etmediler
Görgüsüzlük evet. Sadece işine göre davraniyolarLaf anlamayan insanlara ne desen boş. Görgüsüzlük bu.
Ya çeyize düğünden önce bakılmaz mı ? O gün yaniBen de aynısını soledim ama ceyize bakilirmis bende dizmek istemedim aksamlari kendim gotureyim istedim musade etmediler
Onların adeti öleymiş bohça yapmışlar onu getireceklermiş onunla birlikte bizim çeyizi alcaklarmis bide bi adetleri varmış bohça getirince para alırlarmış. Benim bildiğim çeyiz alınırken para verilir sandiga oturulurTamam da dizildikten sonra görmek isteyen gelir görür ve hediyesini getirir, ya da eksik olan bişey var mı diyip usulüne göre alınır. Biraz abartmışlar. Yok yok baya abartmışlar.