• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg değerleri

kaç haftalıksınız betanız ne durumda ilk muayene mi olcak :)
evet ilk muayene çok stresliyim
beta değerlerim 2 gün arayla
71
234
774
2138 en son pazartesi bakıldı cuma çağırdı doktor, hafta mı tam hesaplayamıyorum geçen ay kimyasal yaşadım adetim garip söküldü maalesef :(

yükselişi güzel, normal değerlerde artış göstermiş inşallah bu muayenenizde keseyi görürsünüz :)

kese büyüklüğünüz ne kadar peki?
maalesef her şeye hazırlıklı olmakta fayda var bende doktorumdan memnunum ama içimin rahatlaması için farklı bir görüş daha almak istiyorum, hoş farklı bir görüş aksini söylese bile baştan rutin ilerlemeyen bi gebelik ne kadar sağlıklı olur muamma böyle düşününce direkt doktoruma güvenip işlem yaptırmak istiyorum. aklınızı karıştırmak istemem ama bir umut işte, hakkımızda hayırlısı olsun. ://
bugün farklı bir doktora gittim kesem 6 haftalık gebelikle uyumlu küçük kalmış gelişimi durdurmuş beklemenin bir değişikliğe yol açmayacağınj söyledi sabah kürtaja gireceğim

boş gebelikte herhangi bi belirti oluyor mu beta artışı falan sağlıklı mıydı acaba yoksa sağlıklı gebelik gibi mi ilerliyordu
her hangi bir belirtim olmadı aksine herşey normaldi betamda şuan 20 binlerde ama kesede bebek yok 8+1 im şuan kese 6 haftalıkla uyumlu o yüzden yarın kürtaj olacağım

normal gebelikten farklı bi belirtisi yoktu bende henüz boş gebelik tanısı konmadı şüphe olarak bakılıyor bugün randevum var ama ben hiçbir şey hissedemiyorum.. beta artışım sağlıklıydı olması gerektiği gibi arttı, rutin hayatıma devam ettim çalıştım, temizlik vs yaptım misafir ağırladım tüm bunları yaparken gücüm çabuk tükeniyordu ve ara ara tansiyonum çok düşüyordu kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı. bunlar öğrendiğim günden beri aynı yoğunluktaydı ama bir an bu belirtiler hafifledi doktora gittiğimizde de kese büyümüş ama içeride bir sey yok boş gebelik olabilir bekleyelim dedi. 1-2 hafta daha bekleyelim sonra nasıl sonlandıracağımıza karar veririz dedi

normal gebelikten farklı bi belirtisi yoktu bende henüz boş gebelik tanısı konmadı şüphe olarak bakılıyor bugün randevum var ama ben hiçbir şey hissedemiyorum.. beta artışım sağlıklıydı olması gerektiği gibi arttı, rutin hayatıma devam ettim çalıştım, temizlik vs yaptım misafir ağırladım tüm bunları yaparken gücüm çabuk tükeniyordu ve ara ara tansiyonum çok düşüyordu kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı. bunlar öğrendiğim günden beri aynı yoğunluktaydı ama bir an bu belirtiler hafifledi doktora gittiğimizde de kese büyümüş ama içeride bir sey yok boş gebelik olabilir bekleyelim dedi. 1-2 hafta daha bekleyelim sonra nasıl sonlandıracağımıza karar veririz dedi 1 haftadır bekliyorduk işte bakalım ne olucak..
doktor muayeneniz nasıl geçti ne dedi doktor

Merhaba benimde bat günü beta 30 çıktı ertesi gün 38 oldu normal değil bence sizce 🥲🥲

doktor muayeneniz nasıl geçti ne dedi doktor
maalesef gelişme olmamış sat göre 9 haftalık geç döllenmeye göre 7 desek yine olmuyor bu kese boş gelişme olmamış dedi. istersen direkt kürtaja alabilirim dedi ama hazır değilim dedim. haftaya tekrar gel öyleyse bakalım dedi bu süreçte kendiliğinden düşmezse, bayram sonu kürtaj olacağım.

maalesef gelişme olmamış sat göre 9 haftalık geç döllenmeye göre 7 desek yine olmuyor bu kese boş gelişme olmamış dedi. istersen direkt kürtaja alabilirim dedi ama hazır değilim dedim. haftaya tekrar gel öyleyse bakalım dedi bu süreçte kendiliğinden düşmezse, bayram sonu kürtaj olacağım.
kendiliğinden düşmesini beklemeseniz keşke. ben 12 de çıktım kürtajdan çok ağrım var ama en azından geçti gitti 🥹🥹

Back
X