- Konu Sahibi Gecelerin yargici lavinya
Onun ben sarımsak kokan yerlerini seveyim ya bak özledim şimdiSarimsak yedir bari evden çıkarken kimse bakmaz kiss kokuyor derler iyyyy derler
konu buraya nasıl geldi en son zehraya bileniyordum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun ben sarımsak kokan yerlerini seveyim ya bak özledim şimdiSarimsak yedir bari evden çıkarken kimse bakmaz kiss kokuyor derler iyyyy derler
Derdini soramadıgım icin üzgünüm ban psikolojisinden cıkamıyorum halaOlur dondurmada olsun yanında sinirimden sekerlere gömülecem az kaldı
Gördünmu zehraya el salladın birde diyon ki kim toplayacak biziOnun ben sarımsak kokan yerlerini seveyim ya bak özledim şimdi
konu buraya nasıl geldi en son zehraya bileniyordum ben
Arap ülkesine git bence ayvayı orda çok severler şükran şükran diye yedirirsin ayvayı kissDerdini soramadıgım icin üzgünüm ban psikolojisinden cıkamıyorum hala
Rabbimin derman vermesini umuyor ve iyi geceler diliyorum
Ayva
Yeni arkadaş kontenjanı açık zehralar ve iki yüzlü küpekler giremezGördünmu zehraya el salladın birde diyon ki kim toplayacak bizi
Yol ver gitsin benim gibi uykusuz kalma sen sarışın manitani düşüne düşüne uyu bence benim kocamda sarışın mavi gözlü oyarım gözünü derim ise yarıyor denemelisinYeni arkadaş kontenjanı açık zehralar ve iki yüzlü köpekler giremez
Kiz ben de sey diyim o zaman senin diyim o üzüm yaprağı gözlerini sarma sarar bol zeytinyağında pişirir yerim diyim nasil fikir ürkütücü dimiYol ver gitsin benim gibi uykusuz kalma sen sarışın manitani düşüne düşüne uyu bence benim kocamda sarışın mavi gözlü oyarım gözünü derim ise yarıyor denemelisin
Deki uyssss usagum seni kendi ellerimlen kuş gibi besleyecegum deKiz ben de sey diyim o zaman senin diyim o üzüm yaprağı gözlerini sarma sarar bol zeytinyağında pişirir yerim diyim nasil fikir ürkütücü dimi
Ben sarmayi yiyim sen beni ye diyim benceDeki uyssss usagum seni kendi ellerimlen kuş gibi besleyecegum de
Kız allah iyiliğini versin güldürdün beniBi daha pespembe olursa beni bi çaldırı ver sutyen giyeyim nolur nolmaz
Haftalardır kafamdan atamadıgım bir insan sorunuda bende çözümünü bulan banada söylesinKafamdan atamadığım insan bozuntularina yolunda gitmeyen işlere parasizliga ve her şeye
Gidelim dövelim başka çözüm yokHaftalardır kafamdan atamadıgım bir insan sorunuda bende çözümünü bulan banada söylesin