- Konu Sahibi Gecelerin yargici lavinya
-
O zaman ben başlıyorum heeeeyyyyttttYapacak birsey yok tatlım tanıdıklara desek dedikodu yapacaklar eşimize desek kavga çıkacak hiç değilse birbirimizle sohbet edelim de içimiz rahatlasın hiç değilse oh be rahatladım diyelim canım
Yatarken inşallah uykuya dalıp kaçırmamYat bakalım canım inşallah hissettiğin olmaz
Yok kiss öyle deme ona kalırsa herkesin öyle bazilarimizinda derdi yok rahatlık batar fosur fosur uyur bizde dertlilere gece ev temizler derdimize çare düşünürüz garibanlik böyle bir şey işteBenim derdim sizlerin yanında toz tanesi kalır :) utandım gidiyorum
Başla süper kadınO zaman ben başlıyorum heeeeyyyytttt
Dök işte boşunamı açtık dertliler gelsin diyeYatarken inşallah uykuya dalıp kaçırmamof hiç güleceğim yoktu kendime kendime gülüyorum. Kafam yerinde degilse işte..
Allah herkesin belasını versin deme istegimi niye bastıramıyorum yaBaşla süper kadın
Geçmiş olsun kardeşim Allah şifasını verir inşallahÇok yakınımın patoloji sonuçları kötü çıktı. üzüntümden uyuyamıyorum.
Kisss napan ortalığı batırdın şimdi kim temizleyecek hatceeee çamaşır suyu getirAllah herkesin belasını versin deme istegimi niye bastıramıyorum ya
Herkes hariç, zehra senin cidden Allah belalı versin ama.benden uzakta versin...
Banlanmak istemiyorum
Abla sen onbeş tatilde gittin mi istanbula noldu o iş en son felaket sözlerinle beni baya çalkalamıştınÇok yakınımın patoloji sonuçları kötü çıktı. üzüntümden uyuyamıyorum.
Getirin icicem için ferahlasın azcıkKisss napan ortalığı batırdın şimdi kim temizleyecek hatceeee çamaşır suyu getir
İlaçlarını ihmal etme canım dikkat et kendine havalarda kasvetli bayiyor insanı vallaha geçmiş olsun tekrardanAnksiyetem coştu bu aralar için sıkılıyor çok fena
Sen başka bir şey içme napti sana zehraGetirin icicem için ferahlasın azcık
Canim insanlar insanları tanımaya başlayınca insan herkesten uzaklaşır sıkma canınıValla bende dertliyim, ne zaman bu kadar yüz verdim insanlara diy e düşünüyorum, hayır yüzde vermedim. Nasıl bi insan bu kadar yüzsüz olabiliyor ki? Karşılıksız iyilik yapmayacaklarsa neden yapıyorlar birde.
Ben git gide soğuyorum artık herkesten. İnsanlarla arama neden perde çektiğimi hatırlıyorum geçmişte. Gerçekten huzurumu bozan kişi de en yakın insanım, atsan atamazsın satsan satamazsın. Açık açık konuştuğumda da bana cephe alınıyor topluca. Ve ben bunu tamamen adaletli bi insan olarak artık kaldıramıyorum. İnşallah sonumuz hayır olur...
Varlığı yetiyor sağ olsun. Öyle bir gudubetSen başka bir şey içme napti sana zehra
Varlığı yetiyor sağ olsun. Öyle bir gudubet
Amin inşallah canım allah razı olsunGeçmiş olsun kardeşim Allah şifasını verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?