- 30 Kasım 2019
- 185
- 160
- 18
- 34
- Konu Sahibi Gecelerin yargici lavinya
-
Allah kolaylastiriyordur canımŞu sıralar tek derdim zamanımı iyi bir şekilde yönetememek. Moralimi bozan, kızdıran sinirlendiren yok çok şükür. 1 hafta öncesine kadar annem için üzülüyordum. Kadında nasıl bi şans varsa üzülecek şeyler üst üste geliyor. Ve birden çat diye çözülüyor :) tabi o süreç sonuçlanasıya kadar kurdeşen döküyoruz
Elinin kiri kıss para dediğin hemen bitiyor Allah insanlara akıl versin diyelim bence nerde saçma insan var karşıma çıkıyor yavKiz cuma gecesi bi dua edelim allah bana akil fikir bi de cok para versinde salak salak seyler düşünmeyeyim
Çok parada sıkıntı yahu :) her istediğini anında alabiliyorsun.Kiz cuma gecesi bi dua edelim allah bana akil fikir bi de cok para versinde salak salak seyler düşünmeyeyim
Ellerim kloraktan ölü eli gibi ağardı valla kirlensin gari bu eller dolarlar eurolar kirletsin. Gerdanım altından isilik olsunElinin kiri kıss para dediğin hemen bitiyor Allah insanlara akıl versin diyelim bence nerde saçma insan var karşıma çıkıyor yav
Abla bu şey mi ?Çok parada sıkıntı yahu :) her istediğini anında alabiliyorsun.
Geçen günlerde eşimle konuşurken onada dedim zenginler için üzülüyorum diye. Maaş almıyorlar. Bu da maaşa yakın gün saymayı. Ne bilim Paralar suyunu çekmeye yakın ay sonunun hızlıca geçmesini beklemeyi efendime söyleyeyim para biriktirerek birşeye kavuşma hayali felan yok adamlarda. Maddi anlamda her istediklerini çat çat alıncada o hayattan zevk alınır mı ki
Zannetmem canım hop her istedikleri oluyor zenginlerde ya huzur olmuyor yada sağlık bunlarda param olmasaydı Huzurum olsaydı derler yada sağlığım herkesin derdi farklı işteÇok parada sıkıntı yahu :) her istediğini anında alabiliyorsun.
Geçen günlerde eşimle konuşurken onada dedim zenginler için üzülüyorum diye. Maaş almıyorlar. Bu da maaşa yakın gün saymayı. Ne bilim Paralar suyunu çekmeye yakın ay sonunun hızlıca geçmesini beklemeyi efendime söyleyeyim para biriktirerek birşeye kavuşma hayali felan yok adamlarda. Maddi anlamda her istediklerini çat çat alıncada o hayattan zevk alınır mı ki
Abla bu şey mi ?
Hmmm . Fakir tesellisi
Ellerim kloraktan ölü eli gibi ağardı valla kirlensin gari bu eller dolarlar eurolar kirletsin. Gerdanım altından isilik olsun
Kiz bana vercek parayi kocama niye versin ben onu boşamamAz verip aratmasın çok verip azdirmasin bence yoksa bizim kocalar bizi boşar kiss yılbaşında hayal kuruyorlar tvlerde ilk karımı değiştiririm diyenler çok sanki kadinlarda bunlara bitiyorlar
Oldu çarşafa dola kocanı kimse bakmaz Kara çal yüzüneKiz bana vercek parayi kocama niye versin ben onu boşamamgerçi ilk önce evlenmem gerekiyor ama olsun yine de boşamam
Balı de havai de dubai de özel jetimizle gezeriz camdan kız bile göremez nerde bulcakta bosucakmis.
11günlük bandan yeni cıktım kelimelerimi secerek konusuyorumAyy hiç gülesim yoktu canım yav senin ne derdin var bnnim gibi gece gece evmi temizliyon yoksa yemekmi yapiyon
Bazen biz insanları görmek istediğimiz gibi görürüz konduramayiz ondan acı cekiyon1 yılımı geçirdiğim insanın 2 haftada bambaşka birine dönüşmesi canımı sıkan. Adam bir mesaj ötemde duruyor ama ben sanki ölmüş gibi acı çekiyorum. O değil ki o.
Adam mi vurdun kız 11 neymiş11günlük bandan yeni cıktım kelimelerimi secerek konusuyorumTek derdim bu suanda ve ayva
11günlük bandan yeni cıktım kelimelerimi secerek konusuyorumTek derdim bu suanda ve ayva
Vursaydım iki güne cıkardım galiba bana ayvayı yedirtmeyin nolurrrrrAdam mi vurdun kız 11 neymiş
Ay bak ben deli kıskancım yapacağım işler bunlar fikrimi çalkalama simdik gece geceOldu çarşafa dola kocanı kimse bakmaz Kara çal yüzüne
Benim agzım köpürüyor ayvayı görünce kaymak niyetine yiyorum size isterseniz kaymaklı sunum yaparım tabiİyi kaymak koyda yiyek bari
Sarimsak yedir bari evden çıkarken kimse bakmaz kiss kokuyor derler iyyyy derlerAy bak ben deli kıskancım yapacağım işler bunlar fikrimi çalkalama simdik gece gecesari cocumu kömürlere bulamayayım
Olur dondurmada olsun yanında sinirimden sekerlere gömülecem az kaldıBenim agzım köpürüyor ayvayı görünce kaymak niyetine yiyorum size isterseniz kaymaklı sunum yaparım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?