gelin dertlerimizi paylaşalım. içimizi döküp rahatlayalım.

23bilgi23

Uykum firarda
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
548
486
merhaba arkadaşlar... gününüz nasıl geçti bugün umarım keyifle geçmiştir. benim hiç iyi geçmedi bütün gün evdeydim şimdi ise pcye geçtim. hadi gelin dertleşelim. aşk acısı çekenler-benim gibi evden dışarı çıkamayanlar-sınav stresi olanlar-eviliğe adım atmak isteyenler- aile problemi olanlar-vee daha bi sürü şeyy.. derdinizi dinlemeye ve bütün sorularınızı cevaplamaya hazırım

13 saattir eşimden ayrıyım önümdeki üç gün boyunca ayrı olacağım. İçim bir garip. Buarada ya kapanır ya taşınır konunuz. Eyvallah...

Bizi de bizi de al arana , evliyiz biz . Canım iyi düşünmüşsün de... De si var yani , sen anlat biz seni dinleyelim.

Ben de yavruyu uyuttum , ohhh dedim yarım saat sonra bir çığlık. Şuan ayağımda sallıyorum , oda loş ışık , ağzımda kırmızı balık şarkısı.

benimde finallerim var 3 gündür ben notlara bakıyorum notlar bana bakıyor. bi taraftan da sözlüme yüzüne karşı sayamadıklarımı içimden sayıyorum.

İşle alakalı şehir dışında olacak. Konu sohbet tadında olduğu için dedim Kapanır yada taşınır diye. Hani burası Bir Derdim Var bölümü ya.
eşinizden ilk defa ayrı kalıyosunuz galiba :) ama hergün araşırsınız. bende yeniyim konunun nerde açılcagını bilmiyorum inşallah kapanmaz

benimde finallerim var 3 gündür ben notlara bakıyorum notlar bana bakıyor. bi taraftan da sözlüme yüzüne karşı sayamadıklarımı içimden sayıyorum.
kaç yaşındasınız. umarım başarılı olursunuz. sözlünüzle ne gibi sıkıntınız var özel değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…