neden kapansın konu? ayrıca neden eşinizden ayrısınız13 saattir eşimden ayrıyım önümdeki üç gün boyunca ayrı olacağım. İçim bir garip. Buarada ya kapanır ya taşınır konunuz. Eyvallah...
aramıza hoşgeldinizz. :) benim anlatıcak bişeyim yok ki evde oturmuş koca bekliyorumBizi de bizi de al arana , evliyiz biz . Canım iyi düşünmüşsün de... De si var yani , sen anlat biz seni dinleyelim.
insanın çocuğunun olması ne kadar güzel bişeyBen de yavruyu uyuttum , ohhh dedim yarım saat sonra bir çığlık. Şuan ayağımda sallıyorum , oda loş ışık , ağzımda kırmızı balık şarkısı.
Amin isteyen herkese...insanın çocuğunun olması ne kadar güzel bişeyALLAH bagıslasın darısı basıma
kaç yasında çocuğunuz?Amin isteyen herkese...
İşle alakalı şehir dışında olacak. Konu sohbet tadında olduğu için dedim Kapanır yada taşınır diye. Hani burası Bir Derdim Var bölümü ya.neden kapansın konu? ayrıca neden eşinizden ayrısınız
eşinizden ilk defa ayrı kalıyosunuz galiba :) ama hergün araşırsınız. bende yeniyim konunun nerde açılcagını bilmiyorum inşallah kapanmazİşle alakalı şehir dışında olacak. Konu sohbet tadında olduğu için dedim Kapanır yada taşınır diye. Hani burası Bir Derdim Var bölümü ya.
kaç yaşındasınız. umarım başarılı olursunuz. sözlünüzle ne gibi sıkıntınız var özel değilsebenimde finallerim var 3 gündür ben notlara bakıyorum notlar bana bakıyor. bi taraftan da sözlüme yüzüne karşı sayamadıklarımı içimden sayıyorum.
Iki yasında , evet konu taşınır. Siz kaç yaşındasınız bu arada?kaç yasında çocuğunuz?
İlk kez bu kadar uzun süreeşinizden ilk defa ayrı kalıyosunuz galiba :) ama hergün araşırsınız. bende yeniyim konunun nerde açılcagını bilmiyorum inşallah kapanmaz
takmayın kafanıza. şimdi düşündüm de çok sıkılıyorsunuzdur siz. dışarı çıkmak istesek içimizi döksek çok iyi olur aslında. anlaşılan çocuk yok sizdeİlk kez bu kadar uzun süre
19 yaşındayım.Iki yasında , evet konu taşınır. Siz kaç yaşındasınız bu arada?
Anladım canım19 yaşındayım.
27 yaşımdayım. elle tutulur bi sebebimiz yok ama gün içerisinde sebebsiz konuşmama günlerimiz başladıkaç yaşındasınız. umarım başarılı olursunuz. sözlünüzle ne gibi sıkıntınız var özel değilse