Sanmıyorum boğulacaklarını ama yine de gereksiz öyle bir battaniye almak. Ben görünce battaniye dememiştim zaten bildiğin yatak örtüsü gibi bişey.Sonrada kredi karti borcundan boguluyorlar. Cidden anlamiyorum. Asgari ücret daha iki ay önce 900 tl'idi. Hangi akila, mantiga sigdirarak neredyse bir ay maasi bir battaniye'ye veriyorlar? Bende olsa kullanmazdim bile, çok pahali diye
özellikle çevremde gördüğüm kadarıyla maddi gücü zayıf olanlar böyle düğünlü, şatafatlı şeylere daha fazla giriyorlar. Borca girip kredi ödeyenler oldukça fazla.
Şimdi o yaşadıklarıma o kadar gülüyorum ki..Üstelik işin kötü yanı, o dönemde yaşadığım şuan güldüğüm şeylere o dönem hüngür hüngür ağlıyordum.. Yaş da küçük tabi 24 yaşındaydım, doğru düzgün yönlendiren kimse de yok...Yazık ya gerçekten..
Bu program son 5 yılın büyük bir gerçeği çoğunuz yadırgıyor ama aranızda yeni evlenecek arkadaşların bir çoğunun evleri bu evlerden farksız olacak eşyalar objeler perdeler vs. Düğün kına dış çekim falan isteklerin farklı olacağını sanmıyorum. Kaçınızın evinde pembe mint yeşili kombinasyonu yok allasen. Vintagedan kusucam artık.
Valla bende yok, daha 2 senelik evliyim ama her yer beyaz-siyah kombin şeklinde. Vintage ise yanından dahi geçmedim mobilya alırken. Ben minimalist tarz severim :) Pembe evleri gördükçe iyi ki diyorum :)
vizon değil yeşil bu tonda amapembe ev pembe ev diyorsunuz da moda şimdi o olduğu için evler pembe.
bir ara da kahverengiden fenalık gelmişti.
aslında en güzeli eskitme mobilyaları beyaza boyayıp vizon rengi kumaşla kaplatmak ,şahane oluyor.tavsiye ederim.
bu da çok şıkmış lamelifvizon değil yeşil bu tonda ama
ankaraya taşındığımda aklımda sadece bu renk vardı yeni takım için ama gittim bej rengi aldım bunada şükür tabibu da çok şıkmış lamelif
bu da benim koltuklarım lamelifankaraya taşındığımda aklımda sadece bu renk vardı yeni takım için ama gittim bej rengi aldım bunada şükür tabi
huzurla oturasın inşallah
sağolhuzurla oturasın inşallah
benim konum vardı ama sildirdim kendimi ifşa etmeyim diyesağol
20 kere aynı resmi koymuşum bu arada :))))))))))
bu da oturma odam senin zevkine daha yakın sanki..huzurla oturasın inşallah
Böyle programlar benden uzak olsun, da nedir bu düğün, dernek, takı, eşya gösterişi merakı?
Borç harç dünya kadar masraf yapılıyor, düğün isteniyor, eşya, takı vs sonra onları ödeyeceğim diye uğraş, altınları kayınvalide istesin, vermeyince kıyamet kopsun, düğün yaptım şanımla diyen kayınvalidenin evine hamur mayalamaya gitmeyince eşin kavga çıkarsın.
Yap bir nikah, at 2 çekyat, evine ne kayınvalide karışsın ne kendi ailen.
pembe ev pembe ev diyorsunuz da moda şimdi o olduğu için evler pembe.
bir ara da kahverengiden fenalık gelmişti.
aslında en güzeli eskitme mobilyaları beyaza boyayıp vizon rengi kumaşla kaplatmak ,şahane oluyor.tavsiye ederim.
bu da benim koltuklarım lamelif Eki Görüntüle 1788786
Ay ne kadar istedik ne kadar yalvardık.. Dedikki iki aileye de sizden maddi hiçbir şey istemiyoruz, düğün yapmayacağız sadece nikah yapacağız. Manevi olarak yanımızda olun yeter...Kayınvalidem hop oturup hop kalktı.Benim ailem de yetersiz kaldı, kayınvalidem hem ailemi hem beni yedi bitirdi üstelik bir düğün salonu tuttu diye sanki istedik sürekli başımıza kakıp durdu... Yetmezmiş gibi Her şeyi ben alacağım diyen insanlar bir baktık dünya kadar borcun içinde bulduk kendimizi... Asla affetmiyorum o dönem yaşattıklarını...