gelin dertlerimizi paylaşalım. içimizi döküp rahatlayalım.

erkek milleti. hiç kimse babası gibi birini bulamicak maalesef. annelerimiz cok sanslı. neden ayrıldın anlat bakalımm

Ortada bir şey yok ki doğru düzgün neden ayrıldığımı anlatmaya utanıyorum :) Genel olarak mesajlaşmayla alakalı diyeyim çok uzatmadan. Oradan konu konu açtı bende dedim mesajlaşmayı sevmezsin, telefonda konuşmayı sevmezsin, sık sık buluşmayı sevmezsin, neyi seversin inan hiç anlamadım dedim. O da anlamadıysan zor geldiyse yolun açık olsun dedi.
Sanırım alttan alacağımı düşündü bende alttan almayınca, iyi o zaman konuşup, mesajlaşıp buluşmak zorunda kalmayacağın bir ilişki bulursun umarım dedim ve öyle bitti. Böyle yazınca sanki ilkokul yaşları seviyesinde bir ilişkiymiş gibi duruyor ama yaşlarımızda küçük değil :)

erkek milletine fazla yüz verince böyle oluyor. çok basit seyler bunlar. hem bu kavgada sen olgunluk göstermişsin. ilkokul seviyesinde olan karşı taraf. merak etme pişman olacak. takma kafana. eger sen onu seviyorsan gerçekten napcaksın biliyomusun.? tak kulaklığı aç slov bi parça. ağlayabildiğin kadar agla. gözlerin şişene kadar. sonra emin ol kendi kendine boşver diyosun. ben eski çıktıklarım da öyle yapıyodumm

Bende su gunler dertliyim gibi.
Sinavlar var calismak istemiyorm.
Tatile istanbula gitmek istiyorum ama gunler bi turli denk gelmiyor sinir oldum.
Yengem hamile.
Yengem agustosun 25inden snra gidelim diyor ama temmuz 1de okullar basliyor.
10 14 gunlugune gitmek istiyoruz ana okul var
Cok sicak oluyor istanbul diyor. Hamileyken dayanamam diyor.
Ama ben 2 senedir gitmedim turkiyeyi cok ozledim yaa.
Kizlar gercekten cokmu sicak olur agustosun 15-20 arasi gunleri?

Bence genlerinde var. Bazılarında çekinik bazılarında dominant

Çok doğru diyorsun valla :) Gerçi benimkinde romatizme, kibarlığa dair her gen çekinik kalmakta inat etmişken, odunluğa öküzlüğe dair her gen de baskın kalmış :))

Ya ben daha ayrıldığımı kabullenemediğim için ağlama moduna da geçemedim ki. İnsan 10 dk içinde pat diye ilişkisini bitirir mi ortada doğru düzgün bir neden yokken. Çocuk muyuz biz? Hayır bu saatten sonra dönse de barışmam ama doğru düzgün bir konuşmayı hak etmedim mi diye içim içimi yiyor. En çok da içimde kalanları dökemediğim için çatlıyorum

nerde yaşıyorsun ki? bende sınavlara calısmak istemiyorum emin ol. şuan burda olmak yerine çalışsam diyorum ama sonra vazgeçiyorum. kaç yaşındasın ki sen tek gelme olanağın yok mu. valla şuan Anadolu yakasındayım 1 hazirana giricez ama hava serin yani çok sıcak değil. ağustosta nasıl olur bilemem

eger ilişkiyi bitiriyorsa sebepsiz yere bence o kişi hayatından çıkmalı. ne peşinden koşucaksın yaa

İlk defa bdv'de dert anlatmak icin degil, dert dinlemek icin konu açilmis. Ne guzelll.
Ben de iş ariyorum, hicbir yer geri donmuyor. Uni mezunuyum ama onca emegimin zerre karsiligini alamadim. Ne zaman acilacak benim iş yonunden kismetim bilemiyorum. Bu konu çok canimi sıkıyor.
Bir de istanbulu cok ozluyorum, evlenip baska sehre geldim de...

Ben yurt disinda kaliyorun canim.
Hollandada.
21 yasima bastim ama tek gelme ihtimalim yok maalesefki...
Ailem cok tutucu, arkdaslar plan yapiyor ben oylece dinliyorm. abim ve yengemle gidicez. Yengem sizde gelin gezelim diyor.
1 temmuzda okul basliyor daha erken gidelim daha erken gelelim diyorum.
Yengen 25 agustosa kadr hava cok cok sicak oluyor istanbulda diyor.
Tam su an burda yagmur yagdigi icin kavrayamiyorm ne kdr sicak olabilicegini.
Cok gitmek istiyorm yaa.

eger ilişkiyi bitiriyorsa sebepsiz yere bence o kişi hayatından çıkmalı. ne peşinden koşucaksın yaa

Aynen öyle canım hayırlısı olsun artık ne diyeyim..

Bende sınav dönemindeyim. Bitince iş aramaya başlıcam ama çevremde o kadar sizin gibi emeğinin karşılığını alamayan insan var ki elim iş aramaya gitmiyor. Her yer torpil olmuş, hiç ummadığım insanlar çok iyi firmalara pat diye girmiş asıl hak edenlerde iş bulamıyoruz diye bunalımda geziyor.

iş ararken mezun olduğun bölüme göre mi arıyosun yok sa her türlü işi yaparım mı diyorsun?

adaletsiz dünya yapacak bişey yok. bu dünyaya bir kere geliyoruz ama bin bir türlü dertle geliyoruz. bende lise sondayım umarım iş sıkıntım olmaz

Benim kocamda ne romantik ne öküz. Allaha şükür seviyom onu ben . Ama bazende boğasım geliyor.

neyse bayanlarrr. pcden çıkma vaktim geldi artıkk. hepinize bu güzel sohbetleri için teşekkür ediyorum. yorum yapan elleriniz dert görmesin. allah hepinize rahatlık versin kendinize i yi bakın bebeklerimmmm

Sevgili KK nın şahane hatunları bende bu konuda olmalıyım
kızlar sevgilim benden çok uzakta polis onu çok merak ediyorum ne yapıyor acaba bu saatte onu düşünüyorum uyuyamıyorum Rabbim onu korusun şafak 77

Sevgili KK nın şahane hatunları bende bu konuda olmalıyım
kızlar sevgilim benden çok uzakta polis onu çok merak ediyorum ne yapıyor acaba bu saatte onu düşünüyorum uyuyamıyorum Rabbim onu korusun şafak 77
ALLAH sevdiğini korusun canım. umarım kavuşursunuz mutlu birlikteliğiniz olur

Tanidik, torpil maalesef hicbiri yok bende. Allah yardimcimiz olsun mubarek kandil gununde...
iş ararken mezun olduğun bölüme göre mi arıyosun yok sa her türlü işi yaparım mı diyorsun?
İngilizceyi kullanabilecegim tum islere basvuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…