• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg değerleri

orange3752

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
24
7
1
25
5 martta hamileliğimi öğrendiğim gün beta hcg 54.8 çıkmıştı
6 martta tekrar yaptırdım 71.8
4 gün bekledim 10 martta 583 çıktı
sanırım 2 günde 2 katı artıyormuş ama 583 çıkan değerime sağlık ocağında hemşire az artmış bir kaç gün bekleyelim öyle yaptır dedi canım sıkıldı sizce durumlar nedir korkuyorum. kadın bana stres yaptırdı 2 günde bir 2 katı artıyorsa değerlerim normal değil mi 2 gündür deli gibi araştırmaya çalışıyorum

5 martta hamileliğimi öğrendiğim gün beta hcg 54.8 çıkmıştı
6 martta tekrar yaptırdım 71.8
4 gün bekledim 10 martta 583 çıktı
sanırım 2 günde 2 katı artıyormuş ama 583 çıkan değerime sağlık ocağında hemşire az artmış bir kaç gün bekleyelim öyle yaptır dedi canım sıkıldı sizce durumlar nedir korkuyorum. kadın bana stres yaptırdı 2 günde bir 2 katı artıyorsa değerlerim normal değil mi 2 gündür deli gibi araştırmaya çalışıyorum
Hayır normal artmış. 8martta verseydin 140 civari 10 martta verseydin 300 civarı %60 da artabilirdi illa %100 değil. Seninki gayet iyi. Ama kafan karışmaması için 2gün arayla verirsen daha iyi olur. Zaten en fazla 2-3 kere daha verirsin belki o kadarına gerek bile kalmayabilir

Artışlar güzel görünüyor, siz hemşirenin sözüne takılmayın. Kadın doğum doktorunuzdan alırsınız en iyi bilgiyi ki bazen o doktorlar da baştan olumsuz konuşup strese sebep oluyor. Siz kimsenin yorumuna bakmayın kendiniz takip edin. Stres hormonlarınızı çok olumsuz etkiler içinizi ferah tutun.

Back
X