- 30 Kasım 2019
- 185
- 160
- 18
- 34
- Konu Sahibi Gecelerin yargici lavinya
La ilahe illallah de iç sıkıntısı için baya rahatlatıyor tatlım hep öyle yaparımiçimde bir sıkıntı var nedensiz. umarım çabucak geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
La ilahe illallah de iç sıkıntısı için baya rahatlatıyor tatlım hep öyle yaparımiçimde bir sıkıntı var nedensiz. umarım çabucak geçer
Ay di mi çok nefret ediyorum. Yani cekemezlik demek bana düşmez ama hal ve hareketleri iki yüzlü ve kendini beğenmiş buna rağmen ben dünyalar iyisiyim tavırları beni çileden çıkardı ve artık görüşmeyi kestim. Hayatımda ki minnacık bile sevmedigim özelliği olan herkesi çıkardım. Mis gibi engelliler ama henüz kafamdan engelleyemedim her gece bir tartışma faslı oluyor beynimde öldürürsem kafamda her şey güzel olucak.Bi insandan da bu kadar nefret edilmeski cekemiyormu yoksa seni
Gittim hemde yoldayken Elazığ depremi oldu. Panik atak seviyem yüzde binbeşyüz falandıAbla sen onbeş tatilde gittin mi istanbula noldu o iş en son felaket sözlerinle beni baya çalkalamıştın
Cümlemize canımAmin inşallah canım allah razı olsun
Bence sıkma canını değmeyecek insanlar için niye uzuyon kendiniAy di mi çok nefret ediyorum. Yani cekemezlik demek bana düşmez ama hal ve hareketleri iki yüzlü ve kendini beğenmiş buna rağmen ben dünyalar iyisiyim tavırları beni çileden çıkardı ve artık görüşmeyi kestim. Hayatımda ki minnacık bile sevmedigim özelliği olan herkesi çıkardım. Mis gibi engelliler ama henüz kafamdan engelleyemedim her gece bir tartışma faslı oluyor beynimde öldürürsem kafamda her şey güzel olucak.
Sende üstü kapalı konuş canım akşama ne yemek vargelmeyeyim banlanırım
Tek yiyecegimiz ayva buaralarSende üstü kapalı konuş canım akşama ne yemek var
Söyleye söyleye çağırdın felaketiGittim hemde yoldayken Elazığ depremi oldu. Panik atak seviyem yüzde binbeşyüz falandı
Hergun yiyoz mübarekTek yiyecegimiz ayva buaralar
Uzerine de kaymak bol şerbetliiii ohhh missTek yiyecegimiz ayva buaralar
Ayvayı yemekten helak oldukHergun yiyoz mübarek
Ben eskişehirdeyim manisada deprem olduğu gün hava bi tuhaf kararmıştı zaten evimin içi pespembeydi. İçim sıkılmıştı. Sonra bi baktım deprem olmuş.Söyleye söyleye çağırdın felaketi
Şaka bir yana ben Manisadayim kac milyon tane deprem oldu bilmiyorum daha dün 5.2 oldu. Psikolojiyi zor tutuyom düşünmemeye çalışarak ama baktık bu seferde yıkılmadık diyip hayata devam ediyoruz.
Oda ayvanın bir cesidi tabiUzerine de kaymak bol şerbetliiii ohhh miss
Şahsen en sevdiğim
Salaklık var hafif ondan her sabah uyanıyorum ey güzel allahım diyorum bugün neye üzülsem acaba cat diye bi sey buluyorum sonra oohh sonra mükemmel bir günBence sıkma canını değmeyecek insanlar için niye uzuyon kendini
Ayy hiç gülesim yoktu canım yav senin ne derdin var bnnim gibi gece gece evmi temizliyon yoksa yemekmi yapiyonAyvayı yemekten helak olduk
Bi daha pespembe olursa beni bi çaldırı ver sutyen giyeyim nolur nolmazBen eskişehirdeyim manisada deprem olduğu gün hava bi tuhaf kararmıştı zaten evimin içi pespembeydi. İçim sıkılmıştı. Sonra bi baktım deprem olmuş.
Kendimi deprem tahmincisi ilan etcem
Demi durduk yere insanın canını sıkıyorlarSalaklık var hafif ondan her sabah uyanıyorum ey güzel allahım diyorum bugün neye üzülsem acaba cat diye bi sey buluyorum sonra oohh sonra mükemmel bir gün
Kiz cuma gecesi bi dua edelim allah bana akil fikir bi de cok para versinde salak salak seyler düşünmeyeyimDemi durduk yere insanın canını sıkıyorlar
Şu sıralar tek derdim zamanımı iyi bir şekilde yönetememek. Moralimi bozan, kızdıran sinirlendiren yok çok şükür. 1 hafta öncesine kadar annem için üzülüyordum. Kadında nasıl bi şans varsa üzülecek şeyler üst üste geliyor. Ve birden çat diye çözülüyor :) tabi o süreç sonuçlanasıya kadar kurdeşen döküyoruzYok kiss öyle deme ona kalırsa herkesin öyle bazilarimizinda derdi yok rahatlık batar fosur fosur uyur bizde dertlilere gece ev temizler derdimize çare düşünürüz garibanlik böyle bir şey işte